Erkek İnfertilitesi FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR.!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Ben 24 yaşında 1 buçuk yıldır evliyim. Son 8 9 aydır hemen hemen tüp bebek tedavisiyle uğraşıyoruz. Erken menepoz rahatsızlığım var. Yumurtam yok.( Ama moral motivasyonla herşey normale dönebilir.)Eşimde hiçbir sıkıntı yok. Ama evlendik evleneli hiç sperm gelmedi eşimden. Önceleri bir sorun sanıyordum ama son zamanlarda da gördüğüm için, bu sorun değil. Eşim kendini tatmin ettiği, videolar izlediği için benimleyken olmuyo. Ben bundan rahatsız olduğumu eşime güzel güzel anlattım.hemde kaç defa. En son sinirlerim bozuldu agladım. Bir kadın olarak başka şeylerle tatmin olması sinirimi bozuyor. Ve bana yalan söylüyor bakmıyorum diyo. Çocuk istiyorum. Ve bunun olması için elimden geleni yapıyorum. Ve doktorlar bana olmaz dediği halde ben başardım, yumurta oluşturdum bitkisel ilaçlarla.Eşimin yapması gereken tek şey kendini tatmin etmeyi bırakması lazım. Ama vazgeçmiyor. Çocuk istediğimi biliyor. Kendide istiyorum diyo ama çabası yok. Çıkmaza girdim ne yapmalıyım sizce.?

sperm yok derken anlayamadım .Eşinizle hiç birlikte olmuyor musunuz ? Ya da oluyorsunuz da eşinizden meni mi gelmiyor ? Birde eşinizin dikkatini çekmeye çalıştınız mı ?Ve siz istediğiniz halde sizinle birlikte olmuyor herhalde .Hep mi böyleydi ? Çoçuktan önce bı sorunu çözmeniz lazım .Cinsellik çok önemli evlilikte .

Canım dilim varmıyor ama eşinde bir sperm sorunu oldugu için sana yanaşmıyor olabilir mi

İyi de eşi var sonuçta neden oyle birseyle kendini tatmin etme hevesi var ki .. Bağımlılık olabilir mi acaba çok ayıp ya bir de sizde rahatsızlık var bile bile yapıyor belliki umursamıyor bir şeyleri

Boşalma olmuyo. 1 buçuk yılda da hiç olmadı. Birliktelik esnasında bir sorun yok. İstek var. Ama ilişkide boşalmıyo.kendi kendini tatmin ederken 15 dakika yeterli. Ve herşeyi denemedim. Ama yok yani

İyi de eşi var sonuçta neden oyle birseyle kendini tatmin etme hevesi var ki .. Bağımlılık olabilir mi acaba çok ayıp ya bir de sizde rahatsızlık var bile bile yapıyor belliki umursamıyor bir şeyleri
Evet. Umursamıyor benim isteklerimi. Her kadın anne olmak ister. Bende söyledim ne istersen benimle dene. Ama bakma. Yemin ediyo bakmıyorum diyo. Ama telefonunda yakaladım yine.

Boşalma olmuyo. 1 buçuk yılda da hiç olmadı. Birliktelik esnasında bir sorun yok. İstek var. Ama ilişkide boşalmıyo.kendi kendini tatmin ederken 15 dakika yeterli. Ve herşeyi denemedim. Ama yok yani
Peki bunun için bir doktora gittiniz mi ? Belki başka hormonal sorunu vardır .Veya psikolojik birşey de olabilir .Sperm testi verdi mi eşiniz peki ? Yani siz ilişkiye giriyorsunuz herşey gayet normal ama içeriye boşalma olmuyor .İlginç bir durum canım .

İlişki sadece çocuk için olmamalı. Psikolojik olarak erkek de rahat olmalı bu yüzden çocuk için ilişki ister gibi degil de onu arzular gibi yaklaşırsan bence bu sorunu çözebilirsin

Evet doktora gittim. Test verdi hiçbir sorun yok. Psikolojik olabilir dedi doktor. 8 9 ay önce. Bunun içinde bir doktora gitmiyor. Hep erteliyor. Öylesine işine daha çok geliyo galiba. Benimle sadece vakit geçiriyor yatak odası konusunda.

İlişki sadece çocuk için olmamalı. Psikolojik olarak erkek de rahat olmalı bu yüzden çocuk için ilişki ister gibi degil de onu arzular gibi yaklaşırsan bence bu sorunu çözebilirsin
Onu da denedim. Zaten bu zamana kadarda çocuk için demedim hiç. Çocuk konusu yatak odasında hiç geçmedi. Hiçbir zaman aksettirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…