Saç Rengi ve Saç Boyama FİKRİNİZE İHTİYACIM VAAAARRRRR

kate_scott

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
20
16
Bana yardım edin lütfen. Fikir almam gerekiyor. Şimdiye kadar hayatım boyunca kınaya el değmedim. Elime bile kına yakmışlığım yok. Yaşım 30 ama bu zamana kadar hep doğallıktan yana olduğum için hiçbir zaman saç boyatmayı da düşünmedim. Saçlarım kuaförlerin bile boya sanacağı kadar siyah renkte. Boya olmadığını duyduklarında şaşırıyor insanlar.
Aklıma kına fikri geldi. artık 30 olduğumdan mütevellit, bir değişiklik (belki de yaşlanma sendromu da denebilir) istiyorum. Saça kına yakılması ile ilgili yorumları takip etmeye başladım. Dediğim gibi saçım tamamiyle orijinal ve yıpranmışlık vs. yok. Acaba etkisi nasıl olur? Çok fark olur mu? Pişman olur muyum denesem??? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız? :KK68:

Kinadan Sonra sikilir baska renge boyatmak istersen kina yuzunden bu cok guclesiyo.istedigin rengi tutturamayabliyorlar.bence kizila boyat illa kirmizi tarzi istiyorsan kinayi tavsiye etmem denemedm ama kuaforler kinaya karsi kolay akmadigi icin bir sonraki renge engel olan bsi.ama ben bsi yaptrmam falan dyosan dene

Saçta kalma süresini merak ediyorum aslinda. Kendiliginden akip gider mi, yoksa boya gibi uzadikca mi gider.. kafam cok karisik. Bi yandan istiyorum, bi yandan cesaret edemiyorum.

Saçta kalma süresini merak ediyorum aslinda. Kendiliginden akip gider mi, yoksa boya gibi uzadikca mi gider.. kafam cok karisik. Bi yandan istiyorum, bi yandan cesaret edemiyorum.

En sagliklisi kuafore danismaniz.30yasiniza kadar hicbirsey yapmadiysaniz o guzelim saci pisman olcaginiz bseyle mahfetmeyin.kina cok eskilerden kalma bir yontem.benim tavsiyem boyatin kizilin herhangi bir tonuna..hem daha parlak durur Hemde yarin oburgun sikilir baska bi renk Isterseniz yahut pisman olursaniz donmesi daha kolay olur.kinayla dedigim gibi saca isledigi icin ton farki oluyo orn kina yaktiniz snra sari istediniz boyanan kisimda ton farki cikar tam bilgim yok uzgunm ama bildigm kadaryla yardmci olmak istiyorm sac benm zaaflarimdan bri oldugu icin pisman olmanizi istemem

Kınadan canınız isteyince kurtulamıyorsunuz diye biliyorum.Hayatınızın bundan sonraki kısmında devamlı kınalı saç kullanmak istiyorsanız yapın.Ama birkaç ay sonra sıkılacaksanız, kınanın üstüne boya tutmuyormuş bunu bilin.Yani ancak kestirdikçe gidecek kınalı kısımlar.
Diğer yandan, bildim bileli kına yapan bir tanıdığım var.Saçları öyle güçlü, öyle parlak ki.Boya gibi mahvetmiyor saçı, hatta bakım yapıyor diyorlar.

X