Fikirlerinizi bekliyorum =)

evin çok güzel.mutluluklar dilerim.bence salona kırmızı tonları olan bir halı çok yakışır.yine kırmızı büyük bir vazo veya sehpanın üstüne bir kase

inş. canım benım yavaş yavaş yapıyoruz işte köşe takımını özel ölçülerde yaptırdım güngörende bir mağaza numarasını oğrenır verırım sana opuyorumnanaktan

çok teşekkurler canım benım fıkırlerın için çok yardımcı oldun halılarımı aldım onları çeyız sermede koyacağım için sermedık oda grı syah ve beyaz renklerde :kedi: yastıklar ıkı yuzde kullanılıyo arkası siyah ama sıyahta çok boğdu dıe grıyı kullandım ewet döşedıkçe ekleyeceğim optumm opuyorumnanaktan

çok saol canım benım küçük odaya benım bekarkenkı yatagımı koyacağım kıtaplık falan gıbı şeler olacak fikirlerin için çok teşekkur ederım ewet zaman çok çabuk geçiyor 88 gunumuz kaldı boshayallersmileopuyorumnanaktan

ewet cok saol fıkrın için bende yastıklar için ne yapabılırım dıe dusunuyordum ne renk gusel durur diye deneyeceğim fıkrını opuyorumnanaktan

herşey çok güzel canım güle güle oturun inşallah
köşe takımın süper ya. hele duvarındari resim , lamba herşey çok uyumlu.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

herşey çok güzel tatlım ama fonların keşke siyah yaptırsaydın benim şuan öyle ve boğmuyor evi aksine daha hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…