Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendimmmm:) çok mutluyum kızlar... sorun yok herşey yolunda..
kaçtık. eve gitmediğim akşam aradım nişanlımın yanındayım gelip konuşmak istiyoruz dedim gelme dediler ben de gitmedim sonra nikah oldu ben gelirle die düşünürken kimse gelmedi. ama foto çekilirken baktım ki annem bahçede bana bakıyo zor oldu benim için nikah sırasında anne baba adını sorduklarında ağladım tutamadım kendimi. içim ailemden yana buruk olsa da mutluyum
hayırlı olsun sen sevdiğine kavuştun ne güzel bir sevinç gerisini takma zamanla ailende yumuşar rabbim bir ömür boyu mutluluk versin sana
film izler gibi okuyorum 1 saattir nihayet mutlu son işalah ailenle de barışırsın sorun kalmaz
bişi sorabilir miyim peki eşinin ailesi geldimi nikaha o taraf ta durum nasıldı?
CNM BENIM OZELDEN KONUSTUK AMA BURAYADA YAZMAK ISTEDIM UMARIM BIR OMUR BOYU MUTLU OLURSUNUZ BEBISLERINIZLE SAGLIKLA BIR OMUR GECIRIRSINIZ :Saruboceq:
canım ecrinim saol canım. sen hep yanımdaydın hep moral verdin bana allah senin de gönlüne göre verir inşallah.