Fikrinize ihtiyacım var... öpüşmek..

Ayyy bende bunu almamıyorum millet sevişirken nasıl bir gaza geliyor da adamın boğazı falan morarıyor Ben eşime öyle birşey yapsam "hayvan gibi şey yapıyorsun yeaaa" der herhalde o ne be öyle

Ben de çok anlam veremiyorum, o kadar libido artışı yaşayamadım hiç merak da ediyorum aslında ama yok yani bizde.

Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
öpüşmek için ısrar etmek nedir ya.. sevdiğin insanla birden gelişir zaten o dediğin. özel kılanda budur. öbür türlüsü ne öyle sözleşir gibi?

Ayyy bende bunu almamıyorum millet sevişirken nasıl bir gaza geliyor da adamın boğazı falan morarıyor Ben eşime öyle birşey yapsam "hayvan gibi şey yapıyorsun yeaaa" der herhalde o ne be öyle
o bilmeden oluyor ya.. ben de morartmıştım (yanlışlıkla) boğazını sonra gidip tenine uygun fondöten almıştık 1 hafta onu sürüp gezmişti

o bilmeden oluyor ya.. ben de morartmıştım (yanlışlıkla) boğazını sonra gidip tenine uygun fondöten almıştık 1 hafta onu sürüp gezmişti
Bilerek zaten yapılmaz da bilmeden olanı da enteresan geliyor bana nasıl oluyor kız de hele bi şunu harbi merak ediyorum bak emcükleme mi yaptın adama vakumlama mı

Ama fondöten fikri gerçekten kurtarıcı olmuş gülü seven dikenine katlanıyor

Bu msjı biri başa sabitlesin konuyu ilk msjdan noktalamışsınız tebrikler

Cevap basit bu tarz seyler sana ters ise uyarirsin, olmadi ayrilir kafa yapina uygun birini bulursun.

Benim el ele tutuşmadan evlenen arkadaşım vardı ama o muhafazakar biriydi ve evlendiği kişi de öyleydi. Yani beklentileri uyuşuyordu. Belli ki sizin uyuşmuyor. Sadece öpüşme meselesi değil farklı alanlarda da uyuşmuyor olabilirsiniz.

Benimde daha lisedeyken ilk sevgilim beni ansizin kistirip optu o gun ayrilmistim neden yaptin diye sanki beni 3 cocukla ortada birakmis gibi tepkiler vermistim simdi olsa yamultana kadar operim sevgilimi herkesin dusunce tarzi farkli icinizden gelmiyosa opmeyin buda en dogal hakkiniz

boyle seyler dogaclama olmaz mı ya
gozler konusur ıcgudusel bır hıstır karsılıklı ıstendıgı apacık bellı olur bunu oncesınde nasıl konustunuz allasen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…