Yani abiye mi diyorsunuz.
Yani günlük değil tam ama abiye kadarda gösterişli değil dediğim elbise.Günlük elbise giyerseniz o görümcenin dilinden sittin sene kurtulamazsınız mazallah.Tüm olasılıkları düşünmek lazım.
Şaka bir yana, günlük elbise olmaz gibi.
Yani şimdilik kararsızım nasil bir şey bir model olacağına yani sizlerden fikir almak amaçlı açtim konuyu.Bir kac tane fikriniz varsa resim olarak paylasirsaniz belki daha rahat yorum yapariz :)
Bence de gunluk elbise olmamali
Evet işte hiç bir fikrim yok ne yapacam ben 1 aydan az kaldi daha ben hiç bir karar veremedimYakin tarihte olcaksa yazlik ama uzun kollu size uygun bir seyler dusunebilirsiniz bence.. Abiye olarak internetten bazi sitelerden arastirin ama usteki arkadaslarimizin da dedigi gibi tasli suslu bir seyler cok abarti olmamasinda fayda var :)
Aceba model konusunda biraz fikir verirmisiniz? Benim basenlerim büyükte. Üst tarafim küçük sizce nasil bir model kıyafet almaliyimBir buçuk yaşındaysa bebeğiniz çok sık emmiyordur diye düşünüyorum karnını güzelce doyurduktan sonra. Zaten abiyenizi salona giderken giyersiniz o da bi kaç saat sürer idare edersiniz yani. Abiye giyin muhakkak.
Evet güzel bir modelmiş saol canim. Böyle bir şey olabilir belki.Cnm ben abiye aldim kaynimin nisanina com rahat ettim onunde dugmeleride aciliyo bence boyle bisey alabilirsin goren herkezde cok begendiEki Görüntüle 1866218
Aynn cnm cok agir duruyo hemde emzirirken onunu acabikirsin fiyatida cok uygun istersen ozelden uzerimde durusunu atabilirimEvet güzel bir modelmiş saol canim. Böyle bir şey olabilir belki.
Olur canim eğer atabilirsen sevinirim. Çok tesekkürler.Aynn cnm cok agir duruyo hemde emzirirken onunu acabikirsin fiyatida cok uygun istersen ozelden uzerimde durusunu atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?