Fikirlerinizi merak ediyorum konu bebek bakımı ve kv

İnsan kendne yapılanı tolere edebiliyo da bebek arkasından ağlarken oralı olmaması beni de çok üzerdi ve sonrasında oralı olmaması, bi de yeri geliyodur o bebeğin rızkından kesilip veriliodur para. Kendnzi çok güzel ifade etmişsinz yapcak bişe yok yrn bigün babaanne olarak kalır adı içi boş. anne babasının mutluluğu, sizin birbirinzi düşünmeniz hersryden önemli çocugunuz için.

Çocuğun yaşı küçük kreş için hiç değilse bi sene idare edeyim demeyen kv eve sevmeye de gelmesin. Seven insan düşünür fedakarlık yapar.
Ayrıca 2 evden kira geliri evi ve eşinden maaşı varmış. kv ye para falan yollamayın. Bu az bi gelir değil. Az gezsin hanım. Sorumluluk almaya gelince yakın değil ama sömürmeye gelince aile olduğu geliyor aklına demek ki.

İşte anlatmak istediğim nokta bu durum böyle bir medenice bir konuşmayla olmaz çok çok çok çok ama çok çirkefleşir ben bir kez gördüm bir daha kaldırabilir miyim emin değilim
Valla çirkefleşirse çirkefleşsin yani.Sonuçta kirada oturan sizsiniz! Gercekten kredi çekin ev alın yani.Napicak ,sabah akşam kapiya dayanip rahatsiz mi edecek? Bi kere cirkeflenir iki kere cirkeflenir alisir.Siz de bu kadar alingan olmayin.Herkes kalitesini kendi belirler .Hem kendi çabanizla ev sahibi olursunuz.

Durumunuz iyiyse neden 2 yil ücretsiz izin almiyorsunuz. Her ay kayinvalideye 2 bin verip 1.5 da krese versem ayda 20 bin alsam bile calismam.

2 yil ucretsiz izin alma hakkiniz hala var ben olsam izne cikar bu bahaneyle de kv ye para vermeyi keserdim.

2 bin verdiğiniz icin kadinin hic geliri yok sandim. En fazla ayda 500 verirdim. Yetmiyorsa calismasini soylerdim.

Ek.olarak kres icin arastirmada bulundunuz mu. Ben krea icin arastirma yaptigim da mumkunse 3 yas altinda krese verilmesinin dogru olmadigini okudum. Zorunlu hallerde 2 yasti alt sınır diye okumustum. Ki sizde zorunluluk da yok. Maddi durumunuz iyiymis. Ucretsiz izin yada bakici secenekleriniz mevcut.

Kendi evinde tek bir bakiciyla bakilmasi daha uygun cocuk acisindan. Ise devam edecekseniz eve kamera kurdurup bakici ayarlayin derim.

Çocuğum bulunduğumuz yerin en iyi kreşinde Zaten bakıcıya güvenemiyorum

Kres olunca birden fazla ogretmen var diye daha guvenilir gibi geliyor ama degil. Kreste siddet videolari da var bir suru. Iyi bir yer diye guvenebilirsiniz ama bir kisi birden fazla cocukla ilgileniyor. Ilgi eksikligi olabiliyor. Akrani bir sey yapabilir. En onemlisi daha fazla hastalik kapabiliyorlar. Kres icin cok kucuk.

Evet benim kv dem de çok kendini övüyor sürekli olarak rahmetli babasıyla övünüyor diğer insanları kendi çocukları dahil yerin dibine gömüyor sadece en mükemmelin kendisi olduğunu düşünüyor hepimizin yarım olduğunu düşünüyor ve biz oraya gidersek asla klima açamayız çünkü masraf oluyor diyor sıcaktan pişsek dahi asla klima açmaz gerçi artık gitmiyorum ama Benim anlatmak istediğim gönlüm kırıldı açıkçası bu kadar bir bencillik bu kadar ağzı bozuk paraya düşkünlük ve sorsan en iyi o
Boşver cnm bnmde sinirim bozuluyor annesi almıyor etmiyor diyor demn herseyi ben alıyorum

Kadın yorulmuş, zorlanmış. Zaten mecbur da değil torun bakmaya. Ama oğlu annesine bakmak zorunda. E kadın size karışmıyor da, durumunuz da iyiymiş.. Takılcak bi yer göremedim ben.

