Fikriniz var mı

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.631
287
123
Iyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın cok ıyı bır kurum da cok ıyı bır işi var calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim.. Ve boyle bır durum oldugunu ona soylemelımıym sızce.. Kızlar soyledım sagolsunlar kaldırdılar sosyal medya resimlerini tabı onun dısında nerede paylasıldı bılmıyorm bı nebze rahatladım

Son düzenleme:
Iyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim
Yayılan resimleri kaldiracaklarini dusunmuyorum. Erkek arkadasiniz calistigi yere sizin icin gittigini soylese problem olur mu ki

Bilmiyorum ama vicdan azabı cekıyorum benım yuzumden işinden olursa dıye😔
Calistgi sirket gitmis oldugunuz partiye karşıt mi ? Eger patronu-muduryle arasi iyiyse bazi sirketlerde arkadasca yaklasimlar oluyor ya oyleyse kendisi gidip sizide tanistrsa onlar gormeden gosterse 🤔

Calistgi sirket gitmis oldugunuz partiye karşıt mi ? Eger patronu-muduryle arasi iyiyse bazi sirketlerde arkadasca yaklasimlar oluyor ya oyleyse kendisi gidip sizide tanistrsa onlar gormeden gosterse 🤔
Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunkı

Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunku

Aman kim görecek. Ben herkesten gizlediğim sevgilimle magazine düşmüştüm. İsmimi yazınca kabak gibi googleda çıkıyoruz bir etkinlikte. Şu ana kadar önüme gelmedi.
Bu kadar ciddiye alan bir yerde çalışıyorsa gelip fotoğraf çekinmeyecekti. Hadi gördüler diyelim her şeyin bir kılıfı var atar topu geçer. Kendinize dert arıyorsunuz

Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunkı
umarim bisey olmaz ama resimler bir kere yayildimi herkes paylasiyor ordaki uyeler onlarn takipcileri falan o yuzden kaldirmak yok etmek cok zor.

Aman kim görecek. Ben herkesten gizlediğim sevgilimle magazine düşmüştüm. İsmimi yazınca kabak gibi googleda çıkıyoruz bir etkinlikte. Şu ana kadar önüme gelmedi.
Bu kadar ciddiye alan bir yerde çalışıyorsa gelip fotoğraf çekinmeyecekti. Hadi gördüler diyelim her şeyin bir kılıfı var atar topu geçer. Kendinize dert arıyorsunuz
Paylasacakşarını tahmin etmedi bende gaflete dustum.. Cok ıyı bı kurum ve cok ıyı bır ısı var sıkıntı olursa ben yasayamam cunkı vıcdan azabından dunden berı kendimi yiyorum nasıl boyle bır sey yaptım dıye

Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunku
Yani yasaksa ne diye geldi sizinle?

Hadi geldi, ne diye fotoğraf çekimlerine katıldı?

Yani bunu az çok herkes tahmin eder, bu tarz parti organizasyonlarında fotoğraflar çekilir ve medyayla paylaşılır.

Yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, inşallah sorun çıkmaz.

Üyesi olmadığını, size eşlik etmek durumunda kaldığını, biraz spontane geliştiğini vb söyler en kötü. Tabi kabul edilir mi bilmiyorum. 💁🏻‍♀️

** sahi, merak ettim gerçekten. Neden sizinle geldi? Kıskançlık mevzusu falan mı? Çok garip geldi bana. İdeolojisini benimsemediğim bir partinin organizasyonuna katılmazdım şahsen, hele bir de işimin tehlikeye girme ihtimali varsa.

Yani yasaksa ne diye geldi sizinle?

Hadi geldi, ne diye fotoğraf çekimlerine katıldı?

Yani bunu az çok herkes tahmin eder, bu tarz parti organizasyonlarında fotoğraflar çekilir ve medyayla paylaşılır.

Yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, inşallah sorun çıkmaz.

Üyesi olmadığını, size eşlik etmek durumunda kaldığını, biraz spontane geliştiğini vb söyler en kötü. Tabi kabul edilir mi bilmiyorum. 💁🏻‍♀️

** sahi, merak ettim gerçekten. Neden sizinle geldi? Kıskançlık mevzusu falan mı? Çok garip geldi bana. İdeolojisini benimsemediğim bir partinin organizasyonuna katılmazdım şahsen, hele bir de işimin tehlikeye girme ihtimali varsa.
Evet kıskanclık gormek istedi ortamı

Canınızı sıkmayın ben o kadar sosyal medyada falan geziyorum hiç de önüme parti toplantı fotoğrafı falan düşmüyor. Herkes kendi derdinde yani.

Vıcdanen cok rahatsızım kendımı affedemiyorum benim dikkat etmem lazımdı
iyide iş onun gittiginiz parti sizin.Sirf kiskancligindan geldiyse bunun basina getirecegi seyler goze alarak gelmistir. Bunlari kiskanip oraya gelmeden once dusuncekti size guvenmesi lazimdi. Bence onun isini birakin o dusunsun siz sirf kiskancligindan oraya gelen iliskinizi dusunun.

Back
X