Fikrinize ihtiyacım var, lütfen

Şüphe etmen doğal bence yani insanin aklına geliyor

Nasıl anlayacağım inanın bilmiyorum ki? Evet daha önce çok şey yaşadım, güzel günler beni bekliyor sandım ama çok garip bu olanlar ve ve huzursuzum.
Huzursuz olacak bir şey yok aldatılan evliler gibi dedektifcilik oynamanın hiç manasi gereği yok hayat zaten gözünüze sokar olanı biteni .....olaki yanılıyorsunuz yanlış imaj cizersiniz olaki tahmininiz doğru yol verirsiniz ....her durumda gözünüzü açık tutarken bunu zamana bırakın...insanlar bilir anlar hayat önüne serer ama genelde bilmiyordum anlamadım diye üç maymunu oynarlar çünkü en kolayı kendini kandırmak ....ha bu kız ve erkek arkadaşınız çok usta oyuncularsa bir süre size yalan söyler zamanijizi çalar duygularinizi incitir lerse onuda karma hallerder .. tabi sizin mutluluğunuz yada sarsılmaniz iki aylık bir sevgiliye onun davranislarina endeksliyse sadece tabiki bu hayatda mutlu olmanız güç orasını bilemiyorum

Güzel yorumlarıniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…