Öncelikle merhaba kızlar. Benim dert sayılmaz ama bir sıkıntım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim görümcemin düğünü olacak ve ben kıyafet konusunda kararsızım. Sizce abiyemi alsam yoksa daha günlük bir elbise mi?
Abiyeyi başka bir yerde giyemem ama elbiseyi her yerde giyinebilirim.
Ama elbisede hafif mi kalir acaba diye düşünüyorum.
Bide ben tesettürlüyüm iki tanede çocuğum var küçük 1 buçuk yaşında emiyor o yüzden rahat bir şey mi olsa diyorum.
Yani anlayacağınız kafam çok karışık. Lütfen bana bir yardımcı olur musunuz?
Gorumcenizse bencede abiye olmali esinizin kardesi sonucta. Emzirme kolayligi saglayacak abiyeler var hamile giyim sayfalarında uzun kollu ve uzun boy şık bir elbiseyi tesettürünüzle uydurabilirsiniz bence
Yakin tarihte olcaksa yazlik ama uzun kollu size uygun bir seyler dusunebilirsiniz bence.. Abiye olarak internetten bazi sitelerden arastirin ama usteki arkadaslarimizin da dedigi gibi tasli suslu bir seyler cok abarti olmamasinda fayda var :)
Yakin tarihte olcaksa yazlik ama uzun kollu size uygun bir seyler dusunebilirsiniz bence.. Abiye olarak internetten bazi sitelerden arastirin ama usteki arkadaslarimizin da dedigi gibi tasli suslu bir seyler cok abarti olmamasinda fayda var :)
Bir buçuk yaşındaysa bebeğiniz çok sık emmiyordur diye düşünüyorum karnını güzelce doyurduktan sonra. Zaten abiyenizi salona giderken giyersiniz o da bi kaç saat sürer idare edersiniz yani. Abiye giyin muhakkak.
Bir buçuk yaşındaysa bebeğiniz çok sık emmiyordur diye düşünüyorum karnını güzelce doyurduktan sonra. Zaten abiyenizi salona giderken giyersiniz o da bi kaç saat sürer idare edersiniz yani. Abiye giyin muhakkak.