FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR, EVLENMEK Mİ EVLENMEMEK Mİ?

evet arkadasım haklısın bende oyle dusunuyorum fakat zor bir sürece girdik herkes karısmaya yorum yapmaya basladı biz ne kadar uzak kalmaya calıssakta olaylar bizi bırakmadı... ben dün yine söyledim babamdan isteyecekse olsun yoksa ben de istemiyorum dedim gereken neyse o olucak dedi böyle birsey yüzünden bitmemeli cok seviyoruz bu sürec bizim iliskimizi yordu birbirimize tuhaf davranmaya basladık baskaları yuzunden...

Bence bekle 7 ay kisa bir sure. En az 2 yil sevgili olarak gorus boylece daha iyi anlarsin ve tanirsin.

evet evlilik icin kısa bir süre 7 ay ama ben onu cocuklugumdan beri tanıyorum gerci özel hayatında nası biri oldugunu 7 aydır görüyorum sence nasıl daha iyi tanıyabilirim bir de akraba oldugumuz icin herseye cekiniyorum iki kez düsünüyorum bir de cok seviyorum mantıgım devre dısı oldu ilk kez böyle bir sey yasıyorum

annem de öyle düsündü basta sonra bu düsüncesi değisti akraba yine bildiğimiz insanlar dedi insallah düzelir insallah allah utandırmaz kimseyi de benide...

arkadasım önerin icin tesekkürler, senin söylediğin gibi yaptım anneme tüm olanları anlattım dün konustuk tabii biraz kafası karıstı ama döndü bana dediki seviyomusun evet anne dedim o zaman susarız biz yanında oluruz dedi tabii babamdan istemek sartıyla...
ben bu kadar akrabayı kafaya takarım üzülürüm yapım öyle hassasım ama düzelir insallah ya da ben bu sürecte nasıl bir yol izlemeliyim sence?

Annenin destekçin olucak olması çok güzel canım, ama akrabalar sana rahat verirler mi birde o konu var, kafaya takıcaksan görüşme mesafeli dur evine karışmalarına izin verme diyeceğim ama sonuçta akrabalar mesafeli nasıl durabiliceksin, bende bir kaç akrabasıyla mesafeli durmuştum, boşanma sırasında senin yüzünden sülalemle görüşemedim dedi sanki her zaman görüşüyormuş gibi, suçlu ben oldum oysa daha nişanlıyken akrabalarıyla görüşmemi istemiyordu,konusmamı dahi yasaklamıştı oturmaya gidelim dediğim akrabalarına dahi gitmiyordu,ama gel gör ki sonrasında kıymetli oluyorlar, aslında iş tamamen evleneceğin insana bağlı iş eşinde biticek yani, senin arkanda olduğunu hissettirirse kimsenin sana laf söylemesine izin vermezse ilişkiniz yürür, ki erkekler başta bunun böyle olucagının garantisini verirler sonrasında icraat göstermezler malesef, karşına alıp açık açık konuşmalısın...
İsteme olayı noldu peki babası hala aynı kafada mı son durum nedir?

Annenin destekçin olucak olması çok güzel canım, ama akrabalar sana rahat verirler mi birde o konu var, kafaya takıcaksan görüşme mesafeli dur evine karışmalarına izin verme diyeceğim ama sonuçta akrabalar mesafeli nasıl durabiliceksin, bende bir kaç akrabasıyla mesafeli durmuştum, boşanma sırasında senin yüzünden sülalemle görüşemedim dedi sanki her zaman görüşüyormuş gibi, suçlu ben oldum oysa daha nişanlıyken akrabalarıyla görüşmemi istemiyordu,konusmamı dahi yasaklamıştı oturmaya gidelim dediğim akrabalarına dahi gitmiyordu,ama gel gör ki sonrasında kıymetli oluyorlar, aslında iş tamamen evleneceğin insana bağlı iş eşinde biticek yani, senin arkanda olduğunu hissettirirse kimsenin sana laf söylemesine izin vermezse ilişkiniz yürür, ki erkekler başta bunun böyle olucagının garantisini verirler sonrasında icraat göstermezler malesef, karşına alıp açık açık konuşmalısın...
İsteme olayı noldu peki babası hala aynı kafada mı son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…