fikre ihtiyacım var

ayvalık, foça, datça, bıraz daha gelısmıs bır yer dersenız kesınlıkle marmaris..

aslına bakarsanız evet sevgili gibi görünüyorıuz ama bir evli çift kadar ortak hayatımız var denilebilir. tabi bu kısım biraz derin. aileler ilişkiden haberdar ama işi nişanlılık boyutuna getirmek istemiyoruz çünkü manevi anlamda çok uygun bir dönem değil.
ikimizde muhasebeciyiz iş buluruz illaki bu alanda bulamasak bile başka işlerdede çalışabiliriz. illaki zorlanırız ama ayaklarımızın üzerinde dururuz.
ailelerden uzak kalmak huzurumuz için çok daha iyi olabilir.

Bu istekler genelde emekli olduktan sonraki hayalidir insanoğlunun.İstemeye istersiniz de iş imkanı ,çocukların eğitimi,sosyal aktiviteler yönünden sıkıntı oluyor,bu tip yerlerde.

çocuklarda sakin bir yerde denize gire çıka mutlu huzurlu büyüsünler işte :)

Şuan memur değiliz özel sektördeyiz ama neden daha zor? Geçim anlamında mı?
Bursa ya bir kaç kez gittim ama İstanbul'la kıyaslanınca burası kadar pahalı ve kalabalık değil gibi

şu açıdan biraz daha sor olduğunu düşünüyorum.memur olunca kpss atama vs. gibi şeyleri beklemek gerekiyor. birde devlete adım atınca geri dönmek istemez insan sahsen ben istemem ama özel sektörde belli bir yer yok bulabildiğin sürece hepsi senin.
tabi İstanbul kadar kalabalık değil. kira olarak da İstanbul'dan daha uygun ama diğer açılardan çok farklı değil sanki

Ailevi meselelerden kaçmak mümkün mü ? Ama şu şirin sahil kasabasına kaçma hayali çook güzelmiş

Ailevi meselelerden kaçmak mümkün mü ? Ama şu şirin sahil kasabasına kaçma hayali çook güzelmiş

değil değilmi? inanın çok sıkıldım çok yoruldum. evin en küçüğü olmama rağmen herşeyi yüklenmiş gibi hissediyorum. herşeyde beni arıyor bana soruyor benden çözüm bekliyorlar ve ağır geliyor artık. diyorum ki uzaklaşırsam belki sadece arayıp özlem giderirler :)

kafanıza göre bi yere gidip yerleşebiliyorsanız ne mutlu size.. iş olayını nasıl halletçeksiniz konu bu değil ama merak ettim vala

muhasebeciyiz herhalde bir yerde bir iş buluruz sanıyoruz. tabi öncesinde kişif yapıp herseyi ayarlayıp gitmek gerek

basık biraz bana göre öyle ben dikiliye gittiğim zaman bunalıyorum :)

benim ailem 17 yıldır dikilide yaşıyor
iş imkanı sıfır gençler izmire aliağaya vb yerlere gidip geliyor iş için
marmaris ayvalık gibi büyük ve daha kalabalık yerleri dene
ayrıca ailenden uzak olunca hiçbir şeyde kaçamıyorsun telefon dennilen alet olduğu surece birde gormefiğin yanlarında olmadığın için sorunlar daha çok bunaltıyor maalesef

yanlış alıntıladınız sanırım konu sahibi ben değilim :) dikili hakkında yorum yapmıştım güzel değil pek diye :)

önce işerlinizi ayarlayın ya da oraya birşeyler katabileceğiniz bir iş kurabiliyorsanız kurun. eğer küçük yerlerde iş kurarsanız çoğu sektör için işiniz kolay olur rekabet az olacağından iyi kazanabilirsiniz sadece sürdürülebilir olmalı yani millet kafe açıyor yazın iyi kışım batıyor herkes e ne bekliyrdun canım benim yazlık sitede? ona göre gidecek bir iş ayarlayın kendinize ya da yazın çok iyi kazancı olur kışı çıakrtırsınız öyle birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…