Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaderinizde böyle evlenmek varmış NASİP..
Allah utandırmasın MUTLULUKLAR..
günaydınn..aslında sabırla bekleyerek hepimize örnek olmuşsun.insanlar zannediyor ki-zaman zaman ben de tabi- herşey bir anda oluyor,acısız,sebepsiz..halbuki her güzel günlerin bir acısı oluyor.elbetteki yaşanmasa,insanlar daha hoşgörülü olsa...fakat işte bazen hayatın acımasız yüzüyle bir şekilde karşılaşıyoruz..sizin adınıza çok sevindim,hayırlı olsun...Allah herşeyi bundan sonra gönlüneze göre versin..
günaydın arkadaşımm..tebrik ederim senii.ne güzel bak bunları söyleyebilmek! İlerde güçlü bir anne olup çocuklarına örnek olucaksın.Bir yerden sonra artık insan zaten kendi kararlarını vermek durumunda oluyor.Ailen de bir yere kadar yanii.Tabi ki desdeklerini almak önemli, bu yadsınamaz bir gerçek fakat bazen hayatta herşey bizim istediğimiz gibi gitmediğinde bazı şeylerin bilincine varıp,ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor.Tam da bu nokta da sen, bana kalırsa hayatında asla pişman olmayacağın doğru kararlar vermişsin...Dilerim bundan sonrada üzüntüleriniz,sıkıntılarınız -hiç olmaz diye bir şey yok ama-denizdeki kum taneleri gibi kalır..