- Konu Sahibi yesilimtrak
-
olmayacak birsey değil değil mi sadece biraz cesaret lazım uzaklaşmaktan korkmamak gerek sonrası huzur. sıkıntı elbet olacak ama yoluna girer diyorum kendi kendime
tohumdan sofraya'ya baktım sahane ama onlar tam köy yaşamı istiyor benimki biraz daha ortalarda :)
aslında haklısın beton yığınları diyince mavi yeşillerle dolu biryer gerçekten cazip görünüyo insana ama işte istanbul sevdası başka gitsem bile öyle yerlere tekrar dönmek isterim bu şehre
aynenhaftasonları bile kaçmaya çalışıyoruz galiba keyif ruhumuzda var :)
yaa bilmiyorum küçük yerlerde şehir içinde gençler kafe istiyorlar. gece geç vakitlere kadar oturacakları... pastane giib de işletebilirsiniz. herkesin genel şikayeti kışın yapacak bir şeyin olmaması yani... alkolsüz de olursa sarhoşu yok kavgası yok ohhh koy çayı türk kahvesini misss.... ara sıra iki kına gecesi iki mevlid rezv. alırsınız flan ne gelirse artık.
kasaba gibi bir yerse tuhafiye ya da ayakkabı çanta, butik çok iş yapmasa bile garanti bir müşteri kitlesi olur diye düşünüyorum... ev eşyası satan yerler olabilir doymamışsa sigorta olabilir. ya da sektörünüz neyse ona girebilirsiniz. el işiyle ünlüyse gecekıyafeti gelinlik için iş yaptırtabilirsiniz yerel ekonomi canlanır. ya da en temizi oradaki yerel ürünleri ihrac edebileceğiniz bir yer açabilirsiniz sonradan o da süper olur...
hepsi zamanla oturacak şeyler
bir anda zengin olmak yok ... her durumda çok çalışmanız gerek büyük şehirden çok çalışmazsınız ama orası kesin huzurunuz yerinde olur... daha sonradan ek olarak bir hobi merkezi açabilirsiniz oradaki yaşlı ve emeklileri baz alarak...
O hayali yasamayi dusundugum kisi benimle degil o yüzden artik hayal
Yani kasaba tarzı dedin ondan belki yakınlarında vardir. Onlar baya beklemiş cunku arastırmıslardir da istersen danıs onlara
yani evet onu demeye çalışıyorum itaceter dikkat etmeli küçükten başlayıp garanti olanı açıp sonra yan taraflara hobi merkezlerine falan geçmek daha mantıklı kanımca bir de benim gözlemim insanlar nasılsa küçük kasabadayız halk bize mecbur diye hem yeni ürün geitrmiyor hem defahiş fiyattan satış yapıyor bazen millet de topluca gidip başka yerlerden büyük şehir merkezlerinden topluca alıyor sonra küçük esnaf neden battı e bundan battı işte yani demem o ki bol ve yeni çeşit uygun fiyat .aslında hayallerimiz arasında yunan adalarından birini yerleşip beach veya butik pastane tarzında biryer işletmek vardı ama bu hayal olarak kalacak her zamanama dediğiniz tarza birşey yapılabilir böylece kazanmaya başladığında yine istekler yerine gelir. ama ticarete atılmakta riskli gibi geliyor bana. iyi düşünmek lazım. kafe tam benlik bir iş şahane :)
hiç zenginlikte gözüm yok küçük bir evim bir işim olsun kafi hayat daha yaşanılası olur
öyle söylemeyin hayaller sizin hayalleriniz. başkası yanınızda olsada olmasada vazgeçmeyin bence :)
tıpkı onların yaptığı gibi bir keşif sürecimiz bizimde olacak şimdilik internetten bakıyoruz ev fiyatları yaşam şartları gibi herhalde balayı dönemi keşif sürecimiz olur :)
bir yerde bir yer açarsaniz davet isterim
bildigim tüm dualari ettimBütün bu karmaşadan kurtulabilmemiz için çook duaya ihtiyacımız var. Zira kurtulurda kaçıp gidebilirsek ve bir yer açarsak başımın üzerinde yerini var. işte buraya yazıyorum
Muğla - Dalaman. Öyle çok bir şeyi yok sadece ucuz bir yer, yazın cıvıl cıvıl kışın ölü. Gelin birlikte sıkılalım
inebolu ve amasra bir araştır derim.karadenizde buralar ama bi ege kasabasından farklıdır.umarım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler
inebolu ve amasra bir araştır derim.karadenizde buralar ama bi ege kasabasından farklıdır.umarım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
izmir urlaya baya baktım hemen burayada bakıyorum
"Herkez" değil "Herkes"
Lütfen dikkat edelim. Farklı şey ikisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?