Var gibi gözükuyo adet gecikmesi oldugunda tekrarlayn yada kanda baktirip emin olun.3 gun varms daha bat a geç dollenmeyi boyle anlayamzsinz janda bakilsin..dr bakmadinmi?Doktorum gec döllenmedir dedi böyle sonuc çıkıp hamile olanlar varmıydı aranızda
Elimde daha çok belli ama resimde net çıkmıyor cnm inşallah güzel haberler veririmBen var gibi gördüm ama inşallah hayalet çizgi denilen o çizgi değildir canımm:) kan testinin sonucu burayada yaz :)
Teste doktor baktı geç döllenme olabilir dedi kan verdirdi hemen bakalım yarın 30 agustos çarsambaya kaldı test sonucum sanırımVar gibi gözükuyo adet gecikmesi oldugunda tekrarlayn yada kanda baktirip emin olun.3 gun varms daha bat a geç dollenmeyi boyle anlayamzsinz janda bakilsin..dr bakmadinmi?
Hayirlisi olsn erken yaptiginiz icin silik cıkmiştir kanda netlesir.Teste doktor baktı geç döllenme olabilir dedi kan verdirdi hemen bakalım yarın 30 agustos çarsambaya kaldı test sonucum sanırım
Hayirlisi olsn erken yaptiginiz icin silik cıkmiştir kanda netlesir.
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız
Eki Görüntüle 1877862 negatifinde bariz belli canım. Ben hamilesin diyorum :) hayırlısı olsun...
Eki Görüntüle 1877862 negatifinde bariz belli canım. Ben hamilesin diyorum :) hayırlısı olsun...
Cizgi gorunuyor hadi hayirlisi benimki daha da silik cikmisti fotografta gorunmuyordu bile seninki daha da belli hayirli olsun
Negatifine bakmak benim hic aklima gelmemisti supersin :))
Canım pozitif gözüküyor inşallah kan testiylede onaylanırAy hadi inşallah canım böyle güzel cevaplar almak çok güzelmiş inşallah dediğiniz gibidir
Gerçektenmi :) kan değerin nasıl çıkmıştı peki silik olmasına rağmen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?