Fikri olan var mi

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar bugun esimin ailesi benim ailem hep birlikte bizdeydik. Bizim evde oturduk benim abim (esinden ayri) balkonda sigara iciyordu bende onun yanina sandalye alip oturdum dertlesioduk esim geldi dahil oldu sohbete.. derken esimin ablasi (esinden ayri) oda yanimiza geldi hep birlikte muhabbet edip guluyorduk sigara cay.. anneler de diger odada oturuyodu. Kv geldi gel anne buyur bnm sandelyeye otur dedim kalkip yer verdim gorumcem de (annesihep ona kizip yonettigi icin olacak ki) gelmesin ya dedi kendi annesinden icin. Kv de bana donup noldu gelin istemiyosun heralde oturmami dedi :110: gelmesin diyen ben deilken oturma dememisken yer vermisken bana nasil patladi anlamadim. Abimin ablamin yaninda beni kucuk dusurdu.
Ne saniyo ikisinin arasini yapioruzmu saniyo para verseler boylebi evlilige izin vermem asla da araci da olmam. Bu kadin neden boyle davraniyor:KK20:

Öyle bir ayarlama yaptığınızı düşündüğünü sanmıyorum. Bence görümcenizin söylediği cümleyi siz söylediniz sandı o yüzden öyle söyledi. Ya da şakayla karışık takılmak istedi

Sizde atasozu tersine islemis.
Gelinim sana soyluyorum
Kizim sen isit olmus biraz

Şimdi öyle düşünmemiş tir şakadan takılmıştır ama abi abla belliki elektrik almış yarin öbür gün başınıza patlar siz aracı olmasaniz bile

İşte bunlar hep lafını esirgemekten oluyor.
Buyur ettim ya anne görümcemin söylediğini ben söyledim sandın herhalde deyip gülerdim.
Hem konuya açıklık getirmiş olurdum hem de dert edinmezdim.

Back
X