- Konu Sahibi cicegimcicek8
-
İstiyorsanız öpüşün tabi. Bu soruya herkes kendi bakış açısına göre cevap yazacaktır ,önemli olan sizin ne istediğiniz .Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
Türkan Şoray kanunlarınız mı var?
Bence değil.Bence yaşı çok küçük
Ay anlatmadan geçemeyeceğim. İşyerinde bir arkadaş (bayan) var, liseden beri sevgilisi var nişanlılardı. Başka arkadaş da (bay) evli ve bir gün boğazı mosmor geldiBence değil.
Benim bir yakın arkadaşım var, 25 yaş ustuyken bir keresinde dertleşmek için buluşup sözlüsünün onu öpmek istediğinden yakınmışti , 'niyeti beni kullanmak mi?' demişti
Sonra zaten ayrıldılar nişanda.
Var yani bu düşüncede insanlar (bu arada arkadaşım muhafazakâr falan da değildi, hatta hiç öpüşmemiş biri de değildi. Ama sözlüsüne kıldı heralde)
Öpüş desek öpüşecekmisin O zaaman öpüş gitsin.Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
Ama bunu ben yazicaktimTürkan Şoray kanunlarınız mı var?
Aga şaka mısınız ya. İstiyosan öp istemiyosan öpme biz ne düşünebiliriz bu konudaKızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?