Fikirlerinizi syler misiniz?

eğer öğrencilik günlerini özlüyorsan dgsye hazırlan
ama bence kpss senin için daga avantajlı olur yeni mezun oldun ve bilgilerin daha taze sıkı çalışıp iyi bi puan alabilirsin
biliyosunki günümüz şartlarında memur olmak kolay değil bence düzenli çalış başarabilirsin böylece sıkılmamış ve geleceğinle ilgili bi adım atmış olursun
tabi imkanın varsa dil kursunada yazılabilirsin onunda senin için bi artısı olacaktır

Bence dgs ye girip açıktan veya örgün öğretimden senin için yararlı olacak bir bölüme dikey geçiş yapmalısın. Hem iş alanın genişler hem de şu anki sıkıntın son bulur

canım bende iki yıl önce işletme fakültesinden mezun oldum.bir yıl kadar çalıstım ve evlendim.bir yıldan beri de çalışmıyorum.çalışmayı çok istiorum bir çok yere başvurdum ama sonuç yok.kpss ye giremiorum çünkü başörtü sorunu var açık olarak çalışmayı düşünmüyorum.ama sende böle biir sorun yoksa bence kpss ye gir.bi bayan için en temizi en rahatı bu. hem kpss ye hazırlan hemde dil öğren.ben şu an evdeyim.ingilizce cd lerinden ingilizce öğreniorum.tabi sırf çalışma hayatı için değil,kendimi geliştirmek içinde...
öğrencilik hayatımı çok özlüyorum,yeni bişiler öğrenmyi,çalışmayı çok seviyorum,ama malesef işsizlik yüzünden evde harcanıyorum :))

arkadaşım ıngilizce kursunu çok iyi seçmen gerekiyor çünkü bir çoğu para tuzağı.uygun bulabilirsen özel ders almanı tavsiye ederim.Kpss desen bunca bekleyen kişi arasından torpilin varsa dümenini tutturur gidersin yoksa kapısında beklersin.Bu avukatlık büroları falan var.Oralara cv bırak.medikal şirketlerine sekreter olabilirsin.Kpss 'ye bel bağlama kendini geliştirmeye bak.

canım ben aof 4 e gectım dıl kursuna gıdıyorum bu yıl kpssyede hazırlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…