FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR, EVLENMEK Mİ EVLENMEMEK Mİ?

cerencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
13
0
36
38
Merhaba arkadaslar öncelikle bu güzel cuma gününde insallah hepimizin duaları kabul olur...
Sizin düsüncelerinize fikirlerinize şu an çok ihtiyacım var cünkü kendimi yalnız caresiz ve umutsuz hissediyorum güçlü biri olmama rağmen yasadıklarım beni üzdü ve baska biri yaptı...

Son düzenleme:

valla arkadaşım okadar uzun yazmışsın ki hiç üşenmeden okudum:) eğer eski kız arkadaşına karşı bi kıskandırmak durumu olmadığına eminsen hiç düşünme herşey yolunu bulur.sonuçta dayılar halalar boşluktan böyle yapıyo diyosada sinek küçüktür ama mide bulandırır biliyosun. biraz daha mantıklı düşün hemen duygularına yenilme. eğer bunlar sadece söylentiyse ailelerin arası zamanla düzelir sonuçta akrabalar.ama anne ve babanın rızasınıda mutlaka al. sonra üzülmenide istemem.hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yoluna girer.

arkadasım tesekkür ederim üsenmeden okumussun, kıskandırmadıgına eminim bir de söyle düsünüyorum öyle bi amacı olsa akrabası yerine dısardan birini tercih ederdi.. ben ondan eminim ama ailesinin tutumu beni cok üzüyo düsünmekten isimi yapamıyorum kafamda hep bisiler dolanıp duruyo

arkadasım tesekkür ederim üsenmeden okumussun, kıskandırmadıgına eminim bir de söyle düsünüyorum öyle bi amacı olsa akrabası yerine dısardan birini tercih ederdi.. ben ondan eminim ama ailesinin tutumu beni cok üzüyo düsünmekten isimi yapamıyorum kafamda hep bisiler dolanıp duruyo

bence hiç düşünme inan herşey olacağına varıyo.sonra kendinde saplantı haline getirirsin. sen elinen geleni yapmışsın tevekkül et Allaha bırak hayırlısı neyse o olur zaten. biliyorum böyle söylemek kolay iyebilirsin ama hepimizin başına buna benzer şeyler geldi inan hatta ben kısa bi süre önce buna benzer bişey yaşadım. dediğim gibi bzen ne yaparsan yap bazı engeller önünü kapatır. bakarsın hiç ummadığın anda bi ümit ışığı yanar yada hakkında hayırlı olmayacağı için bu iş olmaz çok daha iyisi olur zamanla. kafana takma saplantıda yapma herşey güzel olurr merak etme

haklısın arkadasım ben tevekküldeyim insallah hepimiz icin herseyin hayırlısı olur... senin icin de herseyin en güzeli olur dilerim...

Evlenin tabi de..
Ama gelip babası babanızdan istesin sizi..
Koşulunuz mutlaka bu olsun.
hem ailenizi ezdirmemiş olursunuz.
hem de bu dengesiz insanlar sonrasında aileniz ve sizinle ilgili laf edemesinler..

Evlenin tabi de..
Ama gelip babası babanızdan istesin sizi..
Koşulunuz mutlaka bu olsun.
hem ailenizi ezdirmemiş olursunuz.
hem de bu dengesiz insanlar sonrasında aileniz ve sizinle ilgili laf edemesinler..

evet sonucta benim bir ailem var yıllardır bana emek verip herseyden esirgeyen koruyan bir ailem ve babam bunu hak edicek birsey yapmıs olamaz arkadasım cok dogru soyluyosun ilerde bunun önüme getirilip sürekli konusulmasını istemem ama bunu bir kosulmus gibi söyleyince benimle evleniceksin ailemle degil dedi bana ama yine de ben herseyi istedigin gibi yapıcam dedi fakat babası biraz taktımı takan birisi ve inatcı nasıl olucak bilmiyorum arkadasım yakalasımın icin tesekkür ederim

Nişanlınız ailesini takmayan kendi kararlarını veren biri olabilir.
Ama çok ağır..
Babanız ne kadan incinir düşünsenize.
Ne emekle, sevgiyle büyüttüğü gözünün içine bakıp eridiği kızını kendinden değil bir başkasından isteyecekler.
Yok yaşatmayın bunu babanıza..
Ne pahasına olursa olsun..

haklısın hem de cok haklısın su an bana görmediğim bi gercegi gösterdiniz tesekkür ederim.
fakat ben bu olayların duyulmasından babamın bunu duydugunda tepki vermesinden ve ilişkimizin bizim yüzümüzden değil babalarımız yüzünden bitmesinden cok korkuyorum cünkü canımdan cok seviyorum sıkıntıdan ve bunları düsünmekten zona oldum
mesela diyorum biz ayrılsak o benim akrabam ömrümün sonuna kadar onu görücem o da beni görücek bunu nasıl kaldırıcaz bunları düsününce cok kötü oluyorum bugün beni annesi aradı biz sizin tercihlerinize saygı duyuyoruz dedi esimde bazı yanlıs seyler konustu evet ama akrabayız biz bunların hepsi bi sekilde düzelir siz bunları düsünmeyin ilişkinize sahip cıkın dedi fakat bu olaylardan dolayı sürekli kavga ederek ilişkşye shaip cıkamıyorum cünkü susturamıyorum kendimi yediremiyorum

