Sagolun ıns sıkıntı olmazCanınızı sıkmayın ben o kadar sosyal medyada falan geziyorum hiç de önüme parti toplantı fotoğrafı falan düşmüyor. Herkes kendi derdinde yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun ıns sıkıntı olmazCanınızı sıkmayın ben o kadar sosyal medyada falan geziyorum hiç de önüme parti toplantı fotoğrafı falan düşmüyor. Herkes kendi derdinde yani.
Fotografları paylasılacagını bilmiyorduiyide iş onun gittiginiz parti sizin.Sirf kiskancligindan geldiyse bunun basina getirecegi seyler goze alarak gelmistir. Bunlari kiskanip oraya gelmeden once dusuncekti size guvenmesi lazimdi. Bence onun isini birakin o dusunsun siz sirf kiskancligindan oraya gelen iliskinizi dusunun.
o buna bir aciklama yapr gorunurse kendisine bi uyari yaparlar ve oda anlatir cok buyuteceklerini sanmıyorum. Ama siz dedigim gibi size guvenip guvenmedigini dusunun .Fotografları paylasılacagını bilmiyordu
Oda bır sorun tabıkı de ama ılıskımz bitse bıle benım yuzumden ona zarar gelsin ıstemem kı ben bunun yüküyle yasayamam zateno buna bir aciklama yapr gorunurse kendisine bi uyari yaparlar ve oda anlatir cok buyuteceklerini sanmıyorum. Ama siz dedigim gibi size guvenip guvenmedigini dusunun .
Sizin yuzunuzden degil onun kıskanıp gelmesi yuzunden biter. Gittiginiz uye oldugunuz parti sizi ilgilendirir sonucta bunun bilinciyle sizinle birlikte. Sonucta siz mi dediniz gel illa yanimda diye. Onu ilgilendiir vicdan yapmaniza gerek yokOda bır sorun tabıkı de ama ılıskımz bitse bıle benım yuzumden ona zarar gelsin ıstemem kı ben bunun yüküyle yasayamam zaten
Yınede ınsallah bı sıkıntı olmazSizin yuzunuzden degil onun kıskanıp gelmesi yuzunden biter. Gittiginiz uye oldugunuz parti sizi ilgilendirir sonucta bunun bilinciyle sizinle birlikte. Sonucta siz mi dediniz gel illa yanimda diye. Onu ilgilendiir vicdan yapmaniza gerek yok
Çıkmaz merak etmeyin milletin işi gücü yok parti sayfalarına girip fotoğraflara bakacak üstelik tek tek kişilere mi dikkat edecek… Hele ki iş yerinde çalışan insanlar yarım yamalak anasayfaya göz gezdirip kapatıyolar öyle. Emin olun 1-2 güne siz bile unutacaksınız bu olayı.Sagolun ıns sıkıntı olmaz
Tesekkur ederım ıcıme biraz su serptınız dunden berı yedım bıtırdım kendımı bırı gorurse sıkayet ederse dıyeÇıkmaz merak etmeyin milletin işi gücü yok parti sayfalarına girip fotoğraflara bakacak üstelik tek tek kişilere mi dikkat edecek… Hele ki iş yerinde çalışan insanlar yarım yamalak anasayfaya göz gezdirip kapatıyolar öyle. Emin olun 1-2 güne siz bile unutacaksınız bu olayı.
Kendi içimizde olayları aşırı büyütüyoruz halbuki dışarıdan bakılınca ne kadar basit şeyler… Korkmayın o paylaşılan fotoğrafın üstüne ohoo kaç tane magazinsel futbolsal siyasi ekonomik haber oldu. Sizin fotoğraf çoktan anasayfalardan uçup gitmiştir. Güvenin bana kimsenin ruhu duymayacak bile. Dediğim gibi o kadar gezinir ederim hiç parti fotoğrafı görmüyorum bile. Milletin odağı hadise ve dünya kupası şu aralarTesekkur ederım ıcıme biraz su serptınız dunden berı yedım bıtırdım kendımı bırı gorurse sıkayet ederse dıye
Hiç bişeyIyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın cok ıyı bır kurum da cok ıyı bır işi var calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim.. Ve boyle bır durum oldugunu ona soylemelımıym sızce
Tüm partilerin sayfasına girip cikcam şimdi çocuğu uyutuyum daIyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın cok ıyı bır kurum da cok ıyı bır işi var calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim.. Ve boyle bır durum oldugunu ona soylemelımıym sızce
Anlamadım bır sey olmaz mı demek istedinizHiç bişey
Kendi içimizde olayları aşırı büyütüyoruz halbuki dışarıdan bakılınca ne kadar basit şeyler… Korkmayın o paylaşılan fotoğrafın üstüne ohoo kaç tane magazinsel futbolsal siyasi ekonomik haber oldu. Sizin fotoğraf çoktan anasayfalardan uçup gitmiştir. Güvenin bana kimsenin ruhu duymayacak bile. Dediğim gibi o kadar gezinir ederim hiç parti fotoğrafı görmüyorum bile. Milletin odağı hadise ve dünya kupası şu aralar![]()
Suan gercektn cıddı derece de korkuyorm işinden olmasın benım yuzumden tek istedıgım ohangi parti olduğuna bağlı bakarsın terfi bile alır![]()
Iyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın cok ıyı bır kurum da cok ıyı bır işi var calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim.. Ve boyle bır durum oldugunu ona soylemelımıym sızce
Ne alakası var parti seçimleri kişisel bi tercihtir.Bilmiyorum ama vicdan azabı cekıyorum benım yuzumden işinden olursa dıye![]()
Yarı devlet yarı ozel calıstıgı yer o yuzden yasak diye bılıyorm çunkıNe alakası var parti seçimleri kişisel bi tercihtir.
Nerede çalışıyor bilmiyorum ama parti ile işine son verilecek nasıl biryer olabilir ki ?
Baştan düşünüp fotoğraf karesinde boy boy poz vermemeliydi.Iyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın cok ıyı bır kurum da cok ıyı bır işi var calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim.. Ve boyle bır durum oldugunu ona soylemelımıym sızce