Fikri olan var mı acabaaaa

esmay93

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
78
7
6
32
Herkese merhaba bugün hasta olmam gerekiyordu henüz olmadım kasık ağrım göğüslerim de ağrı sızı ve beyaz akıntım var 1 haftadır.Yumurtlama gününden 3 gün önce korunmasız ilişkim oldu yaklaşık 1 haftadır sol kaşığım ağrıyor en son regl tarihim 15 Temmuz gebelik olabilir mii

Bilemeyiz bunu adet olmadan öncede bu belirtiler olabiliyor 5 gün bekleyin olmazsanız test yapın ben bekleyemem derseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa gebelik çıkar

Bilemeyiz bunu adet olmadan öncede bu belirtiler olabiliyor 5 gün bekleyin olmazsanız test yapın ben bekleyemem derseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa gebelik çıkar
Teşekkür ederim cevap verdiniz için psikolojikde olabilir diye test yapmak istemiyorum açıkçası

Teşekkür ederim cevap verdiniz için psikolojikde olabilir diye test yapmak istemiyorum açıkçası
Evet olabilir ben bire bir hamilelik Belirtileri yaşadım ama hep sonun da regl oldum ama beyninizi rahatmak amaçlı test yapabilirsiniz ne olur ne olmaz belki de vardır

Evet olabilir ben bire bir hamilelik Belirtileri yaşadım ama hep sonun da regl oldum ama beyninizi rahatmak amaçlı test yapabilirsiniz ne olur ne olmaz belki de vardır
Benimde bi kaç ay böyle oldu bu sefer farklı olarak kasık ağrım erken başaldı ve tek taraflı ağrıyor şiddetlide değil

Aynı durum bende de var. 3 gün gecikmedeyim normalde hiç gecikmem. testte yaptım ama negatif bilemedim neden böyle oldu ki. siz de bi test yapın bence varsa çıkar zaten.

Aynı durum bende de var. 3 gün gecikmedeyim normalde hiç gecikmem. testte yaptım ama negatif bilemedim neden böyle oldu ki. siz de bi test yapın bence varsa çıkar zaten.
Bir kaç gün daha gecikmesini bekleyeceğim bende inşallah vardır siiznde bazen geç döllenme olabiliyormuş

Bence bı test alıp yap canım hem kafan rahat eder yoksa bile pskolojik olarak var mı diye adetin uzayabilir. Zaten adet günün gelmiş varsa normal kaset testle de çıkar. Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim

Bence bı test alıp yap canım hem kafan rahat eder yoksa bile pskolojik olarak var mı diye adetin uzayabilir. Zaten adet günün gelmiş varsa normal kaset testle de çıkar. Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim
Allah bağışlasın canım ,şimdiye kadar hiç test yapmadım nasıl oluuor testler normal test mi almam lazım yada direk gidip kan testi versem çıkar mı

Bir kaç gün daha gecikmesini bekleyeceğim bende inşallah vardır siiznde bazen geç döllenme olabiliyormuş
ay yok kuzum ben şimdi almiiiim korunmasız da ilişkim olmadı sadece adet olmam gereken gün salıydı. ogün bilerek korunmasız ilişki oldu o da artık zaten adet günüm hamile kalmam diye ama 1 günde hemen hamile kalmam herhalde bu ara iş güç değişiklikleri farklı planlar, tatil planları vs var yılbaşından sonra gebelik düşünüyorum ben canıım. ama inşallah sen gebesindir dualarım seninle :) <3

Allah bağışlasın canım ,şimdiye kadar hiç test yapmadım nasıl oluuor testler normal test mi almam lazım yada direk gidip kan testi versem çıkar mı
Amin canım saolasin. İmkanın varsa eczaneden kaset test diyerek alabilirsin üstünde yazar zaten nasıl yapman gerektiği

Benimde bi kaç ay böyle oldu bu sefer farklı olarak kasık ağrım erken başaldı ve tek taraflı ağrıyor şiddetlide değil
Oluyor maalesef aynı belirtileri yaşadım bu ayda mesela dayak yemiş gibiyim yattığım yerden doğrulamıyorum bile regl olcak gibiyim ama biliyorum ki yine olmadı 8 gün var reglime 33 güne göre 28e göre 4 günüm kaldı. 1 senedir uğraşıyoruz doktor doktor gezdik bir sıkıntı da yok ama eşimi daha göstermedim bu aydan sonra eşimi götürücem

Ya bazı şeylerde hep psikolojik oluyor ,streste engel oluyor biz yeni düşünmeye başladık ,ama etrafımda sıkıntı olmamasına rağmen bebek olmayan çok insan var

Ya bazı şeylerde hep psikolojik oluyor ,streste engel oluyor biz yeni düşünmeye başladık ,ama etrafımda sıkıntı olmamasına rağmen bebek olmayan çok insan var
Kesinlikle psikolojik çocuk istiyoruz diye ilişkiye girmeyin diyorlar doktorlar ne kadar rahat olursanız o kadar erken gebe kalırsınız çıkın bir tatile diyen doktorla karşılaştım tabi bu devirde bu ne kadar mümkün ben düşünmesem etrafım hamilelik haberleriyle kaynıyor ister istemez stres, kafa yorgunluğu oluyor

Hayırlı zamanda olsun inşallah Allah gölüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…