Fikri olanlar

Birde buna bakarmisiniz.elimde baktigimda daha pembe ve daha belli oluyor.bata 4 gun var.konu sahibi arkadasim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insaAllah
Canım burada bile bariz çok belli konu sahibi benim fakat dün kimyasal gebelik yaşadım ben rabbim inşallah sana bağışlar tebrik ederim
Ayy çok uzuldum hayırlısi olsun hakıınızda

Canım burada bile bariz çok belli konu sahibi benim fakat dün kimyasal gebelik yaşadım ben rabbim inşallah sana bağışlar tebrik ederim
Gecmis olsun insaAllah en hayirli zamanda bebegine kavusursun canim.ben iki kimyasal yasadim sıkıntılı bir surec.oyuzden kan sonucumu alana kadar kimseye soyleyi dusunmuyorum.

Gecmis olsun insaAllah en hayirli zamanda bebegine kavusursun canim.ben iki kimyasal yasadim sıkıntılı bir surec.oyuzden kan sonucumu alana kadar kimseye soyleyi dusunmuyorum.

En güzeli cnm ben kan verdim ama ikinci kanıda verdim ikinci kanın sonucu çıkmadan ben kimyasal yasamasiya başladım dün gerçekleşti. Evet zor bir süreç ama verende rabbim alanda o sağlıklı ise nasip etsin hepimize çpk saol:)

Amenna verirse lutfundan vermezse hikmetinden..Allahim hayirli olanin eenn guzelini een hayirli zamanda versin

Birde buna bakarmisiniz.elimde baktigimda daha pembe ve daha belli oluyor.bata 4 gun var.konu sahibi arkadasim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insaAllah
Hayirli olsunn canimm resmen hamileesinnn rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh

Canimmm cok uzuldum ben birini 2,5 aylik kalbi durdu almak zorunda kaldilar ve 2 tane kimyasal yasadim. Kendimi baya kapadim cok dusundum cok uzuldum sosyal hayatimi sifirladim evden cikmadim ama hepsi bosunaymis uzulmemek elde degil ama hayat bir sekilde devam ediyo ve oyle takilip kaldikca yeni kapilarun acilmasina izin vermiyoruz.. ne zaman kendime geldim silkelendim ne oluyo kendine gel dedim tam 1 sene sonra tekrar artik olmuyo bebegimiz diye tup bebege karar vermisken kendiliginden hamile kaldim. Rabbim o kadar buyukki ne sirrina akil erer ne lutfuna rabbimden gelen herseye de sukurler olsun. Inaniyorum en kisa zamanda tekrar gelcek gobusune bebisler. Kendine sagligina cok dikkat et cok cok opuyorum seni

Canım benim çok saol sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmaz inşallah bebeğini kucağına almayı nasp etsin inşallah birdaha güzel haber veririm sana :)

Negatife bakmak derken ? Beni de aydinlatirsaniz sevinirim :))

Yani fotoğrafın renklerini ters çeviriyorsun o zaman silik çizgi baya belirgin beyaz görünüyor canım :) hani eskiden pozlu fotoğraf makineleri olurdu da onların negatifi olurdu ya onun gibi...

Yani fotoğrafın renklerini ters çeviriyorsun o zaman silik çizgi baya belirgin beyaz görünüyor canım :) hani eskiden pozlu fotoğraf makineleri olurdu da onların negatifi olurdu ya onun gibi...
Pek hatirlamiyorum ama demek istediginizi anladim :) tesekkur ediyorum cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…