fikre ihtiyacım var

O hayali yasamayi dusundugum kisi benimle degil o yüzden artik hayal

Yani kasaba tarzı dedin ondan belki yakınlarında vardir. Onlar baya beklemiş cunku arastırmıslardir da istersen danıs onlara

aslında haklısın beton yığınları diyince mavi yeşillerle dolu biryer gerçekten cazip görünüyo insana ama işte istanbul sevdası başka gitsem bile öyle yerlere tekrar dönmek isterim bu şehre

haftasonları bile kaçmaya çalışıyoruz galiba keyif ruhumuzda var :)

Ben de Bursa'yı çok beğendim ama merkezi istanbul kadar olmasa da kalabalık, pahalılık da aynı bana göre. İlçeleri olabilir belki bilemeyeceğim.

Bursa dışında izmir, çanakkale ve balıkesir de uygun geliyor istediğiniz tarzda bir yaşam için.

aslında hayallerimiz arasında yunan adalarından birini yerleşip beach veya butik pastane tarzında biryer işletmek vardı ama bu hayal olarak kalacak her zaman ama dediğiniz tarza birşey yapılabilir böylece kazanmaya başladığında yine istekler yerine gelir. ama ticarete atılmakta riskli gibi geliyor bana. iyi düşünmek lazım. kafe tam benlik bir iş şahane :)
hiç zenginlikte gözüm yok küçük bir evim bir işim olsun kafi hayat daha yaşanılası olur

O hayali yasamayi dusundugum kisi benimle degil o yüzden artik hayal

Yani kasaba tarzı dedin ondan belki yakınlarında vardir. Onlar baya beklemiş cunku arastırmıslardir da istersen danıs onlara

öyle söylemeyin hayaller sizin hayalleriniz. başkası yanınızda olsada olmasada vazgeçmeyin bence :)

tıpkı onların yaptığı gibi bir keşif sürecimiz bizimde olacak şimdilik internetten bakıyoruz ev fiyatları yaşam şartları gibi herhalde balayı dönemi keşif sürecimiz olur :)

yani evet onu demeye çalışıyorum itaceter dikkat etmeli küçükten başlayıp garanti olanı açıp sonra yan taraflara hobi merkezlerine falan geçmek daha mantıklı kanımca bir de benim gözlemim insanlar nasılsa küçük kasabadayız halk bize mecbur diye hem yeni ürün geitrmiyor hem defahiş fiyattan satış yapıyor bazen millet de topluca gidip başka yerlerden büyük şehir merkezlerinden topluca alıyor sonra küçük esnaf neden battı e bundan battı işte yani demem o ki bol ve yeni çeşit uygun fiyat .

Son düzenleme:

bir yerde bir yer açarsaniz davet isterim

bir yerde bir yer açarsaniz davet isterim

Bütün bu karmaşadan kurtulabilmemiz için çook duaya ihtiyacımız var. Zira kurtulurda kaçıp gidebilirsek ve bir yer açarsak başımın üzerinde yerini var. işte buraya yazıyorum

Ben de bir nevi öyle yaptım. İstanbul'dan eşimi de alıp memleketim İzmir'e kaçtım :) Eşim bile artık kendini İzmirli hissediyor. İzmir'de Urla çok doğru bir tercih olur. Ben de oralardayım. Evim denizin önünde miss gibi. Her sabah dalga sesini duymak, denize karşı kahveni içmek anlatılamaz. Hayattan da hiç kopuk değiliz. Benim işim İzmir'in merkezinde. Her sabah işe gidiyorum araba ile sadece 30 dakika sürüyor. Akşam eve gelirken Güzelbahçe tarafına girdiğin anda içini bir huzur kaplıyor. Hele bir de yazın tadından yenmiyor. Hava geç kararıyor, işten gelip kuruyoruz sofrayı, denize karşı yemeğin, sohbetin sanki hiç çalışmamış gibi oluyor insan.

Muğla - Dalaman. Öyle çok bir şeyi yok sadece ucuz bir yer, yazın cıvıl cıvıl kışın ölü. Gelin birlikte sıkılalım

Muğla - Dalaman. Öyle çok bir şeyi yok sadece ucuz bir yer, yazın cıvıl cıvıl kışın ölü. Gelin birlikte sıkılalım

muğlaya bayağı baktım ama işte bu sahile yakın yerler hep yazın canlı kısın ölü. ticaret kısmı zor biraz

inebolu ve amasra bir araştır derim.karadenizde buralar ama bi ege kasabasından farklıdır.umarım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…