- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
Aaaa çok ilginç.Hikayesine baktım ve beni engellemiş şoktayım
Artık devir değişmiş erkeklerde ki şu naza niyaza bakAaaa çok ilginç.
Belki de ex yada flört görsün diye açmış. Neyse siz de boşverin artık. En azından burda kapanmış oldu.
Erkegin anasından emdiği sütü burnundan getirmeyen insan evladı olan karakterli kızlara basit kız deniyormusBasit kız ne ya
En son ki hikayesini 6 dkka önce atmıştı. Ben baktıktan bi 20 dkka sonra engeli bastı. Garip bir insan evladıymış. Yada sevgilisi falan varsa oda engellemiş olabilirhikayesine bakanları anında tespit ettiğine göre normal bir tip değil demek ki
Bakmışsınızz snapine ama olsunn yapcak birşey yok o elbet birgün engeli kaldırıcak ömür boyu sürmiyceksonuçtaHerkese iyi akşamlar. Direk konuya gireyim. Üniversitede fakültede hoşuma giden bi çocuk vardı çıkışlarda hep denk gelirdik ben bakardım ona ama o hiç etrafına bakmazdı. İsmini falan öğrenmiştim bi şekilde. Arada ınstagram profiline bakıyordum. Ben mezun oldum o benden önce ki yıl mezun oldu mesleğini de eline almış. Anlattığım kişi dışında bundan yıllar önce hayatımda ilk defa birine açılmıştım ve reddedilmiştim o günden sonra tövbe ettim. Etrafımdakiler güzel olduğumu söyler ama ben açıldığım için ucuz olmuştum sanırım reddetmişti. Bunada açılmak istemiyorum. Az önde profilini herkese açtığını gördüm acaba hikayesine mi baksam belki adımı görür ekler. Aynı okuldan olduğumuzu görünce. Basit kız mı olurum ki? Hayatında biride olabilir diyede çekiniyorum.
Aklında kalacağına şansını denemelisin olmazsa yoluna bakarsın olursa da güzel olur denemeye denerHerkese iyi akşamlar. Direk konuya gireyim. Üniversitede fakültede hoşuma giden bi çocuk vardı çıkışlarda hep denk gelirdik ben bakardım ona ama o hiç etrafına bakmazdı. İsmini falan öğrenmiştim bi şekilde. Arada ınstagram profiline bakıyordum. Ben mezun oldum o benden önce ki yıl mezun oldu mesleğini de eline almış. Anlattığım kişi dışında bundan yıllar önce hayatımda ilk defa birine açılmıştım ve reddedilmiştim o günden sonra tövbe ettim. Etrafımdakiler güzel olduğumu söyler ama ben açıldığım için ucuz olmuştum sanırım reddetmişti. Bunada açılmak istemiyorum. Az önde profilini herkese açtığını gördüm acaba hikayesine mi baksam belki adımı görür ekler. Aynı okuldan olduğumuzu görünce. Basit kız mı olurum ki? Hayatında biride olabilir diyede çekiniyorum.
Hep böyle olmak istemisimdir ama asla olmadımVallaha esime ilk mesaji ben attim tanisma sitesindepismanmiyim? Asla. Bana sirf mesaj attim diye ucuz damgasi vuracak adam kendisi basitin önde gideni. Öyle biri ile de ben beraber olmak.istemem zaten. Acilirken reddedilmeyi de göze almaniz gerekir
Ruh hastasına bak yaa. Bu erkeklere bi halt yaramaz boşver ya.Hikayesine baktım ve beni engellemiş şoktayım
Evet içimde kalmadı en azındanErkekleri anlamak gerçekten mümkün değil
Kendini göstermek istediği biri için açmıştır. Neyse artık iyiki baktınız içinizde kalmadı takılmayın erkekler tuhaflar :))
Kaldırsa ne olur ki gayriBakmışsınızz snapine ama olsunn yapcak birşey yok o elbet birgün engeli kaldırıcak ömür boyu sürmiyceksonuçta
Bende böyle düşündüğüm için birine açılmıştım ama hepsi bir değil işteVallaha esime ilk mesaji ben attim tanisma sitesindepismanmiyim? Asla. Bana sirf mesaj attim diye ucuz damgasi vuracak adam kendisi basitin önde gideni. Öyle biri ile de ben beraber olmak.istemem zaten. Acilirken reddedilmeyi de göze almaniz gerekir
Biz ne acılar çektik de unuttukİnsan kendini kötü hisseder biliyorum. Red edilme, istenmeme, duyguların tek taraflı kalması...En azından artık eminsiniz onun duygularından. Yapacak da birsey yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?