merhaba arkadaşlar fikre ihtiyacım var o yüzden hemen gireyim konuya.faceden biriyle tanıştım ama aramızda mesafeler falan yok aynı şehirdeyiz yarım saatlik bi uzaklık var aramızda ama tanışmamız face üzerinden oldu yadırgamayın lütfen bende pek sevmem netten tanışmak falan ama oldu işte konuşması çok düzgün böyle sarkıntılık eden biri değil konuşurken yerini bilerek konuşuyo sanırım en çok bu yönden etkiledi 2-3 günde bir mesaj atıyo konuşuyoruz ama şöyle ki ben ona face mi dondurdum dediğimde numaramı falan istemedi e bende isteyemezdim sadece görüşürüz değil mi tekrardan dedi okadar e buda bende soru işareti oluşturdu oda bişeyler hissetseydi istemez miydi yoksa erken diye mi düşünmüştür sizce? bi kaç arkadaşım öyle herşeyi bian da yaşayacak bi çocuğa benzemiyo hemde tepkinden çekinmiştir keşke sen isteseydin dedi ama bu kendimi küçük düşürmek olmaz mıydı? faceden tanıştığın birine güvenme falan diyebilirsiniz ama dediğim gibi aramızda mesafeler falan yok olursa hemen gidip görebilirim araştırabilirim ama şuanlık faceden ulaşabiliyorum sadece ve gerçekten düzgün bir çocuk ve bir ilgim var o yüzden kaybetmek istemem sizce ne yapmalıyım numarasını isteyemem numaramı istemesi için fırsat yaratmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorumm