Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

kaçtık. eve gitmediğim akşam aradım nişanlımın yanındayım gelip konuşmak istiyoruz dedim gelme dediler ben de gitmedim sonra nikah oldu ben gelirle die düşünürken kimse gelmedi. ama foto çekilirken baktım ki annem bahçede bana bakıyo zor oldu benim için nikah sırasında anne baba adını sorduklarında ağladım tutamadım kendimi. içim ailemden yana buruk olsa da mutluyum

kaçtık. eve gitmediğim akşam aradım nişanlımın yanındayım gelip konuşmak istiyoruz dedim gelme dediler ben de gitmedim sonra nikah oldu ben gelirle die düşünürken kimse gelmedi. ama foto çekilirken baktım ki annem bahçede bana bakıyo zor oldu benim için nikah sırasında anne baba adını sorduklarında ağladım tutamadım kendimi. içim ailemden yana buruk olsa da mutluyum

böyle kolay olunca acaba diyorum ailenin istedigide bumuyduu :)

sen dilediğini yaptın .. umarım kalpleri kırılmamıştır sana..
umarım herşeyi güzel olur ve en önemliside pişman olmazsın..

bilmiyorum o kadar aradım ama görüşmek istemediler dün kandil vesile olur belki dedim ama açmadılar kardeşim aradı abla aramıcakmışsın sakın gelmeyi düşünmesinler diyolar dedi. ama ailem dışında bütün akrabalarımla görüşüyorum teyzelerim dayılarım kuzenlerim artık mutluluk dilemekten başka bişey yapamayız arkandayız sahipsiz sanma kendini kırgın değil üzgünüz sadece böyle olduğu için diyolar.

hayırlı olsun sen sevdiğine kavuştun ne güzel bir sevinç gerisini takma zamanla ailende yumuşar rabbim bir ömür boyu mutluluk versin sana

Canım hayırlı uğurlu olsun, hep mutlu ol inşallah.
Dilerim ki onlar da bu inatlarını bir yana bırakıp zamanla kabullenirler olayı.
Ki eminim öyle de olacaktır. Nereye kadar dayanacaklar, evlatlarısın sen.
Zaman herşeye çare olacaktır.

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah umarım bi ömür boyu mutlu eder sizi...

mutluymuşsun ne güzel çok sevindim senin adına... akrabalrınında yanında olmaları sahipsiz değilsin demeleri çok olgunca bir davranış.. eminim kısa sürede ailende barışır...

Canım çok sewindim senin adına
a.s. Hayırlı olsuna.s.
Allah muıtluluğunuzu daim etsin inşallah hep mutlu olun dilerimki ailenlede mutlu olursun biraz zaman lazım ewlendin onlarda zamanla alışıcaklar eminim akrabalarınla bağını koparma onlar sana yardımcı olurlar hep mutlu olun inş aeo

film izler gibi okuyorum 1 saattir nihayet mutlu son işalah ailenle de barışırsın sorun kalmaz

bişi sorabilir miyim peki eşinin ailesi geldimi nikaha o taraf ta durum nasıldı?

film izler gibi okuyorum 1 saattir nihayet mutlu son işalah ailenle de barışırsın sorun kalmaz

bişi sorabilir miyim peki eşinin ailesi geldimi nikaha o taraf ta durum nasıldı?

hayır onun ailesinden kimse gelmedi sadece bize maddi manevi desteği bulunan bi teyzesi vardı istanbul dışında oturan o geldi.

ay evt bnde film izler gibi okudum vlla çok sevindim senin adına canım.allh utandırmasın inşallh çok mutlu olursun.ailende affeder umarım.senin içn dileğimden biride eşin sözlerinde durur ve eni hiç ezdirip üzmez.anlattığn kadryla üzmez diorum ya umarım öyledir.çok mutlu ol canım..

CNM BENIM OZELDEN KONUSTUK AMA BURAYADA YAZMAK ISTEDIM UMARIM BIR OMUR BOYU MUTLU OLURSUNUZ BEBISLERINIZLE SAGLIKLA BIR OMUR GECIRIRSINIZ :Saruboceq:

film izler gibi bir solukta okudum hikayeni ve en baştan beri ne yalan söyliyim kaçmanın kötü bişey olduğunu bilsemde gönlüm sevdiğine kavuşmandan yanaydı,inşallah allah utandırmaz sevdiğinle bir ömür boyu mutlu olursun opuyorumnanaktan

CNM BENIM OZELDEN KONUSTUK AMA BURAYADA YAZMAK ISTEDIM UMARIM BIR OMUR BOYU MUTLU OLURSUNUZ BEBISLERINIZLE SAGLIKLA BIR OMUR GECIRIRSINIZ :Saruboceq:

canım ecrinim saol canım. sen hep yanımdaydın hep moral verdin bana allah senin de gönlüne göre verir inşallah.

canım ecrinim saol canım. sen hep yanımdaydın hep moral verdin bana allah senin de gönlüne göre verir inşallah.

inşallah cnm benımm hep mutlu olun ınsallah guzel bebıs haberlerınızıde alalım bı an once kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok hızlıyım kız ben :roflol:

Back
X