- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
Su ailelerin tanismasi meselesi bir bizim ulkede G20 zirvesi etkisi yaratiyor herhalde. Gidin tanisin zorla imza attirmazlar, arkadasinin ailesi ile tanisiyor insan kaldi ki bu insan en cok vaktinizi ayirdiginiz insan kimler, neciler yerlerinde gorun ne olmus? Ha deyince gidilecek yer degil zaten kac kere olabilir ki?
Su ailelerin tanismasi meselesi bir bizim ulkede G20 zirvesi etkisi yaratiyor herhalde. Gidin tanisin zorla imza attirmazlar, arkadasinin ailesi ile tanisiyor insan kaldi ki bu insan en cok vaktinizi ayirdiginiz insan kimler, neciler yerlerinde gorun ne olmus? Ha deyince gidilecek yer degil zaten kac kere olabilir ki?
Yani bu biraz ilişkinize bağlı. Yaşlarınız kaç ?
Çocuğun ailesi " tanışmak için erken " demiş olsaydı çok ağrınıza giderdi eminim çünkü biz kız milleti bazen böyleyiz :) çok mühim bir konu değil, davet edildiyseniz icabet edin nezaket kuralıdır. Hemen oldu bittiye kimse getirmez zaten.
Ahahah sahiden ya G20 zirvesi gibihaklisiniz ama ya oraya kadar çağırması vs tuhaf geldi
Yemeğe davet etmiş ailesi diyeceksiniz bu kadar basit. Normalde onlar gelmiş olsa daha iyi olurdu fakat kadının içinden gelmiş ve davet etmiş. Şimdiden anneniz bu şekilde davranırsa ilerde işiniz zor...Yok aslında oldu bittiye gelmez korkum o değil. Sadece annem büyük ihtimal oraya kadar niye gidiyoruz diyecek ondan nasıl kırmadan yanlış anlaşılmadan ifade ederim bilemedim :)
Ahahah sahiden ya G20 zirvesi gibihaklisiniz ama ya oraya kadar çağırması vs tuhaf geldi
oraya kadar ne ya milletin evi orda nereye kadar davet edeceklerdi:))
annene de çağırdılar dersen olmaz tabi yemeğe davet ettiler diyeceksin. hatta zaten anneler tanışmış annesinin anneni arayıp söylemesi daha münasip olur.
Bence iyidir iyi, gidin bi evini barkini gorun sevgilinizin. Nasil bi duzen var, es dost nerede,temiz mi pasakli mi falan filan :))Ahahah sahiden ya G20 zirvesi gibihaklisiniz ama ya oraya kadar çağırması vs tuhaf geldi
Sen bu adamla ciddi değilsin bununda farkında değilsin adama boşa umut verme
Bi kere ile kalmazsa bayram da aramadi doğumgünümü kutlamadi şu bu oldu gelmedi kaç hafta oldu bi aramadi denecekse evlenene kadar ugrasirsiniz.. daha evlenmeden krizler kırgınlık alinganliklar.. bana öyle geliyor en azından.. sevgilimin annesine dogumgununde ne almam lazım çok samimi de olmasın soğuk da durmasin konuları hep bu erken tanismadan çıkıyor bana göre.. ben istemeye gelmelerinden 1 hafta önce annesi ile tanıştım zaten yıllardır beni biliyordu eşimin anlattiklarindan.. o da bi ara tanışmak istemişti daha erken dedim konu kapandı.. tabiki herkesin hayatı doğrusu farklı ben kendi adıma çok memnunum..
Bence iyidir iyi, gidin bi evini barkini gorun sevgilinizin. Nasil bi duzen var, es dost nerede,temiz mi pasakli mi falan filan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?