ev kaç m2 merak ettim. şu an oturduğum ev net olarak 100m2 bile değil daha küçük. (ki evlenmeden önce meydan gibi bir evde yaşamış biri olarak buraya alışmakta çok zorlandım) 3+1 olarak yapılmış ancak 2 odası o kadar küçük ki. şöyle tarif edeyim iki tane üçlü koltuğu karşılıklı koyunca ikisinin arasında bir kişinin geçebileceği kadar mesafe kalıyor ancak. nerdeyse 2 senelik evliyim ancak açmadığım, hala paketinde duran bir sürü eşyam var. mutfak dolaplarım çok küçük çünkü. küçük bir balkonum vardı ama kapattım. çünkü açık bir balkondansa işime yarayacak kapalı bir balkonu tercih ederim. gardrobum yatak odama sığmadığı için (bahsettiğim gibi heves ve kullanışlılık ikilemi. bilsem heves ettiğim dolabı almaktansa yatak odama sığacak kullanışlı dolabı alırdım) bahsettiğim şu 2 küçük odadan birine koyuldu. böylece aslında orası boş bir oda olabilecekken orası da doldu. dolap odayı tamamen doldurduğundan başka bir eşya koyamadım. salonum küçük olduğu için yemek masam, konsolum, gümüşlüğüm yok. evime yemeğe gelen misafirleri 2 kişi girince hareket alanı kalmayan mutfağımdaki yemek masamda ağırlıyorum. çünkü kimse kusura bakmasın ama evim belli, yerim belli. biraz da bu açılardan düşünün. ayrıca madem satamıyorsunuz o evi kiraya verip başka bir eve kiraya gitme şansınız yok mu?