Nelerden hoşlandığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Boş zamanlarımı geçiricek bi aktivite istiyorum yardımıcı okursanız ve fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.Yararlı bi şeyler yapmak istiyorum gerçekten çok boş geçiriyorum günlerimi ben de sıkıldım artık
Bi yeteneğim var mı onu da bilmiyorum 6 yıl satranç oynamıştımNelerden hoşlandığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Zaman geçiricek.Aslında fark etmezPara kazandiracak seyler mi yoksa sadece zamanini dolu gecirmek amaciyla mi?
Satranç güzel bir hobi, aktivite. Devam edin bence. Fazladan bir şeyler yapmak isterseniz belki müzik kursuna filan yazılabilirsiniz. Halk eğitim merkezlerinde.Bi yeteneğim var mı onu da bilmiyorum 6 yıl satranç oynamıştım
Zaman geçiricek.Aslında fark etmez
TeşekkürlerKickbox kesinlikle öneririm.
Ahsap boyama , kurdela nakısı, takı yap, ... valla isteyerek ve zevk alarak yapman önemli yetenek şart değil... hiç biri yoksa şal ör örğü ör.. kasnak işleri mesela...
Teşekkürleryardım derneklerine üye olup gönüllü işler yapabilirsiniz
hem ücretsiz hem de ücretli meslek edinme, hobi kursları var onlardan birine gidebilirsiniz
spora yazılıp düzenli olarak gidebilirsiniz
dans kursuna gidebilirsiniz
bir müzik aleti çalma kursuna gidebilirsiniz
yok evde oyalanmak istiyorum derseniz de ;
evde yaparak para kazanabilecek işler konusunda araştırma yapın, size uygun olanı seçin, paraya ihtiyacınız yoksa bile oradan elde ettiğiniz parayı birilerine yardım etmekte kullanabilirsiniz
yok yahu şöyle küçük çaplı eğlencelikler istiyorum derseniz ;
büyükler için satılan puzzle lardan alıp yapmaya çalışabilirsiniz..bu sizi haftalarca oyalar
iyi fikirFenerbahçe maçlarını en baştan izle (tabi şu kanser eden cinsten olmayanları)
Kickbox kesinlikle öneririm.
Ahsap boyama , kurdela nakısı, takı yap, ... valla isteyerek ve zevk alarak yapman önemli yetenek şart değil... hiç biri yoksa şal ör örğü ör.. kasnak işleri mesela...
Sorunlarımı paylaşmak istedim basit görünebilir ama paylaşmak iyi geliyor.Neden üst üste bu kadar konu aciyorsun?
Tek bir konu altinda sorabilirdin aslında?Sorunlarımı paylaşmak istedim basit görünebilir ama paylaşmak iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?