Fikirlerinizi bekliyorum 😍

Bakmışsınızz snapine ama olsunn yapcak birşey yok o elbet birgün engeli kaldırıcak ömür boyu sürmiyceksonuçta

Devir ne kadar değişmiş. Eskiden kızlar yapardı böyle şeyler. Ne diyeceğimi bilemedim. Bosverin gitsin, takılmayın.

Aklında kalacağına şansını denemelisin olmazsa yoluna bakarsın olursa da güzel olur denemeye dener

Vallaha esime ilk mesaji ben attim tanisma sitesinde pismanmiyim? Asla. Bana sirf mesaj attim diye ucuz damgasi vuracak adam kendisi basitin önde gideni. Öyle biri ile de ben beraber olmak.istemem zaten. Acilirken reddedilmeyi de göze almaniz gerekir

Hep böyle olmak istemisimdir ama asla olmadım Ne güzel ilk adımı atabilmek .

Bende böyle düşündüğüm için birine açılmıştım ama hepsi bir değil işte

İnsan kendini kötü hisseder biliyorum. Red edilme, istenmeme, duyguların tek taraflı kalması...En azından artık eminsiniz onun duygularından. Yapacak da birsey yok artık.

Sizi anaokulu arkadaşıma benzettim diyin
Şaka bir yana hemen bi alev ateş atın adama. Of ben çok saçma buluyorum ha sen açılmışsın ha o.

İnsan kendini kötü hisseder biliyorum. Red edilme, istenmeme, duyguların tek taraflı kalması...En azından artık eminsiniz onun duygularından. Yapacak da birsey yok artık.
Biz ne acılar çektik de unuttuk (yani tam unutamasak ta) kaldı ki bu sadece bi hoşlantı tabi ki yasını tutacak değilim ama garip geldi

Bence hikayesine bakmanda hiç bı sorun yok. Ben olsam ben de açılmazdım ama bı şekilde belli de ederdim.
Eşimle ünide tanıştık mesela biz. Bana açılması okul bitip kendi şehirlerimize döndüğümüzde oldu. Sonra sevgili olduk sonra işte evlendik, şimdi de hamiş bir anne adayıyım Belki okulda olsaydı olmazdı. Bu işler kader kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…