Fikri olanlar

Canım pozitif gözüküyor inşallah kan testiylede onaylanır netten bakamiyormusun sonucuna?
Bu arada ben bat da yapmistim oda aynen böyle silik çikmisti

Yok cnm yarın çıkar dediler yarında 30 agustos mecbur çarşamba günü öğrencem

Kan degerim ertesi gun 14,87 cikmisti
2 gun sonra 63 ondan 2 gun sonra da 228.80 cikti cok sukur.
Ozaman benim kanda onaylanırsa sonucm çarsamba çıkacak aynı gün gene kan vermem mi gerek perşembemi vercem cnm

ALAKSIZ OLUCAK AMA EK İŞ İSTEYENLER BURAYA DİKKAT
KIZLAR MERHABA ,
EĞER EK İŞE İHTİYACINIZ VARSA SADECE REKLAM İZLEYEREK PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ ....'A BAŞVURABİLRİSİNİZ HER REKLAM ÜCRETİ 20 TL KAZANIYORSUNUZ
REFARNS NUMARAM İLE KAYIT OLUYORSUNUZ ÜCRETSİZ OLARAK İKİ KİŞİ UYE YAPIYOR VE EKİP KURUYORSUNUZ ONDAN SONRA EK GELİR ELDE EDİYORSUNUZ...
DAHA DETAYLI BİLGİ İSTEYEN OLURSA DİREK ULAŞABİLİR BANA

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok alakasız olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldanimmm İNSAALLAH senin yüzün gülecek bebisin meleğin 9 ay 10 gün İNSAALLAH o göbüşünde durup sonra kucağına gelir aminnnn

Beta hcg 1 saat içinde belli olabilecek bir test aslında hastanenin internet sitesinden bakabilirsiniz kimlik numarasıyla belki. çoğu hastanenin online sonuç sistemi oluyor

Beta hcg 1 saat içinde belli olabilecek bir test aslında hastanenin internet sitesinden bakabilirsiniz kimlik numarasıyla belki. çoğu hastanenin online sonuç sistemi oluyor
Özelde baktırdım ama bana yarın dediler anlamadım aradım öğrenmel için çıkmadı dediler

Baldanimmm İNSAALLAH senin yüzün gülecek bebisin meleğin 9 ay 10 gün İNSAALLAH o göbüşünde durup sonra kucağına gelir aminnnn

İnşallah bitanem hayırlısı ise hepimizin göbişleri sonra kucakları dolsun

Yaptığın test erken gebelik testi canım ve adete 6 gün kalaya kadar sonuç verebilen hassas bir test. Ekte adetime 4 ve 2 gün kala yaptığım testlerimin fotoğrafını gönderiyorum. Benim testlere bakarak sende henüz beta hcg yükselmemiş gibi gözüküyor. Doktorun dediği gibi geç döllenme varsa anca kan testinde şuan için bi değer yakalabilirsin. İnşallah hayırlı haberler alırsın

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edin bende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım

Kızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edin bende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım

Rabbim hevesini kirmasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahhh ayy cok dua ettim insallah devamda eder nasil sevindim anlatamam sana gozlerim doldu sevinctennnn ayni donemlerde kucagimaza alcaz insallahhhh

hayırrlı olsun canım benim inşaALLAH değerin kat kat yükselir

Rabbim hevesini kirmasin saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahhh ayy cok dua ettim insallah devamda eder nasil sevindim anlatamam sana gozlerim doldu sevinctennnn ayni donemlerde kucagimaza alcaz insallahhhh
Çok saol cnm benim çok güzel şeyler söyledin doktor 1 hafta sonra gel dedi bakalım ben perşembe gideyim diyorum ama sence ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…