Eşinizin çekincesi nedir?
Aslında yaş olarak tam zamani şu anda ama iki tarafında istemesi tabiki önemli 10 yaşta aşırı fazla bı paylaşımları olmaz, birde bu işler bazen planada bakmıyor ne zamansa hayırlısı oluveriyo
Çocuk, çok önemli bir karardır bence. Eşlerin birinden biri hazır değilse ya da istemiyorsa olmamalı. Dayatma, ısrar sonucu olunca da başka sorunlara sebebiyet verebiliyor.
Kendi ailenizi, kendi yaşam şartlarınızı, maddi ve mani durumunuzu siz daha iyi biliyorsunuz. Bu sebeple bu konu yalnızca eşlerin aralarında çözeceği, karar vereceği bir meseledir.
Bu çocuklar hep istiyorlar galiba kardeşi
4 yaşındaki oglum ,ikiz kiz kardeşleri olmasına rağmen hala bi tane daha bebek istiyorum diyor:)
10 yas cok bana göre de ama hemen hamile kalsaniz 6 yaşında doğacak kardesi,okul zamani size zor olmazmi?
Her gün bunun için bi yarım saat ağlıyorSızın cocuk baya duskun cok kardese galiba :)
aralarindaki yas onemlide , asil okul zamani daha onemli bence. suan kiim 1. sinifta , kardesle cok zorlaniyorum.
1. sinifta aliskanlik oturtup oyle gitmesini istiyordum ama kardesle biraz zor oluyor.
esinizin fikri onemli tabi. ama soyle dusunsun bence. kucuk cocugun istedigi temel ihtiyaclar, sevgi ve oyun. buyudukce ihtiyaclar artiyor. yani maddi durum kotu degilse, idare edilir.
yakin yas iyi oluyor ama 6 yasla 10 yas arasinda fazla bir fark yok bence.
benim kardesimle aramda 6 yas fark vardi ve harika bir iliskimiz vardir
cocuklarimin arasinda da 8 yas var , harikalar , kizim abisiyle buyuk ask yasiyor , oglum da kardesine inanilmaz duskun , bikmadan sikilmadan saatlerce oyun oynuyorlar evde
acikcasi ben cok memnunum boyle olmalarindan ama her cocuk ayni degil tabi ki , ama ebeveynlerden ikisinin de istemsi lazim cocugu , tek tarafin istemesiyle olmaz hele 5 yasindaki cocugun istemesiyle de olmaz :)
Vallahi benim kizimda 4 yasina yaklasti. Bir arkadasimin hamile oldugunu gördü. Tuturdu kardes nezaman dogacak diye,benim karnimda yok kizim diyorum var diyor. Oyuncaklarini ayiriyor,kiyafetlerini ayiriyor bunlari kardesime vericem diyor. Ben hazir degilim ama cocuk tuturdu. Ne yapacagim bilmiyorum
Öyle ama.iste iki tarafında istemesi çok önemliYanı biri 10 yaşındayken biri 21 olacak bende 46 yasında olucam. Çok utopik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?