Fikirlerinizi syler misiniz?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
merhaba arkadaşlar benimki dert değil ama nereye yazacağım bilemedim için
buaraya yazayım dedim
üniversiteden yeni mezun oldum iş arıyorum ama bulamadım dil kursuna gitmeye karar verdim daha doğrusu daha veremedim size sormak istediğim
sizce ingilizce kursuna mı gideyim yoksa kpss ye mi ?
evde çok sıkılıyorum boşluktayım okuyan arkadaşlarım okullarına öğrencilik hayatlarına döndüler canım öyle sıkılıyor ki kendime uğraş bulmak istiyorum iş aradım ama bulamadım malesef:
s

Canım bölümün ne? Bu önemli bir konu kendi alanaında, kendini geliştirecek şeyler yapmalısın.
Mesela iibf.den mezunsan kpss'ye ağırlık vermelisin. Bunun yanında dil de çok önemli tabi. Ama kamu sektöründe çalışmak istiyorsan öncelikle kpss. Fırsat bulursan ve imkanın varsa dil kursuna da git. Hafta içi kpss (evde düzenli bir programla da çalışabilirsin sadece deneme sınavlarına girebilirsin dershanelerin) haftasonu da dil kursu olabilir.
Paraya ve sabra kuvvet bundan sonrası...
Başarılar dilerim.kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim
kızlar
islan ben önlisans mezunuyum tatlım büro yönetimi ve sekreterlik

her ikisinede yap 1 taşta iki kuş vurmuş olursun canım böylelikle canında sıkılmaz eğer sıkılıyorsa :enbuyukkk: takıl burda hayat çok renkli inan canın sıkılmaz

teşekkür ederim
kızlar
islan ben önlisans mezunuyum tatlım büro yönetimi ve sekreterlik

Hayırlısı olsun canım hakkında...
Bölümün gereği ingilizce de çok önemli.
Dediğim gibi kamu sektöründe yer almak istiyorsan kpss için sıkı bir çalışma şart.

kpss konuları bana kolyay geldi şimdiden çalışmaya başlasam ....
çok erken geliyor offf kafayı yicem valla yaaa
sıkılıyorum evde okuluma gitmek istiyorum yaaa:S

Bu arada birçok özel kuruluş kariyer günleri düzenliyor. Alanınla ilgili Sertifikalı programlara katılmak da oldukça yararlı olur.
Onları da takip et muhakkak.
Gördün mü bak bir sürü şey var yapılacak. Sen yeterki iste...yerimseniben

Madem okul hayatını özlüyorsun dgs'yi de düşünebilirsin...

konular ilerledikçe zorlaşır işlerkaydirigubbakcemile3

Madem okul hayatını özlüyorsun dgs'yi de düşünebilirsin...

island ın fikirleri süper denemeye değer

ama bin parçaya bölünmeyi kaldıramayabilirsin kendine fazla yüklenmezemuszemus

bence kpssye kesinlikle girmelisin kursa herzaman gidersin zaten hatta aynı andada yapabilirsin die düşünüyorum çünkü her ikiside şart artık gğnğmğz şartlarında..

okumak iyide iş bulması yok mu..................Allah sabır versin canım.buarada kurlar kaç aylık araştırdın mı.bence önce kursa gidip bitince kpss ye çalışmaya başlaya bilirsin hem uzun süre çalışıp sıkılmamış olursun.iyi bir çalışmayla 5 ay yeter zaten.hayırlısı canım ama bence iyi düşün ve çabuk karar ver.opuyorumnanaktan

senin alalında iş çok canım nasıl bulamıyorsun kariyer sitelerine üye olsana

olabildiğince donanım edinmeye çalışın,hem sıkılmaya vaktiniz kalmaz hemde gerekli donanımı edinmiş olursunuz....

iş hayatına atılmak için kendini hazır hissetmiyorsan eğer 2 yıl daha okuyup 4 seneye tamamlayabilirsin canım.ya da arkadaşların dediği gibi kpss ye hazırlanabilirsin

öncelikle yabancı dil.çünki dil bilen yönetici asistanları çok iyi işler bulup yüksek maaşlar alabiliyo

ingilizce dil kursunu araştırdım arkadaşlar
10 ay sürüyor yani 2010 haziran ayında bitiyor

arkadaşım kariyer sitelerine üye oldum başvuruda yaptım ama malesef kimse geri dönmedi
aramadılar oda moralimi çok bozdu size anlatamam
yavaş yavaş kpssye başlayım diyorum gunde bir konu hem çabuk sıkılmam hemde ilerlerim konularda eksiklerimi tamamlarım buarada ing. kursuna giderim senetede kısmet olursa işş bulurum diyorum :S:S ama bunlar bana çok zor geliyor sanırım alışmak çok zor olucak memleketime:S

bence kpss ye hazırlan en önemlisi bence baksana iş bulamıyorum diyosun başka yapacak bişe yok bende kpss hazırlanacam 2 yıldır bekliyorum bi işim olsun diye ama olmuyor malesef tek çözüm kpss inşşalhh

bence hem kpss ye hazırlan hemde dil kursuna git ikisini bir arada yürütebilirsin
ama tabi bu senin kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…