Fikri olan var mı?

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir bebeğim var anakucagi kullanıyoruz araba da seyahat ederken. Biraz daha büyüyünce ona sığmayacak gibi geliyor. Araba da nasıl seyahat ettirdiniz? 1 yaşına kadar kullanılabilir deniliyor ama mümkün değil. Sizler öyle bir durumda ne yaptınız acaba? Casual marka bu arada

Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir bebeğim var anakucagi kullanıyoruz araba da seyahat ederken. Biraz daha büyüyünce ona sığmayacak gibi geliyor. Araba da nasıl seyahat ettirdiniz? 1 yaşına kadar kullanılabilir deniliyor ama mümkün değil. Sizler öyle bir durumda ne yaptınız acaba? Casual marka bu arada
Ben 1 yasına kadar arabaya da monte edilebilen pusetini kullandım .sonrasında oto koltuğu aldim .zaten kullanımı mecbur ..başka türlüsü mümkün değil ..

ben 7-8 aya kadar kullandım ana kucağını. sonrasında oto koltuğu aldım. en rahatı ve güvenlisi

ben 7-8 aya kadar kullandım ana kucağını. sonrasında oto koltuğu aldım. en rahatı ve güvenlisi
Artık oturabildigi için değil mi? Anakucagi ters bağlaniyor o ters baglanmıyor değil mi normal bağlanıyor? Bir de oto koltuğunun markası nedir acaba?

Ben 1 yasına kadar arabaya da monte edilebilen pusetini kullandım .sonrasında oto koltuğu aldim .zaten kullanımı mecbur ..başka türlüsü mümkün değil ..
Benim kullandığım da bağlanıyor ama ters bağlaniyor yani öyle olması gerekiyormuş. İşte ona sığmayacak gibi geliyor bana

Benim kullandığım da bağlanıyor ama ters bağlaniyor yani öyle olması gerekiyormuş. İşte ona sığmayacak gibi geliyor bana
Kaç kilo bebeğin ? 13 kilo kapasitesi var sanırım pusetlerin. .oto koltuğu alacaksın ,başka çaren yok .güvenlik açısından gerekiyor en azından .

1 yaşa kadar arabaya monte edilen pusetlerden kullandım.
1 yaştan sonra oto koltuğuna geçtik, öyle devam ediyoruz.

9 aylik olana kadar ana kucagi da denen araba koltuklarindan sonra da 9-18 kg olan araba koltuklarindan almistim ogluma
Simdi kizim da ayni sekilde olucak
Oglumun araba koltugu maxi cosiydi , kizima cybex almayi dusunuyorum

9 aylik olana kadar ana kucagi da denen araba koltuklarindan sonra da 9-18 kg olan araba koltuklarindan almistim ogluma
Simdi kizim da ayni sekilde olucak
Oglumun araba koltugu maxi cosiydi , kizima cybex almayi dusunuyorum
9-18 araba koltuğu var mı? Muhtemelen biz de ondan alacağız o halde

Kaç kilo bebeğin ? 13 kilo kapasitesi var sanırım pusetlerin. .oto koltuğu alacaksın ,başka çaren yok .güvenlik açısından gerekiyor en azından .
Şuan da 6,5 kilo civarında . Yok alırım onda sıkıntı yok sadece nasıl çözüm bulacagimi bilmediğim için . Çok tesekkur ederim :)

9-18 araba koltuğu var mı? Muhtemelen biz de ondan alacağız o halde
Evet var aslinda ebebek yada hepsiburada gibi sitelere girseniz seceneklerinizi gorursunuz , 9-36 kg icin olan da var amaa bana cok rahatsiz gözüktüğü icin tercih etmedim hic

7 ay kullandıktan sonra oto koltugu aldım

Ben oğlum 8 aylıkken 8 kiloydu aldığımda. 9-18 kg aldım

Romer 9-18 oto koltugu kullandik, 5 yasinda artik sigmiyordu koala nin 36 kiloya kadar olanini aldik simdi de, keske bastan 9-36 olanlardan alsaymisim.

Neyin ne zaman kullanilacagini bilmiyorum ama
bebegin oto koltugunun sirt kismi, on koltukla sirt sirt olacak sekilde oturmasi gerekiyormus. yani cocugun yuzu, arabanin arka tarafina donuk olacak sekilde.
bu sekilde guvenliymis, Allah korusun kaza esnasinda falan.

Back
X