• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum ☺️

Melisa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
29
2
3
Boş zamanlarımı geçiricek bi aktivite istiyorum yardımıcı okursanız ve fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.Yararlı bi şeyler yapmak istiyorum gerçekten çok boş geçiriyorum günlerimi ben de sıkıldım artık

Boş zamanlarımı geçiricek bi aktivite istiyorum yardımıcı okursanız ve fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.Yararlı bi şeyler yapmak istiyorum gerçekten çok boş geçiriyorum günlerimi ben de sıkıldım artık
Nelerden hoşlandığınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Aktivite tavsiye edilmez ki? Bunların içinden gelmesi lazım. İlgi alanına uygun olması lazım. Biz bilemeyiz bunları. Şimdi sana git piyano çalmayı öğren desek ne kadar mantıklı olur?

halk eğitim kurslarına bak skalası geniş..
zipziplik yapayım mı "yasın kac canım" :KK53:

Kickbox kesinlikle öneririm.
Ahsap boyama , kurdela nakısı, takı yap, ... valla isteyerek ve zevk alarak yapman önemli yetenek şart değil... hiç biri yoksa şal ör örğü ör.. kasnak işleri mesela...

yardım derneklerine üye olup gönüllü işler yapabilirsiniz
hem ücretsiz hem de ücretli meslek edinme, hobi kursları var onlardan birine gidebilirsiniz
spora yazılıp düzenli olarak gidebilirsiniz
dans kursuna gidebilirsiniz
bir müzik aleti çalma kursuna gidebilirsiniz

yok evde oyalanmak istiyorum derseniz de ;
evde yaparak para kazanabilecek işler konusunda araştırma yapın, size uygun olanı seçin, paraya ihtiyacınız yoksa bile oradan elde ettiğiniz parayı birilerine yardım etmekte kullanabilirsiniz

yok yahu şöyle küçük çaplı eğlencelikler istiyorum derseniz ;
büyükler için satılan puzzle lardan alıp yapmaya çalışabilirsiniz..bu sizi haftalarca oyalar

yardım derneklerine üye olup gönüllü işler yapabilirsiniz
hem ücretsiz hem de ücretli meslek edinme, hobi kursları var onlardan birine gidebilirsiniz
spora yazılıp düzenli olarak gidebilirsiniz
dans kursuna gidebilirsiniz
bir müzik aleti çalma kursuna gidebilirsiniz

yok evde oyalanmak istiyorum derseniz de ;
evde yaparak para kazanabilecek işler konusunda araştırma yapın, size uygun olanı seçin, paraya ihtiyacınız yoksa bile oradan elde ettiğiniz parayı birilerine yardım etmekte kullanabilirsiniz

yok yahu şöyle küçük çaplı eğlencelikler istiyorum derseniz ;
büyükler için satılan puzzle lardan alıp yapmaya çalışabilirsiniz..bu sizi haftalarca oyalar
Teşekkürler

Fenerbahçe maçlarını en baştan izle (tabi şu kanser eden cinsten olmayanları)

Back
X