fikre ihtiyacım var

Hayalimdeki evlilik yapisi. Keske ben de gerceklestirebilseydim.

Mutlu olursunuz umarım

Tohumdan sofraya, bunu google yaz siteye tıkla.. onlarda sizin gibi yapti

beni bile özendirdin yaama ben istanbulu bırakamam gibime gelior bu şehri seviyorum

Sanki banada tek kurtuluş o olur gibi geliyor uzaktayım diye seslerini çıkartamazlar kafam daha rahat olur sanıyorum belkide yanılıyorumdur bilemiyorum ki. marmaris'e kuşadası'na falanda baktım. zaten yakın zamanda olacak iş değil en az bir yıl gerek daha çook araştırırım ben

şayet ozamana kadar elimizdekinin üzerine daha fazla katabilirsek eee birde kredi falan ev alırız diyorduk aslında. peki sizde iş hangi sektörde olabilir

adana/yumurtalık balıkçı kasabasıdır doğası güzeldir zaten malum adana ilçesi olduğudan fiyatları uygundur'da ne iş yaparsınız orda onu bilemedim

Hayalimdeki evlilik yapisi. Keske ben de gerceklestirebilseydim.

Mutlu olursunuz umarım

Tohumdan sofraya, bunu google yaz siteye tıkla.. onlarda sizin gibi yapti

olmayacak birsey değil değil mi sadece biraz cesaret lazım uzaklaşmaktan korkmamak gerek sonrası huzur. sıkıntı elbet olacak ama yoluna girer diyorum kendi kendime

tohumdan sofraya'ya baktım sahane ama onlar tam köy yaşamı istiyor benimki biraz daha ortalarda :)

beni bile özendirdin yaama ben istanbulu bırakamam gibime gelior bu şehri seviyorum

istanbul'un mimarisine aşık biriyimdir. her boğazdan geçişimde asma köprüden her bakışımda şükrederim hakikaten aşığım bu şehre ama aşk bir yere kadar

adana/yumurtalık balıkçı kasabasıdır doğası güzeldir zaten malum adana ilçesi olduğudan fiyatları uygundur'da ne iş yaparsınız orda onu bilemedim

huzurlu olsun deyince hep ege canlanıyor kafamda adana fikri çok değişik geldi :)

İzmir güzelbahçe, Urla
Hem çok şirinler hem şehre yakınlar. Oralar olmazsa illa huzur ve emeklilik hayatı diyorsanız da
Burhaniye ören akçay ayvalık foça dikili

İzmir güzelbahçe, Urla
Hem çok şirinler hem şehre yakınlar. Oralar olmazsa illa huzur ve emeklilik hayatı diyorsanız da
Burhaniye ören akçay ayvalık foça dikili

urlaya baktım fazlaca ama kışın bomboş oluyormuş

tabi ya beton yığınları içinde yaşamaktansa öylesi bir hayat daha cazip sanki
aslında haklısın beton yığınları diyince mavi yeşillerle dolu biryer gerçekten cazip görünüyo insana ama işte istanbul sevdası başka gitsem bile öyle yerlere tekrar dönmek isterim bu şehre

şayet ozamana kadar elimizdekinin üzerine daha fazla katabilirsek eee birde kredi falan ev alırız diyorduk aslında. peki sizde iş hangi sektörde olabilir
yaa bilmiyorum küçük yerlerde şehir içinde gençler kafe istiyorlar. gece geç vakitlere kadar oturacakları... pastane giib de işletebilirsiniz. herkesin genel şikayeti kışın yapacak bir şeyin olmaması yani... alkolsüz de olursa sarhoşu yok kavgası yok ohhh koy çayı türk kahvesini misss.... ara sıra iki kına gecesi iki mevlid rezv. alırsınız flan ne gelirse artık.

kasaba gibi bir yerse tuhafiye ya da ayakkabı çanta, butik çok iş yapmasa bile garanti bir müşteri kitlesi olur diye düşünüyorum... ev eşyası satan yerler olabilir doymamışsa sigorta olabilir. ya da sektörünüz neyse ona girebilirsiniz. el işiyle ünlüyse gecekıyafeti gelinlik için iş yaptırtabilirsiniz yerel ekonomi canlanır. ya da en temizi oradaki yerel ürünleri ihrac edebileceğiniz bir yer açabilirsiniz sonradan o da süper olur...

hepsi zamanla oturacak şeyler
bir anda zengin olmak yok ... her durumda çok çalışmanız gerek büyük şehirden çok çalışmazsınız ama orası kesin huzurunuz yerinde olur... daha sonradan ek olarak bir hobi merkezi açabilirsiniz oradaki yaşlı ve emeklileri baz alarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…