Fikirlerinizi merak ediyorum

Gunesinkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
270
236
18
33
Kizlar 1 aylik bebegimle disari cikmak, dolasmasam bile en azindan bir yerlerde gidip oturmak istiyorum fakat endiselerim var annemin falanda fikrini aldim ama sizinde fikrinizi merak ediyorum.
Uzerini kalin giydirirsem oturdugumuz yerde terlerse, ya da nasil giydirmeliyim, sizler kış bebeginizi ilk ne zaman disari cikardiniz falan tecrubeli annelerden yorumlar bekliyorum.
Arabaya binilip arabadan inilcek yurume mesafemizde olmayacak.
Ben aslinda cok rahat olacagimi dusunuyordum ama maalesefki etrafimdaki buyukler yuzunden boyle endiseleniyorum.

Şuan havalar soğuk dışarı çıkarken kalın giydir kapalı bir yere gidince montunu çıkar.çocuk üşüyecek diye hic dışarı cikmayacakmisiniz.boşverin herkez herşeyi çok iyi biliyor..He de geç ama bildiğini oku..annesi sensin

Kizlar 1 aylik bebegimle disari cikmak, dolasmasam bile en azindan bir yerlerde gidip oturmak istiyorum fakat endiselerim var annemin falanda fikrini aldim ama sizinde fikrinizi merak ediyorum.
Uzerini kalin giydirirsem oturdugumuz yerde terlerse, ya da nasil giydirmeliyim, sizler kış bebeginizi ilk ne zaman disari cikardiniz falan tecrubeli annelerden yorumlar bekliyorum.
Arabaya binilip arabadan inilcek yurume mesafemizde olmayacak.
Ben aslinda cok rahat olacagimi dusunuyordum ama maalesefki etrafimdaki buyukler yuzunden boyle endiseleniyorum.
Benim kızım 31 Aralık doğumlu ve hastaneden çıktığımız günden itibaren hergün en az bi saat disarda gezdik, öyle arabayla falan değil çocuk arabasına koyup çıkıyordum yürüyordum... ben almanyada yaşıyorum burda çocukları beline kadar içine koyduğumuz tutumlar var içi yünlü olur genelde, giydirdikten sonra ona koyardım gittiğim yerde de ordan çıkarırdım, terlemeye karşı yedek kıyafet herzaman yanında olsun... ve sakin o laflarla dışarı çıkmaktan vazgeçme çocuğun temiz havaya ihtiyacı var

oğlum eylülde doğudu. çevremde tuhaf bulanlar oldu ama umursamadım, dışarıda temiz havada cocuk daha iyi uyuyordu zaten cok sanciliydi ikimizede yani iyi geldi. yukarida diger uyelerin dedigi gibi kiyafetlere dikkat ettim bide eksi derecelerde pek cikmadik zaten derslerim vardi firsat olmuyordu

doktorlarin dedigi..eger sizin icin sicaksa bebeginizi sizden daha ince soguksa sizden daha kalin giydirin.onlarin teni cok daha fazla duyarli oluyor hava kosullarina..saglikla büyütün bebeginizi. annesi sizsiniz onun icin en iyisini siz daha iyi bilir hissedersiniz zaten..

Ben ce çıkarın, bebeğiniz bu durumda tüm mevsim şartlarına alışmalı , ne kadar az çıkarırsanız o kadar zor alışır dışarının havasına ,bu da rüzgar esse hasta olur tabiri oluşur.Bebeğinizin ağzından ve kulaklarından soğuk almasını engellediğiniz sürece sıkıntı olmaz.
Sağlıkla huzur ile büyütmeniz dileği ile :)

Bana 1 aylık bebek dışarı çıkmak için küçük geldi sanki. Ama siz annesisiniz en iyisini siz bilirsiniz:anne:

Kizlar kizimi daha sıkı giydirip biraz yuruyup ardindan bir cafeye gittik ikimiz icinde degisiklik oldu yorumlariniz icin cok tesekkur ederim beni cesaretlendirdiniz :)

Back
X