size cok basit ornek veriyim
esim isteyken bebegi uyururken oglum aciktiginda beklemek zorunda yani en basiti bu , pek cok seyde buyuk olandan bekliyoruz fedakarligi cunku oburu bebek , garibim kendisine sira gelsin diye bekliyo :)
ama o da kucuk olsa ben vicdanen cok azap cekerdim kendimi taniyorum , haksizlik yapiyorum duygusu beni tuketirdi
Kardesi olsa ikisi beraber büyüsede zor.aradan 10 yıl gecse ve öyle kardesi olsada zor bana göre
Cocuk buyutmek ve yetistirmek her zaman zor
Heleki boyle bi zaman da
Çocugunuz kardeş isteyebilir ama bu onun kardesi oldugunda sevecegi anlamina gelmez bebek gelince işler değişebilir
Mutlaka Öyle olacaktır kıskanacak ve istemeyecek ilk etapta belki. Belki de cok rahat alısacak bilemiyorum ki. Gorumcem ucuncu çocuğunu dogum yaptı gecen ay. Halacım lutfen bana verir misin dedi. :) bebekleri cok seviyor ama kardesi olunca sever mi bilemem
size cok basit ornek veriyim
esim isteyken bebegi uyururken oglum aciktiginda beklemek zorunda yani en basiti bu , pek cok seyde buyuk olandan bekliyoruz fedakarligi cunku oburu bebek , garibim kendisine sira gelsin diye bekliyo :)
ama o da kucuk olsa ben vicdanen cok azap cekerdim kendimi taniyorum , haksizlik yapiyorum duygusu beni tuketirdi
Ya aslında misafir bebek gelince kucağına faln alır kas goz yapar bana. Yalnız bulduğu an bızede lazım Bı bebek der ama ıs ıcraate gelince ilk o kacar :)
Mutlaka Öyle olacaktır kıskanacak ve istemeyecek ilk etapta belki. Belki de cok rahat alısacak bilemiyorum ki. Gorumcem ucuncu çocuğunu dogum yaptı gecen ay. Halacım lutfen bana verir misin dedi. :) bebekleri cok seviyor ama kardesi olunca sever mi bilemem
Benim ilk ve ikinci cocugum arasinda 10 yaş var :)
Böyle iyi oldu bana gore cünkü zor bi bebek ve buyuk olana yetisemiyorum
Ama tabi her bebek bir olmaz
Benim bebişim de sakin ve uslu olsaydi 10 tane cocuk büyütebilirdim
zamanlamayi iyi yapin
oglunuz 1.siniftayken sakin dogurmayin
ben ilkolul 1.sinif zor diyene off sacmalama ne kadar zor olabilir ki derdim gorunce anladim
birinci siniftayken sakin yapmayin ikinciyi
Ya aslında misafir bebek gelince kucağına faln alır kas goz yapar bana. Yalnız bulduğu an bızede lazım Bı bebek der ama ıs ıcraate gelince ilk o kacar :)
herkes bebek sever zaten sorumluluk zor geliyor insana. bende zorlaniyorum, zor karar verdim. kizimda cok istiyordu, sizinki gibi. bir cesaret oldu ama iyiki olmus. darisi basiniza ins
Tek çocuğum kaç yaşıma geldim hala keşke bir kardeşim olsaydı diye anneme dert yanarım, arayı çok açmadan imkanlarınız el veriyorsa mutlaka bir kardeşi olsun ,on yaşına geldiğinde anne baba olarak en baştan başlamak daha zor geliyor ve genelde vazgeçiliyor...
Maddi manevi gucunuzun oldugunu varsayiyorum:) 10 yas fark cok fazla.. ayrica vucut ayni kalmiyor yani.. benim ilk ve son cocuk arasinda 5 yas var.. fiziken ruhen cok zorlandim zorlaniyorum...yaslari yakin oldugu icinde ve uykusuz geceler yemeyen cocuklar.. calisiyorum bi yandan.. evde butun is bende sayilir..esini ikna edersen ve guveniosan esine yap.. cocugununda kardese hakki var! Ha cocuktaki belki heves o ayri konu...ama kocalara kalsa 1 den fazla cocuk yapmazlar, cunku rahatlarina duskunler. Esinde 5 yil sonra vazgececegini dusunmus bence bu yuzden 5 sene diyor..seni oyaliyo bence
Bence tek çocuk çok çok iyi. Bende bundan sonrası için düşünmüyorum çocuk. Benim oğlum da muhtemelen o yaşlarda ister. Leylekler bize bebek vermiyor bize küsmüşler derim artık
Eşinizle aranızda hep sorun çıkıyor ve daha açtığınız ilk konularda bile 8 kez boşanmayı düşündüm yazmışsınız. Geçmiş konularınıza bakınca (eşinizin eski sevgilisini facebook da aratması,muhabbet etmesi ve daha sonra arkadaşım yaptım diye yalan söylemesi, eski kız arkadaşının da bulunacağı düğüne sizi bilerek götürmemesi ) asıl sizin şu an ikinci çocuğu istemeniz bana çok garip geldi.