Fikri olanlar

Çok saol cnm benim çok güzel şeyler söyledin doktor 1 hafta sonra gel dedi bakalım ben perşembe gideyim diyorum ama sence ne yapayım

Bugunde bi kan ver bence degerler ne kadar artmis gorup sevinelim burda ben hala iki gunde bir yaptirip artislari kontrol ediyorum birazdan yine gidicem tahlile diktorda ne zaman cagirdiysa o zaman gidersin cunku kese daha gorunmez cok minicikler daha bende ilk kontrolume ayun 5 inde gidicem ama surekli telefonda haberlesiyoruz drumla canim

Kızlar 9.58 değerim çok daha yeni bir gebelikmiş perşembe gene gidicez nolur dua edin bende kist vardı geçen ay attım demekki adet tarihim ve yumurtlama tarihim düzene girmeden kalmışım

Canim tebrik ederim insallah articak o değer
Sen kendine dikkat et uzanma eğilme ağir kaldirma.... Eşten biraz uzak dur

Mesele kuzum nasıl anlarım perşembe günü kan değerimin ne kadar artması lazım iki katı diyorlar minimum kaç olmalı :)

Canim tebrik ederim insallah articak o değer
Sen kendine dikkat et uzanma eğilme ağir kaldirma.... Eşten biraz uzak dur
Saol cnm elimden geldiğince dikkat ediyorum rabbim korusun bebişlerimizi

24.08 sabah 9 da hcg:14
26.08 sabah 9 da hcg:63
29.08 gece 00:30 hgc:228
30.08 oglen 14:13 hgc:430

Gunler ve degerler boyle canim.
Aminnn sekerim sagolasinnn :)

Birde buna bakarmisiniz.elimde baktigimda daha pembe ve daha belli oluyor.bata 4 gun var.konu sahibi arkadasim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insaAllah

Eklentiler

• Screenshot_20160902-224941.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
Birde buna bakarmisiniz.elimde baktigimda daha pembe ve daha belli oluyor.bata 4 gun var.konu sahibi arkadasim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insaAllah

Canım burada bile bariz çok belli konu sahibi benim fakat dün kimyasal gebelik yaşadım ben rabbim inşallah sana bağışlar tebrik ederim

Bende çizgiyi gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…