İlla ki bitirmek zorunda değilsiniz.
Babanızın bu durumda ne hale düşeceğini anlatmanız yeterli.
Onun tarafında sorun yok ki.
Baba gförevini yapıyor. Kızı istiyor.
Sizin tarafınızdan bakın olaya.
Babadan kız istenmiyor.
Bu durumda kim fedakarlık yapıyor.
Bunları anlatın nişanlınıza. Anlayacaktır.
Eğer anlamıyorsa da ilişkinizi gözden geçirin.
Şimdi size yüzde yüz haklı olduğunuz konuda destek vermeyen bir adam evlendikten sonra ne yapacak.
Bir de daha önceden dediğim gibi elinde de kozu olacak. Kazanan oymuş gibi. Babanızı ezip geçtiğiniz gibi..
Babası da inadını kırıversin.
Nasıl çirkin bir inattır bu..

arkadaşım aslına bakarsan bi sorunda yokki aranızda ben anlamadım.birbirinizi seviyosunuz insanlar çocuğun anne babası seni kabullenmiş zaten, senin anne babanın haberi bile yok tek sorun insanların araya gidip laflar söylemesimi ben anlmadım aslına bakarsan sorun olan şey ne

haklısınız ben bunları tek tek anlatıcam aslında o benim durumum farkında ve benden daha cok üzülüyo
fakat babasının hasta oldugunu ki gercekten hasta tedavi görüyo ilaclar kullanıyo bunu bahane edicek
ve ben üzülüyorum ben seni babandan isteticem demese de direk en kötü ihtimali düsünüyorum babam istemezse baskası ister dedi ama böyle bisey yok herkes nasıl olması gerekiyosa öyle davrancak dedi babandan istemesi gerekiyosa babandan isticek dedi ebru bu süreç bizi yorucak ve ilişkimiz zedelencek diye cok korkuyorum

ailemin haberi var arkadasım ama gec oldu haberleri ama bu olanları duysalar sanmıyorum olumlu bakcaklarını

Senin yerinde olsam babası dışında herhangi birinin seni istemeye gelmesine izin vermezdim. Çok küçük düşürücü. Hem baban hem de senin açından. Ha babayı ikna edebilirse ve siz evlenirseniz bu evlilik yürür mü orasını ancak Allah bilir ama yaşananlar çok yıpratıcı ve ailesinin sana olan tepkisi de ortada. Onlar sana alışsa sen onları affedip yoluna devam edemezsin bu saatten sonra ve sürekli sorun olur. Hayırlısı olsun senin için.

haklısın ve eger ikna olmazsa biz böyle bir sebep yüzünden ayrılcaz yada istenmeyen bir evlilik yapıcaz ne benim ne de sevdiğim insanın bir sucu günahı yokken...

Evli,kocasıyla mutlu,ama kocasının ailesiyle küçük büyük sorunları olan biri olarak söylüyorum
Sen ağaç kovuğundan çıkmadın ne kendini ne babanı ezdir baban için ne kadar üzücü bi durum olur sen dayının cocuğumusun ne münasebet,herkes evladı için herseye katlanmalı alt tarafı münakaşa etmişler evlendıkten sonrada bu tavır böle devam eder sen şimdi izin verirsen,tavrını belli et çekil kenara kimseye acıma üzülme,bu ilişki bunun için bitmez,biteceksede o düşünsün sen yanlış bi istekte bulunmuyosunki erkek olarak o vicdanla yasasın bakalım..

Bence bekle 7 ay kisa bir sure. En az 2 yil sevgili olarak gorus boylece daha iyi anlarsin ve tanirsin.

Ben akraba evliliğine karşıyım bir anne olarakta engel olurdum zaten olacak gibiydi başta yılanın başını ezdim , ben tavsiye etmiyorum bir çok olumsuz yönü var aşk dediğinde bitiyor el heryönden daha iyi

Canım bende evlenmek için acele etmemeni düşünenlerdenim, şimdi ailem değil benim istemem önemli der erkekler evlendikten sonra işler değişir bu hep böyledir ne örnekler görüyoruz burda
Ailenin olanlardan haberi yokmuş sanırım sakın söylememek gibi bir hata yapma sonrasında öğrenirlerse çok üzülürsün eski eşim nişanlanıp ayrılmıştı aileme söylememiştim şimdi o kadar pişmanım ki babam öğrendiğinde neden söylemedin demişti benim bilmem yeterli demiştim yanılmışım tabi ki insanlar anlaşamayınca nişanlı ikende ayrılabilirler anormal değil ama bizim olaylar farklıydı her neyse
kayınbaba olacak şahıs seni istemedigi için işi yokuşa sürüyor açık ve net sakın aileni ve kendini ezdirme ne demek dayıdan istemek
evlenseniz bile o akrabalar sizi rahat bırakmaz yok eğer baş ederim umursamam duymam görmem diyorsan karar senin şimdiden zona olan insan içinde umursamamak zor gibi çok geçmiş olsun
hakkında hayırlısı olması dileği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…