- 2 Şubat 2012
- 20
- 16
- Konu Sahibi kate_scott
Bana yardım edin lütfen. Fikir almam gerekiyor. Şimdiye kadar hayatım boyunca kınaya el değmedim. Elime bile kına yakmışlığım yok. Yaşım 30 ama bu zamana kadar hep doğallıktan yana olduğum için hiçbir zaman saç boyatmayı da düşünmedim. Saçlarım kuaförlerin bile boya sanacağı kadar siyah renkte. Boya olmadığını duyduklarında şaşırıyor insanlar.
Aklıma kına fikri geldi. artık 30 olduğumdan mütevellit, bir değişiklik (belki de yaşlanma sendromu da denebilir) istiyorum. Saça kına yakılması ile ilgili yorumları takip etmeye başladım. Dediğim gibi saçım tamamiyle orijinal ve yıpranmışlık vs. yok. Acaba etkisi nasıl olur? Çok fark olur mu? Pişman olur muyum denesem??? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Aklıma kına fikri geldi. artık 30 olduğumdan mütevellit, bir değişiklik (belki de yaşlanma sendromu da denebilir) istiyorum. Saça kına yakılması ile ilgili yorumları takip etmeye başladım. Dediğim gibi saçım tamamiyle orijinal ve yıpranmışlık vs. yok. Acaba etkisi nasıl olur? Çok fark olur mu? Pişman olur muyum denesem??? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?