- Konu Sahibi yesilimtrak
-
beni bile özendirdin yaöncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler
benim ailem 17 yıldır dikilide yaşıyor
iş imkanı sıfır gençler izmire aliağaya vb yerlere gidip geliyor iş için
marmaris ayvalık gibi büyük ve daha kalabalık yerleri dene
ayrıca ailenden uzak olunca hiçbir şeyde kaçamıyorsun telefon dennilen alet olduğu surece birde gormefiğin yanlarında olmadığın için sorunlar daha çok bunaltıyor maalesef
önce işerlinizi ayarlayın ya da oraya birşeyler katabileceğiniz bir iş kurabiliyorsanız kurun. eğer küçük yerlerde iş kurarsanız çoğu sektör için işiniz kolay olur rekabet az olacağından iyi kazanabilirsiniz sadece sürdürülebilir olmalı yani millet kafe açıyor yazın iyi kışım batıyor herkes e ne bekliyrdun canım benim yazlık sitede? ona göre gidecek bir iş ayarlayın kendinize ya da yazın çok iyi kazancı olur kışı çıakrtırsınız öyle birşey...
Hayalimdeki evlilik yapisi. Keske ben de gerceklestirebilseydim.
Mutlu olursunuz umarım
Tohumdan sofraya, bunu google yaz siteye tıkla.. onlarda sizin gibi yapti
beni bile özendirdin yaama ben istanbulu bırakamam gibime gelior bu şehri seviyorum
aşkın bittiği yerde mantık başlar tabiistanbul'un mimarisine aşık biriyimdir. her boğazdan geçişimde asma köprüden her bakışımda şükrederim hakikaten aşığım bu şehre ama aşk bir yere kadar
adana/yumurtalık balıkçı kasabasıdır doğası güzeldir zaten malum adana ilçesi olduğudan fiyatları uygundur'da ne iş yaparsınız orda onu bilemedim
aşkın bittiği yerde mantık başlar tabi
izmir/güzelyalı'da staj yapmıştım orası da ayrı bi harikaydı madem gönül Ege'den yanahuzurlu olsun deyince hep ege canlanıyor kafamda adana fikri çok değişik geldi :)
benedetabi ya korna sesiyle uyanmıyorsun trafik yok egzoz dumanı aşırı değilmerhaba ben polyanna gibi oldu biraz galiba
İzmir güzelbahçe, Urla
Hem çok şirinler hem şehre yakınlar. Oralar olmazsa illa huzur ve emeklilik hayatı diyorsanız da
Burhaniye ören akçay ayvalık foça dikili
benedesenin bu hayallerin eşiminde hayali ordulu kendisi yeşile maviye aşık tam bir doğa insanı
aslında haklısın beton yığınları diyince mavi yeşillerle dolu biryer gerçekten cazip görünüyo insana ama işte istanbul sevdası başka gitsem bile öyle yerlere tekrar dönmek isterim bu şehretabi ya beton yığınları içinde yaşamaktansa öylesi bir hayat daha cazip sanki
Urlanın yerlisi de çoktur aslında birçok izmirlinin de kışlık evi orada...urlaya baktım fazlaca ama kışın bomboş oluyormuş
muğla-ula ve izmir-urla şuanki favorilerimUrlanın yerlisi de çoktur aslında birçok izmirlinin de kışlık evi orada...
yaa bilmiyorum küçük yerlerde şehir içinde gençler kafe istiyorlar. gece geç vakitlere kadar oturacakları... pastane giib de işletebilirsiniz. herkesin genel şikayeti kışın yapacak bir şeyin olmaması yani... alkolsüz de olursa sarhoşu yok kavgası yok ohhh koy çayı türk kahvesini misss.... ara sıra iki kına gecesi iki mevlid rezv. alırsınız flan ne gelirse artık.şayet ozamana kadar elimizdekinin üzerine daha fazla katabilirsek eee birde kredi falan ev alırız diyorduk aslında. peki sizde iş hangi sektörde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?