- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çirkefleşirse çirkefleşsin yani.Sonuçta kirada oturan sizsiniz! Gercekten kredi çekin ev alın yani.Napicak ,sabah akşam kapiya dayanip rahatsiz mi edecek? Bi kere cirkeflenir iki kere cirkeflenir alisir.Siz de bu kadar alingan olmayin.Herkes kalitesini kendi belirler .Hem kendi çabanizla ev sahibi olursunuz.İşte anlatmak istediğim nokta bu durum böyle bir medenice bir konuşmayla olmaz çok çok çok çok ama çok çirkefleşir ben bir kez gördüm bir daha kaldırabilir miyim emin değilim
Çocuğum bulunduğumuz yerin en iyi kreşinde Zaten bakıcıya güvenemiyorum
Boşver cnm bnmde sinirim bozuluyor annesi almıyor etmiyor diyor demn herseyi ben alıyorumEvet benim kv dem de çok kendini övüyor sürekli olarak rahmetli babasıyla övünüyor diğer insanları kendi çocukları dahil yerin dibine gömüyor sadece en mükemmelin kendisi olduğunu düşünüyor hepimizin yarım olduğunu düşünüyor ve biz oraya gidersek asla klima açamayız çünkü masraf oluyor diyor sıcaktan pişsek dahi asla klima açmaz gerçi artık gitmiyorum ama Benim anlatmak istediğim gönlüm kırıldı açıkçası bu kadar bir bencillik bu kadar ağzı bozuk paraya düşkünlük ve sorsan en iyi o