Ben 1 yasına kadar arabaya da monte edilebilen pusetini kullandım .sonrasında oto koltuğu aldim .zaten kullanımı mecbur ..başka türlüsü mümkün değil ..Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir bebeğim var anakucagi kullanıyoruz araba da seyahat ederken. Biraz daha büyüyünce ona sığmayacak gibi geliyor. Araba da nasıl seyahat ettirdiniz? 1 yaşına kadar kullanılabilir deniliyor ama mümkün değil. Sizler öyle bir durumda ne yaptınız acaba? Casual marka bu arada
Artık oturabildigi için değil mi? Anakucagi ters bağlaniyor o ters baglanmıyor değil mi normal bağlanıyor? Bir de oto koltuğunun markası nedir acaba?ben 7-8 aya kadar kullandım ana kucağını. sonrasında oto koltuğu aldım. en rahatı ve güvenlisi
Benim kullandığım da bağlanıyor ama ters bağlaniyor yani öyle olması gerekiyormuş. İşte ona sığmayacak gibi geliyor banaBen 1 yasına kadar arabaya da monte edilebilen pusetini kullandım .sonrasında oto koltuğu aldim .zaten kullanımı mecbur ..başka türlüsü mümkün değil ..
Kaç kilo bebeğin ? 13 kilo kapasitesi var sanırım pusetlerin. .oto koltuğu alacaksın ,başka çaren yok .güvenlik açısından gerekiyor en azından .Benim kullandığım da bağlanıyor ama ters bağlaniyor yani öyle olması gerekiyormuş. İşte ona sığmayacak gibi geliyor bana
9-18 araba koltuğu var mı? Muhtemelen biz de ondan alacağız o halde9 aylik olana kadar ana kucagi da denen araba koltuklarindan sonra da 9-18 kg olan araba koltuklarindan almistim ogluma
Simdi kizim da ayni sekilde olucak
Oglumun araba koltugu maxi cosiydi , kizima cybex almayi dusunuyorum
Şuan da 6,5 kilo civarında . Yok alırım onda sıkıntı yok sadece nasıl çözüm bulacagimi bilmediğim için . Çok tesekkur ederim :)Kaç kilo bebeğin ? 13 kilo kapasitesi var sanırım pusetlerin. .oto koltuğu alacaksın ,başka çaren yok .güvenlik açısından gerekiyor en azından .
Evet var aslinda ebebek yada hepsiburada gibi sitelere girseniz seceneklerinizi gorursunuz , 9-36 kg icin olan da var amaa bana cok rahatsiz gözüktüğü icin tercih etmedim hic9-18 araba koltuğu var mı? Muhtemelen biz de ondan alacağız o halde
O zaman 1 yasına kadar kullanabilir pusetini .sıkıntı yok. .rica ederimŞuan da 6,5 kilo civarında . Yok alırım onda sıkıntı yok sadece nasıl çözüm bulacagimi bilmediğim için . Çok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?