sakın bir gaflete düşme bunlar belki sana film gibi geliyor,benim başıma birşey gelmez diyorsun çünkü belli ki daha önce kötü birşey yaşamış değilsin. benim çok yakın bir arkadaşım seneler önce facebook üzerinden biriyle tanıştı. bu arada bu çocuk bilindik bir ailenin çocuğu aynı zamanda sporcu. öyle düzgün ve saygın görünüyor ki bakınca. bunlar yüzyüze görüştüler sonra çocuk sürekli iş yerinden almaya başladı kızı.sürekli çiçekle geliyor vs. bizimle bile tanıştı. hatta çok sevdik öyle melek kalpli gibiydi ki anlatamam sana. bir insan nasıl bu kadar iyi olur diyorduk. yerdeki karıncaya kıyamayan düşün artık. bir kaç ay arkadaşça görüştüler duygusal birşey yok aralarında eski aşklarını anlatıp dertleşiyorlar kanka oldular yani hatta arkadaş grubumuza bile girdi bu çocuk. bu 4 ay falan sürdü bu şekilde bir pazar günü deli gibi arkadaşımı arıyoruz yok cevap vermiyor telefonuna. annesi,kardeşi herkes telaşlandı artık. hiçbirimize cevap vermiyor saat akşam 11'e geliyor açtı bu aramamı nerdesin sen dedim. yoldayım gelicem birazdan çantamda duymadım telefonu dedi kapattı. neyse o gece eve gelince beni aradı. çok kötü birşey oldu,çok korkuyorum falan diye ağlıyor napıcağımı şaşırdım. aklıma hala o çocuğun birşey yapmış olabiliceği gelmiyor. annesi geç gelmesine kızdı falan sanıyorum. neyse sabah geldi ofise perişan ağlamaktan konuşamıyor.neyse sıkıştırdım sakinleştirdim başladı anlatmaya. bu çocuk aramış bunu kahvaltıya gidelim diye buda ben pek evden çıkmak istemiyorum demiş kapatmış. sonra bu evin önündeyim diye tekrar arıyor.bu çocuk buz hokey takımında o dönem seni buz pistine götürücem kaymayı öğretim falan diyor. neyse buda biniyor arabasına kahvaltı yapıyorlar önce bir yerde sonrasında arabaya biniyorlar meger bizim melek yüzün birde bekar evi varmış. neyse yolda giderken annanenim evi buraya çok yakın pantolonumu değiştiricem bir eve uğrayalım diyor bu.rahat kayamam böyle diyor. bunlar gidiyorlar. arkadaşımda arabada beklerim ben diyor buda gel yukarı çıkalım diyor gazeteye çıkmış o gün sen o haberi okursun bende üstümü değiştiririm falan diyor bizimkide gidiyor ama içeri girmiyor kapıda. sonra bu üstünü değiştirip geliyor kazandığı ödülleri gösterme vaadiyle salona çekiyor bizimkini. hatta girmek istemediğinden ayakkabılarımı çıkaramam şimdi sonra bakarız falan demesine rağmen ayakkabinla gel birşey olmaz diyor. sonra çocuk çıldırmış gibi buna saldırıyor.sen benim karımsın burası bizim evimiz bir daha asla gitme falan diye saçmalamaya başlıyor bogazını sıkıyor sıkarkende gülüyormuş ve buna tecavüz ediyor. telefon hiç susmayınca beni merak ediyorlar polise giderler ben bugün gidiyim yarın gene gelirim falan diye bunu ikna etmeye çalışıyor. bir sürü deli saçmasından sonra eve bırakıyor arkadaşımı. sonra nemi oldu büyük bir travma arkadaşımı ikna edip ailesine durumu anlattık ve polise gittik. polise bile ne demiş biliyor musun? o benim allah huzurunda karım oldu. biz evlenicez demiş. inan bu olaydan sonra bir insana iyi demek için 2 kere düşünmeye başladım. arkadaşım şuanda hala bu travmayı yaşıyor babası dahil tüm erkeklerden kaçıyor akşam onlarla yemek masasına bile oturmuyor aynı evin içinde düşünsene.hala dışarı tek başına çıkamıyor. yolda yanına bir araba yanaştığında ataklar geçiriyor. kimbilir daha neler yaptı ona o pislik.