Bilemeyiz bunu adet olmadan öncede bu belirtiler olabiliyor 5 gün bekleyin olmazsanız test yapın ben bekleyemem derseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa gebelik çıkarHerkese merhaba bugün hasta olmam gerekiyordu henüz olmadım kasık ağrım göğüslerim de ağrı sızı ve beyaz akıntım var 1 haftadır.Yumurtlama gününden 3 gün önce korunmasız ilişkim oldu yaklaşık 1 haftadır sol kaşığım ağrıyor en son regl tarihim 15 Temmuz gebelik olabilir mii
Teşekkür ederim cevap verdiniz için psikolojikde olabilir diye test yapmak istemiyorum açıkçasıBilemeyiz bunu adet olmadan öncede bu belirtiler olabiliyor 5 gün bekleyin olmazsanız test yapın ben bekleyemem derseniz erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa gebelik çıkar
Evet olabilir ben bire bir hamilelik Belirtileri yaşadım ama hep sonun da regl oldum ama beyninizi rahatmak amaçlı test yapabilirsiniz ne olur ne olmaz belki de vardırTeşekkür ederim cevap verdiniz için psikolojikde olabilir diye test yapmak istemiyorum açıkçası
Benimde bi kaç ay böyle oldu bu sefer farklı olarak kasık ağrım erken başaldı ve tek taraflı ağrıyor şiddetlide değilEvet olabilir ben bire bir hamilelik Belirtileri yaşadım ama hep sonun da regl oldum ama beyninizi rahatmak amaçlı test yapabilirsiniz ne olur ne olmaz belki de vardır
Aynı durum bende de var. 3 gün gecikmedeyim normalde hiç gecikmem. testte yaptım ama negatif bilemedim neden böyle oldu ki. siz de bi test yapın bence varsa çıkar zaten.Herkese merhaba bugün hasta olmam gerekiyordu henüz olmadım kasık ağrım göğüslerim de ağrı sızı ve beyaz akıntım var 1 haftadır.Yumurtlama gününden 3 gün önce korunmasız ilişkim oldu yaklaşık 1 haftadır sol kaşığım ağrıyor en son regl tarihim 15 Temmuz gebelik olabilir mii
Bir kaç gün daha gecikmesini bekleyeceğim bende inşallah vardır siiznde bazen geç döllenme olabiliyormuşAynı durum bende de var. 3 gün gecikmedeyim normalde hiç gecikmem. testte yaptım ama negatif bilemedim neden böyle oldu ki. siz de bi test yapın bence varsa çıkar zaten.
Bence bı test alıp yap canım hem kafan rahat eder yoksa bile pskolojik olarak var mı diye adetin uzayabilir. Zaten adet günün gelmiş varsa normal kaset testle de çıkar. Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştimHerkese merhaba bugün hasta olmam gerekiyordu henüz olmadım kasık ağrım göğüslerim de ağrı sızı ve beyaz akıntım var 1 haftadır.Yumurtlama gününden 3 gün önce korunmasız ilişkim oldu yaklaşık 1 haftadır sol kaşığım ağrıyor en son regl tarihim 15 Temmuz gebelik olabilir mii
Allah bağışlasın canım ,şimdiye kadar hiç test yapmadım nasıl oluuor testler normal test mi almam lazım yada direk gidip kan testi versem çıkar mıBence bı test alıp yap canım hem kafan rahat eder yoksa bile pskolojik olarak var mı diye adetin uzayabilir. Zaten adet günün gelmiş varsa normal kaset testle de çıkar. Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim
ay yok kuzum ben şimdi almiiiimBir kaç gün daha gecikmesini bekleyeceğim bende inşallah vardır siiznde bazen geç döllenme olabiliyormuş
ay yok kuzum ben şimdi almiiiimkorunmasız da ilişkim olmadı sadece adet olmam gereken gün salıydı. ogün bilerek korunmasız ilişki oldu o da artık zaten adet günüm hamile kalmam diye ama 1 günde hemen hamile kalmam herhalde bu ara iş güç değişiklikleri farklı planlar, tatil planları vs var yılbaşından sonra gebelik düşünüyorum ben canıım. ama inşallah sen gebesindir dualarım seninle :) <
Amin canım saolasin. İmkanın varsa eczaneden kaset test diyerek alabilirsin üstünde yazar zaten nasıl yapman gerektiğiAllah bağışlasın canım ,şimdiye kadar hiç test yapmadım nasıl oluuor testler normal test mi almam lazım yada direk gidip kan testi versem çıkar mı
Tamam canım teşekkür ederimAmin canım saolasin. İmkanın varsa eczaneden kaset test diyerek alabilirsin üstünde yazar zaten nasıl yapman gerektiği
Sonucu haber ver İnşallah vardır. Ne zamandır dusunuyosunTamam canım teşekkür ederim
Yeni düşünmeye başladık eşim asker yumurtlama günü denk gelmedi takvime göre 3 gün öncesinde oldu bugün 18.gün yoktur gibi geliyor amaSonucu haber ver İnşallah vardır. Ne zamandır dusunuyosun
Oluyor maalesef aynı belirtileri yaşadımBenimde bi kaç ay böyle oldu bu sefer farklı olarak kasık ağrım erken başaldı ve tek taraflı ağrıyor şiddetlide değil
Ya bazı şeylerde hep psikolojik oluyor ,streste engel oluyor biz yeni düşünmeye başladık ,ama etrafımda sıkıntı olmamasına rağmen bebek olmayan çok insan varOluyor maalesef aynı belirtileri yaşadımbu ayda mesela dayak yemiş gibiyim yattığım yerden doğrulamıyorum bile regl olcak gibiyim ama biliyorum ki yine olmadı 8 gün var reglime 33 güne göre 28e göre 4 günüm kaldı. 1 senedir uğraşıyoruz doktor doktor gezdik bir sıkıntı da yok ama eşimi daha göstermedim bu aydan sonra eşimi götürücem
Kesinlikle psikolojik çocuk istiyoruz diye ilişkiye girmeyin diyorlar doktorlar ne kadar rahat olursanız o kadar erken gebe kalırsınız çıkın bir tatile diyen doktorla karşılaştım tabi bu devirde bu ne kadar mümkünYa bazı şeylerde hep psikolojik oluyor ,streste engel oluyor biz yeni düşünmeye başladık ,ama etrafımda sıkıntı olmamasına rağmen bebek olmayan çok insan var
Hayırlı zamanda olsun inşallah Allah gölüne göre versinKesinlikle psikolojik çocuk istiyoruz diye ilişkiye girmeyin diyorlar doktorlar ne kadar rahat olursanız o kadar erken gebe kalırsınız çıkın bir tatile diyen doktorla karşılaştım tabi bu devirde bu ne kadar mümkünben düşünmesem etrafım hamilelik haberleriyle kaynıyor ister istemez stres, kafa yorgunluğu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?