Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

iyi dileklerin için çok saol çok teşekkür ederim. allah utandırmaz inşallah. aydınlık ferah haberlerimi paylaşırım sizlerle.

Canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allahın izniyle kawuşursunuz

Aileler büyük bilincli diye onlara danışıyoruz bazı şeyleri ama (bazı aileler tabi) sizinkiler size hiç yardım etmemişler dua ederek okudum sonunda güzel bişeyler olsun diye
aileni üzmeni istemiyosun herşeyi anlatmışsındır onun ailesiyle görüşmiyceni dimi buna rağmen senin yanında değiller inş nişanlınla mutlu olursunuz senin yanında şükür herşeye rağmen mutlu olun zaman herşeyin ilacıdır konuşamıycaksın ailenle ama belki bişeyler yazarsın

Hakkında hayırlısı olsun rabbim yuwa kurana yardım eder
Her hayırda bir şer her şer de bir hayır wardır canım hayırlı işlerde olur böyle şeyler inş zamanla affederler sizi allah yar we yardımcınız olsun gelişmeleri yaz lütfen merak ederiz biz aeo üzülme artık kendini düşün olan olmuş geri döndüremessin zaman bide unutma bu bir imtihan olabilir isyan etme sakın dua et rabbim yardım eder sewğilerlea.s.

ALLAH yardımcınız olsun ne kadar zor bir durum :(
bence zamana bırakın . yanı şu sinir durumu yatışsın , insanların gerginliği ailenizin haklı kızgınlıgı biraz durulsun .. siz nişanlınızdan nişanlınız da sizden vaz geçmesin bu zaman zarfında. aradan belki zaman gectikten sonra ( zaman derken bi kaç ayı kastetmiyorum belki yıl ) ne onun ne de sizin başka kımseyı ıstemedıgını gördüklerinde kabul edebilirler..

bende boyle duşunuyorum canım a.s
zaman herseyın ilacıdır derler çok dogru
yinede allah hakkında hayırlısını versın verdigin kararda seni utandırmasın pişman ettirmesin

bende boyle duşunuyorum canım a.s
zaman herseyın ilacıdır derler çok dogru
yinede allah hakkında hayırlısını versın verdigin kararda seni utandırmasın pişman ettirmesin

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama artık bekleyecek bişey yok. çok üzgünüm böyle bi karar aldığım için ailemi üzeceğim için ama bana başka çare bırakmadılar

Ailenin onaylamadığı bi ilişkiden hayır gelmez lafları hoş değil bence ama kaçma derim ben..ailenin gözünü korkutman bence de en iyisi sonuçta senin tercihin ve pişman olursun deselerde benim pişmanlığım dersin.. Hakkında hayırlısı olur inş.mutlu haberlerin gelir..

Kesinlikle aileni bir kenara atma hiç bir erkek için değmez bu allah korusun kaçtın gittin ve olduda ayrıldın yine ailenin yanına döneceksin tabi aiilen isterse bide orası ailenin ahını alma bence derim
erkekmi yok yer yüzünde sevgini göm kalbine önüne bak derim

Kesinlikle aileni bir kenara atma hiç bir erkek için değmez bu allah korusun kaçtın gittin ve olduda ayrıldın yine ailenin yanına döneceksin tabi aiilen isterse bide orası ailenin ahını alma bence derim
erkekmi yok yer yüzünde sevgini göm kalbine önüne bak derim

gerçek aile çocuğunun yanında olur en basiti sevgi denen şeye saygı duyar hele ki çocuğunun mutluluğu söz konusuysa. ailesi kötü olabilir nişanlımın ama damadım dediği adamın kendi oğlundan çok faydasını gördüler inkar edemezler. sırf gurur inat yüzünden beni harcıyolar.

aile gerçekten önemli aslında, ama ne olursa olsun seni gerçekten sevip herşekilde yanında olmaları da lazım.
kendı benliklerini değil, bu saatten sonra senı düşünmeliler.

inş. hayırlısı olur, ve siz de mutlu olursunuz.

sevgiler...

aile gerçekten önemli aslında, ama ne olursa olsun seni gerçekten sevip herşekilde yanında olmaları da lazım.
kendı benliklerini değil, bu saatten sonra senı düşünmeliler.

inş. hayırlısı olur, ve siz de mutlu olursunuz.

sevgiler...

çok çok teşekkür ederim. çok saol böyle cesaretlendirrmeleri duymaya çok ihtiyacım var

canım durumuna çok üzüldüm ama benim düşüncem bence sen ailendende uzun süre uzak durmalısın bence onlarında sana büyük zararları dokunuyo insanın ailesinini böyle olması çok üzücü ikinizde ailelerinizden uzun süre uzak durun bencede sevdiğine git gittikten sonrada sizi yıpratmaya çalışıcaklardır yine güçlü olursanız ben inanıyorum mutlu olursunuz inş sevdiğinde seni utandırmaz

Son düzenleme:
İnş herşey yoluna girer kazasız belasız nikahları kıyılır bir sorun çıkmadan we aileside gider nikaha
Rabbim sen yardımcı we yanında ol onların mutlu olsunlar inş

Çok merak ettım. Ne oldu acaba. Umarım herŞey yolundadır

ben en sn konustugumda evlenıceklerdı ama henuz haber gelmdı umarım kotu bısı yktur busaate kadar ses cıkmaması ınsanı dusunduruyor :(

Evt halen haber yok rabbım hayırlısını versın umarım o da mutlu olur bıgÜnnn

İki ailede gerçekten çok yanlışlar..:olmaz:
Kaçmak tabiki hoş bişey değil,Aile rızasıyla telli duvaklı çıkmak varken ama iş inada binmiş bir insan çocuğunun mutluluğunu düşünmez mi hiç?
Anlattığına göre sevdiği kişide gerçekten iyi bir insan..Ayrıca anne ve babanın tutumu hiç hoş değil çocuk gibi davranmışlar..Uzatmakta ne oluyor..
Hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

Back
X