• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi merak ediyorum

Iste benim konsolda davlumbazda hevesim var. Sorun da bu yani

Davlumbaz hevesi olurmu allasen? Calisin sizinde olsun. Adamlar zamaninda calismis ki bu düzene kadar gelmis. Gercekten bizim nesil sifirdan baslamayi bilmiyor. Herseyi heves altinda yok insan bir defa evleniyor bahanesi ile hic cabalamadan herseyin en iyisini en yenisini istiyorlar.

Adamlar o büyük evde kaliyorlar halen. Niye size versinler? O kadinda o büyük evi sevemezmi? Düzeni yokmu saniyorsun?

Sakin onlara ses etmeyin. Bu mevcut düzende zaten kira paralar ates pahasina. Yani simdiki halinde sükür edin ve para biriktirin. Bir kac yil sonra tipki kv'de gibi eviniz olur.

evet bana ev verseler ayda en az 1000 tl kardayız diye şükrederdim
teşekkür de ederdim
biz kendi kazancımızla ev almak istediğimizde bile köstek oldu hainler.
konu sahibininki resmen şımarıklık valla burada sinir oldum kendi kendime.

araba mevsuzunu zaten kk da bilmeyen yok:KK70:
Bir kizim bir oğlum var çok korkar oldum inanır mısın şu an istanbulda yaşıyorum ama çok zor hayat şartları yıllarca çalış didin çabala hanımefendi içerlemiş niçin hevesleri varmış varsa hevesin çalış kocaman ev al istediğin gibi size ama ne demek yaşlı onlara o kadar büyüğe gerek yok hadsizlik bi ya valla sinirim kalkti

Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Gümüşlük nedir ya :olamaz:

Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
ev vermişler, içerliyorsunuz..hakkınız yok buna. ama içerlemek yerine bi teklif götürebilirsiniz....

Illa ki zorluk çekmişlerdir

başka cocuklari yok.
Nişanlimda calisip baska ev alalim dediğimde ne gerek var deyip alıniyo beğenmediğimi dusunerek
Çocuklarınız olduğunda eşinizde o eve sığamadığınızda ev alma taraftarı olacaktır zaten zamana bırakın ve anı yaşayın kendinize peşin peşin sıkıntı yaratmayın bence. Çok şükür verilen bir ev var kira ödemeyeceksiniz bol bol birikim yapıp kendi evinizi almanız daha mantıklı olacak ileride. Fikrinizi çok belli etmeyin nişanlınıza ve ailenize soğutmayın kendinizden derim. Tabii sizin fikriniz... Mutluluklar.

Ahhh yaramı destin desem nerdeyse 30 yıllık bir ev ve 1.300 ödüyorum desem her ay ciğerden yanıyoruz ama istanbulda olunca böyle birde şunu anlamıyorum ne demek içerlemek ne hakla ben yıllarca çalıştım çabaladım demi ev sahibi oldum ha yetmedi oğlumada verdim amma yokk gelin hanım neden küçük evde otursun ki onlar yaşlı zaten gidici ben emeklerinin üzerine konarım ne kadar rahat be nasıl kolay kimseden gram beklentim yok olmazda böyle olanlara da çok şaşırıyorum ve kızıyorum nasıl bekleyebilir hiç çekinmeden aklım almiyor
Öpüp başına koyacağına bık bık ediyor

Bence nişanlına hiç bir şey söyleme daha nişanlısınız ve bu aşamada söylenilen şeyler yapılan şeyler asla unutulmuyor. İdare edersin çocuğun büyüyene kadar çok ihtiyaç olmaz zaten büyük eve büyüdükten sonra da sığamıyoruz diyip çıkarsınız. Hem yaşlıların geniş eve daha çok ihtiyacı oluyor çocukları torunları vs

konulariniza baktım ...dertleriniz tektas yüzük oturmamiş ..arkadaslariyla gezen nişanlınız ben böyleyim demiş...en can alici konunuz evlendikten sonra bilgisayar tel alacakmissiniz ... cok enteresan konular bunlar..şimdikte kvnin evi ..cidden sizin maddiyat uzerine konulariniz cok hep bir begenmeme..arada şükür edin..evlenmemis bir birey olarak bana kucukte olsa ev verecek kv sevirem burdan duyurulur :KK45:

Açık mutfak ne oluyor? Ayrica daha evlenmeden neden kaynananiza içerliyorsunuz? Bunun sonunda iyice kinlenirsiniz kadina. Sonra kaynananiz kötü olur. Ben vermesini beklemeZdim buyuk evi. Sonucta kimse kimse icin rahatini bozmamali bence. Sey ustu ocak alir bulasik mak ustune koyarsiniz. Firin olarak da mini kare firinlardan alirsiniz buzdolabi ustunde durur. Koltuk olarak da L koltuklar hem daha kullanisli hem de daha az yer kapliyor.

Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Davlumbaz da uymuyo.

Kv hem ev verecek hem de naz niyaz yapıcam pes! Ona göre eşya seçin siz de.

Benimki doğumumdan 1 hafta sonra bi çorba yapsaydı başımın üstünde taşırdım demek ben fazla tuhafım. :bicak:

Açıkçası bana kimse hazır ev vermedi .
İki oda , küçük ve dar diye nitelendirdiğimiz evler bile aslında o kadar maliyetli ki .
Gümüşlükse bence hiç gerekli birşey değil , hiç almadım . Fazla demode

Onlar da sizin gibi koşullarda kolsullardabaslamis hirslanip çalışıp almışlar belki
En güzel inden başlanılmıştır çoğu zaman malesef, zamanla siz de buyutursunuz

Ayy küçük ev candır ya. Temizlemesi kolay, muhabbeti samimi, küslükler tez biter. Evimi çok sevmeme rağmen her temizlikte neden bu eve taşındım diye söyleniyorum.

Birde yaş ilerledikçe düzrn bozmak istemiyor insan. O kadar eşyaları nereye dağıtsınlar? Siz evinize göre alacaksınız şimdi ne güzel.

Back
X