fikrinize ihtiyacım var kızlar

Tavrı çok yanlış. Sonuçta siz bir çiftseniz tek para kazanan da oysa elbette ki o ödeyecek hesabı. Sen babandan aldığın harçlığı onunla mı harcayacaksın ? Siz şuan evli olsanız sana o bakmayacak mı nihayetinde ? İkiniz de öğrenci olsanız paylaşın tabi yada sen de para kazanıyor olsan arada sen de ödeyebilirsin ama bu durumda hesap ödemek sana düşmez bence. Beyefendinin diğer söylediği laflara da bakacak olursak kendisi biraz cimri. Uzak durmanı tavsiye ederim çünkü para konusu tüm yaşam boyunca karşına çıkacak bir sorundur. Öyle biriyle çoluk çocuk büyütmek ömür geçirmek zor olabilir. Sen çalışıp para kazansan dahi seni savurganlıkla suçlayabilir yada fazla eli sıkılığıyla canını sıkabilir.

k. bakmayın ama sevgilinize azcık sinir oldum. çalışıyor ve siz öğrencisiniz yapılmaz ya, haaa arada sırada ödersiniz eyvallah ama her zaman olmaz. öğrencilik nedir bilmiyor mu bu insan yani. war böyle erkekler ya hele benim ilk tanıştığım adam lüks bir yere yemeğe götürdü yemeğin sonunda hesabı sen öde bende hiç para yok dedi ammma şok oldum orda cebimde ki son paranın tamamını vermiştim üstelik de çalışan evi arabası olan biri, hödük yaa, hala aklıma geldikçe deli oluyorum. ondan sonra arkama bakmadan kaçmıştım bir daha o insanla asla konuşmadım. hayır bana ödeteceksin madem ucuz bir yere gideydik birde üstüne tatlıda yedi ben yememiştim bile:(( evlat acısı gibi içimde oturur hala:((

canım ne kadardır birliktesiniz? benmde bir sevgilim vardı aynı bu şekilde çok sinir bozucu ya arada jest olsun diye ödeyebilir. peki sana hediye flan alıyor mu o şekilde jestleri var mıdır?

kızlar merhaba tekrardan yine bir derdim var şimdi bu açtığım konuyu erkek arkadaşım gördü ve hepsini okumuş bana çok kızdı " ben burda bahsedilen gibi biri değilim hesapların hepsini ben ödeseydim sen yanımda kendini ezilmiş gibi hissedersin o yüzden senin de bir miktar ödemene bi şey demiyordum sen kendini kötü hissetme diye öyle yapıyordum senin iyliğin içindi yani ama madem böyle şeyler yazdın böyle düşündün bundan sana benim yanımda tek kuruş ödemeyeceksin" dedi ve ödetmiyor da her şeyi o ödüyor bi kere yol parası versem onu bile hemen geri ödüyor yanında alışvariş yapamaz oldum kendim için aldığım kıyafetlerin bile parasını o ödemeye başladı ama ben böyle de olsun istemiyorum yaa gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum çünkü buluştuğumuz zaman çok çok fazla masraf yapmaya başladı sonuçta onun da çok fazla parası yok eski hali daha iyiydi çünkü artık yanında hiç rahat değilim yaa ben böyle olsun istemiyordumm napcam şimdii sanırım ona haksızlık yaptım siz ne dersiniz

Son düzenleme:
kızlar merhaba tekrardan yine bir derdim var şimdi bu açtığım konuyu erkek arkadaşım gördü ve hepsini okumuş bana çok kızdı " ben burda bahsedilen gibi biri değilim hesapların hepsini ben ödeseydim sen yanımda kendini ezilmiş gibi hissedersin o yüzden senin de bir miktar ödemene bi şey demiyordum sen kendini kötü hissetme diye öyle yapıyordum senin iyliğin içindi yani ama madem böyle şeyler yazdın böyle düşündün bundan sana benim yanımda tek kuruş ödemeyeceksin" dedi ve ödetmiyor da her şeyi o ödüyor bi kere yol parası versem onu bile hemen geri ödüyor yanında alışvariş yapamaz oldum kendim için aldığım kıyafetlerin bile parasını o ödemeye başladı ama ben böyle de olsun istemiyorum yaa gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum çünkü buluştuğumuz zaman çok çok fazla masraf yapmaya başladı sonuçta onun da çok fazla parası yok eski hali daha iyiydi çünkü artık yanında hiç rahat değilim yaa ben böyle olsun istemiyordumm napcam şimdii sanırım ona haksızlık yaptım siz ne dersiniz

okumuş ya yazılanları ondan böle yapıyo huylu huyundan vazgecmez yoksa öfkeyle yapıyo bırak ödesın haksızlık yapmadın kendı yaptıklarını okuyunca sinir oldu tabı ayarsız bi insan oldugu için de bu sefer de böle yapıyo yapsın üzülme sen...............

şimdi bunuda okuyunca bak ben haklıydım sen pişman oldun diyecek:27:
ama madem burayı okuyor ona tavsiyem: "ikisinin ortasını bulsun suyunu çıkarmasın" bu ne böyle be..

Back
X