Fikri olann??

duymazdan gel ya onları herkesin bi tarzı vardır mesela baskaları istediği için bunu degiştiremezsin hobi edin mesela kendine ugrasacak bi seyler bul dısarıya cık gez dolas

Yani sen farklısın..

İnsanlar normal olanı kendilerine benzeyenleri severler, isterler etraflarında. Farklı olanlar onların eksikliklerini, yanlışlarını fark etmelerini sağlar. Normal nedir tartışılır. Çoğunluğun dediği oluyorsa çoğunluk normaldir değil mi?

İnsanların seni sıradanlaştırmalarına izin verme. Dünya aynı şekilde düşünen, aynı şekilde giyinen, aynı müziği dinleyen sıradan insan yığınlarından ibaret. Onlar gibi olmadığın için yalnız kalabilirsin dönem dönem. Özellikle 10 lu 20 li yaşlarda. Bu yaş guruplarında sürü psikolojisiyle hareket etme güdüsü hakimdir çünkü. Ama unutma huzurlu bir yalnızlık lüzumsuz kalabalıklardan çok daha iyidir.

Kendin olmaya devam et.
Bahsettiğin özelliklerin bir süre sonra senin gibi insanların bulunduğu ortamlara ulaşmanı sağlayacaktır.

Çok güzel yazmışsın ben insanlara kendimi böyle açıklayamıyorum cünkü kendimi acıklarken bile cool olmaya calıstığımı ve bunun gibi sacmasapan seyler söylüyorlar.Ama sen beni bana cok güzel acıkladın.:))

kaç yaşındasın canım? benim babam da asker çocukluğum da okul değiştirmekle geçti, biraz sıkıntılı oluyor yeni ortamlara alışmak.
ama dediğim gibi bir iki tane yakın arkadaşın olsun gerisi çok önemli değil. ben de anlamıyorum insanları.. ben saygıda kusur etmem, selam veririm hal hatır sorarım herkese.. okul müdürüm de çok sever beni. bu yüzden bi kere bile uyarı almadım. ama beni soğuk bulan bikaç densiz müdürümün bana iyi davranmasını eşimin subay olmasına bağladı. konuştu da konuştular. yok torpilliymişim yok çok havalıymışım kimseyle konuşmazmışım. amaaan salladım gitti hepsini. beni tanıyan tanır diyip geçiyorum. sen de öyle yap

Aynen ya bana da okulda senin baban polis oh ballısın tabi özel okuldan geldin zaten buraya diyorlardı.Biz su an manisadayız ondan önce d.bakırdaydık orda özel okulda okumuştum ama buraya gelince devlet okuluna gectim.Daha en basından kendini beğenmiş diyip hoşlanmadılar bende bir de onlar yıllardır hep aynı okuldalar bu yüzden birbirleriyle cok sıkı fıkılar almak istemediler herhalde aralarına..

yazdıklarınız çok tatlı çok masum bir probleminiz var aslında siz "mış gibi" yapmıyorsunuz...herkesin taktığı o maskeleri takmıyorsunuz.kendinize zaman ayırabiliyor, en basitinden kendi dünyanıza çekilip bi kitabın sayfalarına gömülebiliyorsunuz.yalnızlık da aslında problem değil bence sizin için.arkadaş konusunda da gerçek arkadaşlar, dostlar değilse bahsettiğiniz, varlıkları yoklukları bir inanın, olmasa da olur.yani bir probleminiz yok, hiç hem de.sizi tanısaydımm çok da iyi arkadaş olurduk belki =):31:

Ya artık söyle düsünüyorum arkadasım olmasa da olur en azından dedikodumu yapmasınlar..:(( Zaten yalnızlık değerini bilene büyük bir lütuf yalnızlığı da severim ama bir düşünsene evde bütün gün yalnızım..Kafayı yemekten korkuyorum..

Merhaba,aslında nasıl bir giriş yapayım bilemedim neyse ben direk konuya gireyim en iyisi.İnsanlar sürekli beni eleştiriyorlar hangi konularda mıı?Neden az konuşuyormuşum yok neden gülmüyormuşum çok huysuz suratsız ve de gıcıkmışım.Kitap okurum laf ederler asosyalmişim..Bıktım artık ne yapayım çok ve boş mu konuşayım sürekli sırıtayım mı başkalarını mutlu etmeye çalışırken bir maskeyle mi gezeyim etrafımda zaten çok yalnızım 1 tane bile arkadaşım yok çünkü beni anlayan yok benim yaşımdakilerle nasıl desem uyum sağlayamıyoruz onlar sosyal ağlardan ya da alışverişten hoşlanıyorlar bense kitap okumaktan film izlemekten ve sohbet etmekten.Derdimi paylaşabileceğim hiçkimse yok.İntihar etmek istiyorum kurtulacağımı bilsem anında ederdim.Ailemle de konuşamıyorum bir de onların arasında kalıyorum çünkü ayrıldılar.Sadece düşündüğünüzü yazın fikirleriniz benim için önemli..

Benım ailem ayrı değil ama bende pek anlaşamıyorum yada anlaşamama demiyelimde muhabbet edecek ortak nokta bulamıyorum.Senın gibi sessiz birisiyim ilk tanıyan kişilerin çoğu çok havalı itici vs. gibi yorumlarda bulunuyor sonra bu izlenimleri kayboluyor.Lisede Arkadaşlar hep bir ortama girerken cafe tarzı ben aralarına girmiyordum sıkılıyordum.Ama bir ömürün böyle geçmeyeceği açık çünkü insan yanında birilerini görmek dertlerini birileriyle paylaşmak ister biz uyum sağlayamıyorsak insanlara sanırım sorunda bizde gibi :) İntihar kelimesini yanlış kullandın herhalde biz bize verilen emanet bir bedene sahip ruhlarız ve bu bedenımızı ancak bize veren rabbimiz alabilir. :=) Ben kendime yeni bir sayfa açtım.Daha konuşgan olmaya çalışıyorum.Bakkala Berbere selam veriyorum.Telefonla konuşma problemim vardı gözümü karartarak arkadaşlar arayıp saçmalıyorum.Elbet o kadar kişi içerisinde aklı selim olan birkaç kişi vardır hani yakın arkadaş dost tarzında.Ancak biz davranışlarımızla kapımızı onlara kapatıyoruz.Sanırım tabuları yıkmak lazım kendimizi değiştirmemiz insanlara ayak uydurmamız gerek. :)

Back
X