Saol bebeğim inşallahhhhhayırrlı olsun canım benim inşaALLAH değerin kat kat yükselir
Çok saol cnm benim çok güzel şeyler söyledindoktor 1 hafta sonra gel dedi bakalım ben perşembe gideyim diyorum ama sence ne yapayım
Kızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edinbende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım
Bugunde bi kan ver bence degerler ne kadar artmis gorup sevinelim burda ben hala iki gunde bir yaptirip artislari kontrol ediyorum birazdan yine gidicem tahlile diktorda ne zaman cagirdiysa o zaman gidersin cunku kese daha gorunmez cok minicikler daha bende ilk kontrolume ayun 5 inde gidicem ama surekli telefonda haberlesiyoruz drumla canim
Saol cnm elimden geldiğince dikkat ediyorum rabbim korusun bebişlerimiziCanim tebrik ederiminsallah articak o değer
Sen kendine dikkat et uzanma eğilme ağir kaldirma.... Eşten biraz uzak dur
Amin canımSaol cnm elimden geldiğince dikkat ediyorum rabbim korusun bebişlerimizi
internetten bakılıyor çoğu hastanedenYok cnm yarın çıkar dediler yarında 30 agustos mecbur çarşamba günü öğrencem
Mesele kuzum nasıl anlarım perşembe günü kan değerimin ne kadar artması lazım iki katı diyorlar minimum kaç olmalı :)
Saol cnm benimMinimun %60 artis beklenir canim 2 gunde :)
Amin cnmHayirli olsun cnm darisi isteyenlerin basina
Saol cnm benim
İlk değerin ve sonrasında olamlar nasıldı cnm :) rabbim korusun hepimizi çok sevindimBenim bugun degerler 429,76 olmus cok sukur rabbimeeee
Maşallah cnm :)24.08 sabah 9 da hcg:14
26.08 sabah 9 da hcg:63
29.08 gece 00:30 hgc:228
30.08 oglen 14:13 hgc:430
Gunler ve degerler boyle canim.
Aminnn sekerim sagolasinnn :)
Benımde aynen böyle çıkmıştı ve hamileyım .hadı hayırlısı sızın ıcın deDoktorum gec döllenmedir dedi böyle sonuc çıkıp hamile olanlar varmıydı aranızda
Birde buna bakarmisiniz.elimde baktigimda daha pembe ve daha belli oluyor.bata 4 gun var.konu sahibi arkadasim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insaAllah
Bende çizgiyi gördüm :)Kızlar bir bakarmısınız dün aksam test yaptım gene böyle çıktı bugunde bu şekilde ikinci cizgi çok silik çıktı. Sizce hamilemiyim adete tahminim 3 gün var. Kan verdim fakat sizin görüşlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?