Canım pozitif gözüküyor inşallah kan testiylede onaylanırnetten bakamiyormusun sonucuna?
Bu arada ben bat da yapmistim oda aynen böyle silik çikmisti
Ben de bu sitede öğrendim canım :) testi ışığa tutunca veya fotoğrafın negatifine bakınca daha net anlaşılıyor.
Ozaman benim kanda onaylanırsa sonucm çarsamba çıkacak aynı gün gene kan vermem mi gerek perşembemi vercem cnmKan degerim ertesi gun 14,87 cikmisti
2 gun sonra 63 ondan 2 gun sonra da 228.80 cikti cok sukur.
Ozaman benim kanda onaylanırsa sonucm çarsamba çıkacak aynı gün gene kan vermem mi gerek perşembemi vercem cnm
Evet çok alakasız olmuşALAKSIZ OLUCAK AMA EK İŞ İSTEYENLER BURAYA DİKKAT
KIZLAR MERHABA ,
EĞER EK İŞE İHTİYACINIZ VARSA SADECE REKLAM İZLEYEREK PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ ......'A BAŞVURABİLRİSİNİZ HER REKLAM ÜCRETİ 20 TL KAZANIYORSUNUZ
REFARNS NUMARAM İLE KAYIT OLUYORSUNUZ ÜCRETSİZ OLARAK İKİ KİŞİ UYE YAPIYOR VE EKİP KURUYORSUNUZ ONDAN SONRA EK GELİR ELDE EDİYORSUNUZ...
DAHA DETAYLI BİLGİ İSTEYEN OLURSA DİREK ULAŞABİLİR BANA
Beta hcg 1 saat içinde belli olabilecek bir test aslında hastanenin internet sitesinden bakabilirsiniz kimlik numarasıyla belki. çoğu hastanenin online sonuç sistemi oluyorKızlar bir bakarmısınız dün aksam test yaptım gene böyle çıktı bugunde bu şekilde ikinci cizgi çok silik çıktı. Sizce hamilemiyim adete tahminim 3 gün var. Kan verdim fakat sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
Evet çok alakasız olmuş
Özelde baktırdım ama bana yarın dediler anlamadım aradım öğrenmel için çıkmadı dedilerBeta hcg 1 saat içinde belli olabilecek bir test aslında hastanenin internet sitesinden bakabilirsiniz kimlik numarasıyla belki. çoğu hastanenin online sonuç sistemi oluyor
Baldanimmm İNSAALLAH senin yüzün gülecek bebisin meleğin 9 ay 10 gün İNSAALLAH o göbüşünde durup sonra kucağına gelir aminnnn
Ben dun gece 23:47 de kan verdim 40 dk sonra netten sonuca baktim yuklenmisti.Özelde baktırdım ama bana yarın dediler anlamadım aradım öğrenmel için çıkmadı dediler
Hcg kolay cikiyor ya ayyyyy ben cok mrk ettim teldede söylemiyorlarmiYok cnm yarın çıkar dediler yarında 30 agustos mecbur çarşamba günü öğrencem
Kızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edinbende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım
hayırrlı olsun canım benim inşaALLAH değerin kat kat yükselirKızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edinbende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım
Çok saol cnm benim çok güzel şeyler söyledinRabbim hevesini kirmasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahhh ayy cok dua ettim insallah devamda eder nasil sevindim anlatamam sana gozlerim doldu sevinctennnn ayni donemlerde kucagimaza alcaz insallahhhh
Doktorda 1 hafta sonra gel daha çok yeni dedi ama ben dayanamıyorum :)Bece vardir ama siz biraz daha bekleyin bi hafta gcsin tekrar yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?