Konunun başında durumumuz iyi dediğiniz için çoğu kişi annesidir verin aman ne olacak gibisinden yorum yapmış. Ama durumumuz iyi diye genel olarak demişsiniz, kv nin kendi evi var siz kiradasınız, o toruna bakmıyor diye bir de kreş parası eklenmiş harcamalarınıza. Bunu baştan belirtseydiniz daha objektif bakabilirdi çoğu kişi konuya.

İşin aslı 2 bin lira az para değil, o miktarla çocuk okutup ev geçindiren nice insan var. İhtiyacı yokken o parayı vermeniz çok saçma.

2 evi kirada ve aldığı maaş varken sizin ona ekstradan para vermeniz bence kendi çekirdek ailenizin rızkını ona vermeniz demek .

Önceden çocuğa baktığı için verilen para sorun olmasa da artık kreş masrafı var yetişemiyoruz diyerek para vermeyi kesmelisiniz.

Ayrıca bana fazla iyi niyetli ve pasif geldiniz, sürekli yapılan yorumlara kayınvalidem çok çirkef , sessiz kalmaz bizi zora sokar para vermezsek demişsiniz. O çirkinleşirse çirkeflik yaparsa siz de ona göre davranın, çocuğunuzun geleceği için bunu yapmak zorundasınız.

Eviniz kiradaymış, iki memur olup ev kredisine girmek varken neden 2 bin lirayı ihtiyacı olmayan birine veriyorsunuz? Tek eşiniz değil üstelik çocuğu, sizden alıp kızına verdiği para bile günah. Eğer siz razı değilseniz sizden alıp başkasına veremez. Bir bağırır iki bağırır millete sizi kötüler, sizde insanlara toruna bakmadı kreşe vermek zorunda kaldık . Para bize yetmiyor ev aldık yada alıcaz dersiniz olur biter.

Biraz dişli olun yoksa daha çok ezilirsiniz.
Bana evet haklısınız deyip umarım yine sessiz kalmazsınız, iyi geliri olup hala bir şeylerden kısarak yaşamanız ve üzücü. Siz parayı kesmek istediğinizde toruna bakmak isterse de kabul etmeyin, anne sen yorulma böylesi daha iyi çocuk da eğitim almış oluyor sosyalleşir dersiniz.

En büyük sorun da eşiniz, onla konuşun bu durumu. O annesini haksız görse ne yazar yine para verdikten sonra. İhtiyacı olsa neyse ama o verilen miktar günümüz şartlarında az bir miktar değil.

E ef_latun sizi cok iyi anliyorum.
benzer seyler yasadik bizde.

Size tavsiyem para gondermeyi kesin aksi halde kendinizi kullanilmis hissine kapilirsiniz.

Kreş masrafı çıkmış bu bahaneyle o parayı kesin
Ayrıca yanlış anlamadıysam kirada oturuyorsunuz uygun bir ev alın kredi borcumuZ var dersiniz

Kv aç açıkta değil ki
Bence para kesilmeli

Hayır da kadının tek evlâdı siz değilsiniz ki neden sadece sizden maddi beklenti içinde?
Sanırım sizi biraz saf bulmuş ben bunlara dişimi geçirebilirim demiş.

Kimse kusura bakmasında 2bintl az para değil yani zaten geliri varmış hayatta göndermem o parayı keserim.
Istediği kadar rezillik çıkarsın gene göndermem azcik lüksünden ödün versin hanımefendi.
Torun bakmak istemeyebilir ben olsam ben de bakmam ama 2bintl yi se cebime atmam paraya da çok duskunsem çalışırım yani bu kadar basit.
Ayrıca eşinizde yollamayalım demiş.Rezillik çıkarırsa çıkarsın diyeceğiniz senin 2 evin var biz kiradayız çocuğun kreş parasına yetişemiyoruz bitti bu kadar yani.
1 çıkarır 2 çıkarır keser sesini oturur sonra.

Ayrıca da düğüne beraber gitmek istemiyorsanız uçakla gidin arabayla götürmeyin onu.
Bana da bilet alın derse kalmamış deyin geçin.Almayin inatla ve ısrarla.
Hem uçakla daha rahat olur hem de ondan kurtulmuş olursunuz.

konunuz çok yanlış olmuş sanki o haklı gibi izlenim bırakmış 2 evi maaşı var deseydiniz yorumların hepsi eşinizin fikrinden yana olurdu
size çocuğunuza yazık değil mi
ücretsiz izin alın kendiniz bakın daha iyi o zaman paranızda size kalsın açıklamak zorunda da değilsiniz

Back
X