Fikirlerinizi bekliyorum

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
31
Öncelikle merhaba kızlar. Benim dert sayılmaz ama bir sıkıntım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim görümcemin düğünü olacak ve ben kıyafet konusunda kararsızım. Sizce abiyemi alsam yoksa daha günlük bir elbise mi?
Abiyeyi başka bir yerde giyemem ama elbiseyi her yerde giyinebilirim.
Ama elbisede hafif mi kalir acaba diye düşünüyorum.
Bide ben tesettürlüyüm iki tanede çocuğum var küçük 1 buçuk yaşında emiyor o yüzden rahat bir şey mi olsa diyorum.
Yani anlayacağınız kafam çok karışık. Lütfen bana bir yardımcı olur musunuz?

Günlük elbise giyerseniz o görümcenin dilinden sittinsene kurtulamazsınız mazallah. :KK53: Tüm olasılıkları düşünmek lazım. :super:

Şaka bir yana, günlük elbise olmaz gibi.

Son düzenleme:
Gorumcenizse bencede abiye olmali esinizin kardesi sonucta. Emzirme kolayligi saglayacak abiyeler var hamile giyim sayfalarında uzun kollu ve uzun boy şık bir elbiseyi tesettürünüzle uydurabilirsiniz bence

Günlük elbise giyerseniz o görümcenin dilinden sittin sene kurtulamazsınız mazallah. :KK53: Tüm olasılıkları düşünmek lazım. :super:

Şaka bir yana, günlük elbise olmaz gibi.
Yani günlük değil tam ama abiye kadarda gösterişli değil dediğim elbise.

Bir kac tane fikriniz varsa resim olarak paylasirsaniz belki daha rahat yorum yapariz :)

Bence de gunluk elbise olmamali :KK16:
Yani şimdilik kararsızım nasil bir şey bir model olacağına yani sizlerden fikir almak amaçlı açtim konuyu.

Yakin tarihte olcaksa yazlik ama uzun kollu size uygun bir seyler dusunebilirsiniz bence.. Abiye olarak internetten bazi sitelerden arastirin ama usteki arkadaslarimizin da dedigi gibi tasli suslu bir seyler cok abarti olmamasinda fayda var :)

Yakin tarihte olcaksa yazlik ama uzun kollu size uygun bir seyler dusunebilirsiniz bence.. Abiye olarak internetten bazi sitelerden arastirin ama usteki arkadaslarimizin da dedigi gibi tasli suslu bir seyler cok abarti olmamasinda fayda var :)
Evet işte hiç bir fikrim yok ne yapacam ben 1 aydan az kaldi daha ben hiç bir karar veremedim:110:

Bir buçuk yaşındaysa bebeğiniz çok sık emmiyordur diye düşünüyorum karnını güzelce doyurduktan sonra. Zaten abiyenizi salona giderken giyersiniz o da bi kaç saat sürer idare edersiniz yani. Abiye giyin muhakkak.

Bir buçuk yaşındaysa bebeğiniz çok sık emmiyordur diye düşünüyorum karnını güzelce doyurduktan sonra. Zaten abiyenizi salona giderken giyersiniz o da bi kaç saat sürer idare edersiniz yani. Abiye giyin muhakkak.
Aceba model konusunda biraz fikir verirmisiniz? Benim basenlerim büyükte. Üst tarafim küçük sizce nasil bir model kıyafet almaliyim

Cnm ben abiye aldim kaynimin nisanina com rahat ettim onunde dugmeleride aciliyo bence boyle bisey alabilirsin goren herkezde cok begendi images.webp

Back
X