Fikrinize ihtiyacım var... öpüşmek..

Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
Öpüşmek için randevu mu alınır kız ısrar mı edilir ayyy akşam akşam güldürdü beni sevgilin..

Ayyy bende bunu almamıyorum millet sevişirken nasıl bir gaza geliyor da adamın boğazı falan morarıyor Ben eşime öyle birşey yapsam "hayvan gibi şey yapıyorsun yeaaa" der herhalde o ne be öyle

İki tarafında isteği önemli..Bir de bu tür şeyler ortama göre bir anlık olmaz mı.. eğer rahatsız oluyorsanız bunu onunla paylaşın mutlaka

Çocuk randevu almış resmen
Bi arkadaş bi çocukla 8 ay sevgili oldu öpüşmemiş hiç. Sonra da çocuğun sürekli dilini kullandığını çok tükürüklü öptüğünü soğuduğunu söyleyip ayrıldı. Gitti 8 ay diyip duruyordu sdjfldjfk

18 yasin üzerindeyseniz, iliski içinde olduğunuz ve sevdiğiniz insanla öpüşmekten daha doğal bir şey olamaz diye düşünüyorum. Fakat yas küçükse, istemediğiniz bir şeyi asla ama asla yapmayın, bu konuda baskı yapan kişiyi de derhal terketmenizde yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…