- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Psikolog doktor degildir.
Psikoloji lisansı mezunudur psikologlar.
Psikolog yerine isinde uzman bi psikiyatriste gidebilirsiniz,eminim daha faydalı olur sizin için.
Umarım dediğiniz gibi olur. Çünkü çok istiyorum uzman birinden yardım almayı.Boşanma aşamasında olduğunuz için ve çalışmıyorsanız bunun ücretini verecek gücünüz olup olmadığını düşünerek sormuştur eşinizle ayrı yaşadığınızı söylediyseniz eğer.Ona göre de etkili olması için de seansları uzatacaktır.Durumunuza göre uzatacaktır.Normal bir durum sorması sizi zora sokmamak adına.O yüzden ilk seansta sizi tanımış 2. Seansta yardımcı olacaktır.
psikologların ilk seanslarda çok fazla yorum yapmadıklarını sadece dinlediklerini daha sonra ki seanslar da karşı tarafa daha çok soru yönelttiklerini biliyorumİlk başlarken bilgiler aldı ben yada ailem hakkında ozmaan söylemiştim çalışmadıgımı. Sanırım tekrar gitmeyeceğimi düşündü. Ama zaten ihtiyacım var depresyondasınız diyen o bıraksında parayıda ben düşüneyim. Zaten çok doyurucu değildi seans
Psikolog doktor değil midir ? Esas işini bilen psikolog psikiyatristten daha iyidir çünkü görüşmesinin temeli psikanalize dayanır. Ama artık işini iyi yapan ne psikolog ne de psikiyatr kalmadı.
hayır canım değil. ilaç vs yazma yetkileri yok . doktor olabilmek için yüksek yapmaları lazım o zaman klinik açabiliyorlar diye biliyorum . onlar daha çok danışman gibi etkinlik konuşma öneri ile sorunu çözmeye çalışıyorlar
Psikolog doktor değil midir ? Esas işini bilen psikolog psikiyatristten daha iyidir çünkü görüşmesinin temeli psikanalize dayanır. Ama artık işini iyi yapan ne psikolog ne de psikiyatr kalmadı.
Tıp doktoru degildirler evet.
Ben iyi bir psikiyatristin yerini ,psikologun alamayacagı kanaatindeyim hele hele teşhis konusunda.
İlaç kullanmayı bende istemyrm zaten. Sadece bu süreci kolay atlatmak istiyorum daha fazla yıpranmadan. Uzman birinin evet rüyada görme nedeniniz aslında şu şu şu ya da kendini şu şeklde rahatlatablrsnz vsvs. Bunu bekledm sanırım büyük beklentilerle gitmişimşey bekliyorsun bak işte böyle rüyalar görmenin nedeni .... deyip sana bilimsel olarak açıklamasını ve içini rahatlatmasınıPsikoloğa genellikle yaşadıklarımızın uzun ve bilimsel açıklamasını dinlemek için gidip aradığını bulamıyoruz :) bu çok fazla duydum ...
Bence kabullenememe var . Doktorda tek kelimeyle hemen olayı çözümleyince pek iyi gelmemiş size ... Bende ananemin vefatından sonra hep onu rüyamda görüyordum ve çok zor atlattım o dönemi . Alışma süreci birazda ve sonra anladım ilaç kullanacak kadar kötü olmadıkça insanın en iyi doktoru kendisi artı çevresi . Zaten psikologların ilk ortaya çıkış sebebi bizi derinden etkileyen şeyleri anlatacak birini bulamamız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?