Fikrinize ihtiyacım var

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
İyi akşamlar kızlar,

Direkt konuya gireceğim. Geçen yıl sevgilim askere gitmeden önce annemle annesini tanıştırdık. Açıkçası böyle bı şey için ben erken olduğunu düşünsem de sevgilim çok hevesliydi. aynı şekilde annem de. Bana sürekli nasıl biriyle birliktesin tanımak istiyorum diyordu annem. Onlar başka şehirde biz başka sehirdeyiz 3 saatlik yol. Ortak bı yerde bulustuk, tanıştılar. sevgilim askere gitti geldi. 3-4 ay oldu. Şimdi annesi demiş ki madem siz böyle böyle dusunuyosunuz ben daha yakından tanımak istiyorum ailesi de Simerenyası da demiş. Annemle beni evlerine davet etmiş. Anlatırken sevgilim yine çok hevesliydi ilerde pat diye olmaz yavaştan kaynaşmış tanışmış olurlar diyordu. Dediği mantıklı ama bana doğru gelmiyor ve ben daha en az 2 yıl evlilik düşünmüyorum. (doğru düzgün bı mesleğim olmadan evlilik düşünmek istemiyorum) onun için böyle şeyler çok çok erken geliyor. Hem anneme şimdi desem evlerine çağırıyorlar diye tuhaf olmaz mı? Yoksa sadece bana mı tuhaf geliyor? Sevgilim bak eğer istemezsen söyle yanlış anlamam, alınmam dedi ama annesine ne diyecek ayıp olmaz mı?

Kırmadan, yanlış anlaşılmadan nasıl diyebilirim? Çok teşekkür ederim şimdiden yorumlar için

Su ailelerin tanismasi meselesi bir bizim ulkede G20 zirvesi etkisi yaratiyor herhalde. Gidin tanisin zorla imza attirmazlar, arkadasinin ailesi ile tanisiyor insan kaldi ki bu insan en cok vaktinizi ayirdiginiz insan kimler, neciler yerlerinde gorun ne olmus? Ha deyince gidilecek yer degil zaten kac kere olabilir ki?

Çocuğun ailesi " tanışmak için erken " demiş olsaydı çok ağrınıza giderdi eminim çünkü biz kız milleti bazen böyleyiz :) çok mühim bir konu değil, davet edildiyseniz icabet edin nezaket kuralıdır. Hemen oldu bittiye kimse getirmez zaten.

Ahahah sahiden ya G20 zirvesi gibi haklisiniz ama ya oraya kadar çağırması vs tuhaf geldi

Ahahah sahiden ya G20 zirvesi gibi haklisiniz ama ya oraya kadar çağırması vs tuhaf geldi
Yani bu biraz ilişkinize bağlı. Yaşlarınız kaç ?

22-23 yaşındayız.

Yok aslında oldu bittiye gelmez korkum o değil. Sadece annem büyük ihtimal oraya kadar niye gidiyoruz diyecek ondan nasıl kırmadan yanlış anlaşılmadan ifade ederim bilemedim :)

Yok aslında oldu bittiye gelmez korkum o değil. Sadece annem büyük ihtimal oraya kadar niye gidiyoruz diyecek ondan nasıl kırmadan yanlış anlaşılmadan ifade ederim bilemedim :)
Yemeğe davet etmiş ailesi diyeceksiniz bu kadar basit. Normalde onlar gelmiş olsa daha iyi olurdu fakat kadının içinden gelmiş ve davet etmiş. Şimdiden anneniz bu şekilde davranırsa ilerde işiniz zor...

oraya kadar ne ya milletin evi orda nereye kadar davet edeceklerdi:))
annene de çağırdılar dersen olmaz tabi yemeğe davet ettiler diyeceksin. hatta zaten anneler tanışmış annesinin anneni arayıp söylemesi daha münasip olur.

Ne bileyim yine ortada bı yerde görüşülebilir diye düşündüm ama tabi ev ortamı belki daha samimi olabilir.
Haklısınız anneme derken davet ettiler dersem hem daha kibar olur :))

Bi kere ile kalmazsa bayram da aramadi doğumgünümü kutlamadi şu bu oldu gelmedi kaç hafta oldu bi aramadi denecekse evlenene kadar ugrasirsiniz.. daha evlenmeden krizler kırgınlık alinganliklar.. bana öyle geliyor en azından.. sevgilimin annesine dogumgununde ne almam lazım çok samimi de olmasın soğuk da durmasin konuları hep bu erken tanismadan çıkıyor bana göre.. ben istemeye gelmelerinden 1 hafta önce annesi ile tanıştım zaten yıllardır beni biliyordu eşimin anlattiklarindan.. o da bi ara tanışmak istemişti daha erken dedim konu kapandı.. tabiki herkesin hayatı doğrusu farklı ben kendi adıma çok memnunum..

Doğru diyorsunuz mesafeyi ayarlayamamaktan yığınla sorun çıkıyor :) bende sizinle aynı düşünüyorum ama erkek arkadaşım şimdiden herkesin gönlünü yapalım kaynassinlar modunda

Bence iyidir iyi, gidin bi evini barkini gorun sevgilinizin. Nasil bi duzen var, es dost nerede,temiz mi pasakli mi falan filan :))

Annemle beni davet ettiler zaten hem annem de yakından tanımış olur ama yanlış anlaşılır mı gidince dünden hevesli gibi ya biliyorum çok fesat bi düşünce. Kadın iyi niyet etmiş çağırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…