- 2 Aralık 2015
- 32.689
- 108.508
- 598
- Konu Sahibi yesilimtrak
-
ayvalık, foça, datça, bıraz daha gelısmıs bır yer dersenız kesınlıkle marmaris..öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler
Şimdi şöyle ki hayal kurmak güzeldir. Ama bu hayalleri gerçekleştirirken önemli olan ayaklarınızın yere basmasıdır.
Şuan aslında pekte sözlü sayılmazsınız anladığım kadarıyla aileler bilmiyor. Birbirinize bir söz vermişsiniz ama hala sevgiliniz.
Küçük bir kasabaya yerleşme fikri güzel. Peki ne iş yapacaksınız. Şuan ne iş yapıyorsunuz ?Örneğin müstakbel eşiniz ne iş yapıyor.
Ailenizden sevdiklerinizden ayrılacaksınız. Evlilik zaten hayatı tümüyle değiştiriyor. Birde bu şekilde bir hayat değişikliği sizi yorar mı ?
Bu istekler genelde emekli olduktan sonraki hayalidir insanoğlunun.İstemeye istersiniz de iş imkanı ,çocukların eğitimi,sosyal aktiviteler yönünden sıkıntı oluyor,bu tip yerlerde.
Şuan memur değiliz özel sektördeyiz ama neden daha zor? Geçim anlamında mı?
Bursa ya bir kaç kez gittim ama İstanbul'la kıyaslanınca burası kadar pahalı ve kalabalık değil gibi
sana marmaris bozburun derim baska da bişey demem
öncelikle merhaba,
daha öncede bir çok konuda yazmayı planlayıp hatta yazıp yazıp sonra sildiğim çok oldu. Onlar genellikle ruhsal çöküntülerim, kendime yetemeyişlerimdi. Toparlanabilmiş sayılmam elbet, çünkü ailevi sorunlar sıkıntılar her zaman devam ediyor ve korkarım edecekte. Ben olup bitene alışmaya çalışıyorum.
Neyse asıl konuya geleyim. Şuan sözlü sayılırım. Evlilik teklifimi 24 kasımda aldım eşsiz bir mutluluktu benim için. Fakat istemedir tanışmadır vs. şeyleri evlenmemizden 3 ay önceye saklıyoruz çünkü uzun süreçte aileler işin içine girdiğinde hep sıkıntı oluyor gibi bir düşünce var kafamda.
Evlilikle ilgili zamana ihtiyacımız var birbirimizden yana yada evliliğe hazır hissetme konusunda tamam olsak da benim ve onun hayatında şahsi ve ailevi olarak düzelmesini beklediğimiz durumlar var.
şuan ki fikrimiz ise 1 yıl gibi bir süre içerisinde evlenip buralardan uzaklaşmak, kaçmak bile denilebilir. Küçük bir sahil kasabasında küçük bir evde mutlu mesut yaşayıp çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Ege'de veya Akdeniz'de tavsiye edebileceğiniz burası güzel burda yaşanır diyebileceğiniz küçük, sakin mavi-yeşil kasaba önerileri almak istiyorum sizlerden.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize öpücükler
Halamda Fethiyede yaşıyor,daha kırsal yerinde.Çok memnun.
Ailevi meselelerden kaçmak mümkün mü ? Ama şu şirin sahil kasabasına kaçma hayali çook güzelmiş
Kasaba bahane,ailelerden kaçma fikri şahane
tavsiye etmem emekli yeri genelde kışın çok sıkılırsınız. evler falan hep merkeze uzak.izmir urlaya baya baktım hemen burayada bakıyorum
ayvalık, foça, datça, bıraz daha gelısmıs bır yer dersenız kesınlıkle marmaris..
tavsiye etmem emekli yeri genelde kışın çok sıkılırsınız. evler falan hep merkeze uzak.
basık biraz bana göre öyle ben dikiliye gittiğim zaman bunalıyorum :)o halde güzelliği sadece yazın. okadarda sakin olmasın
kafanıza göre bi yere gidip yerleşebiliyorsanız ne mutlu size.. iş olayını nasıl halletçeksiniz konu bu değil ama merak ettim vala
basık biraz bana göre öyle ben dikiliye gittiğim zaman bunalıyorum :)
yanlış alıntıladınız sanırım konu sahibi ben değilim :) dikili hakkında yorum yapmıştım güzel değil pek diye :)benim ailem 17 yıldır dikilide yaşıyor
iş imkanı sıfır gençler izmire aliağaya vb yerlere gidip geliyor iş için
marmaris ayvalık gibi büyük ve daha kalabalık yerleri dene
ayrıca ailenden uzak olunca hiçbir şeyde kaçamıyorsun telefon dennilen alet olduğu surece birde gormefiğin yanlarında olmadığın için sorunlar daha çok bunaltıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?