- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.296
- 498
- Konu Sahibi cicegimcicek8
-
Öpüşmek için randevu mu alınır kızKızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
Ayyy bende bunu almamıyorum millet sevişirken nasıl bir gaza geliyor da adamın boğazı falan morarıyorAy anlatmadan geçemeyeceğim. İşyerinde bir arkadaş (bayan) var, liseden beri sevgilisi var nişanlılardı. Başka arkadaş da (bay) evli ve bir gün boğazı mosmor geldibiz tabi kızlarla kendi aramızda dalgasını geçiyoruz falan bu hanım kızımız demez mi adama sizin boğazınıza noldu böyle adam da yandı demek zorunda kaldı
Turkan Soray kurallarindan ötürüGerçekten anlamadığım için soruyorum 1 senedir sevgilinizle neden hiç öpüşmek istemediniz?
Sorma ben de gormedim yazdim ayni seyi, rezil oldum sosyeteyeAma bunu ben yazicaktim
Hahhaha en iyisi boşan gitsin yoksa bu rezillik nasıl unutulurSorma ben de gormedim yazdim ayni seyi, rezil oldum sosyeteye
Yarın sabah kahvaltıda ne yesem diye düşünüyorum...
Kızlar biraz yavaş olun yahu muhtemelen 15-16 yaşında bir çocuk.
Gaza gelip yarın Allah ne verdiyse dalacak bu gidişle
Tomalarla dalıyor hemideSonra da Avukat Sevim'lerin hismina ugruyoruz dan dun konusuyoruz diye.
Sizde sanırım boşanmayı teşvik grubundansınızHahhaha en iyisi boşan gitsin yoksa bu rezillik nasıl unutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?