Fikrinize ihtiyacım var

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
En iyi cevaplar
1
1.207
83
Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi :KK200: 4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim :110:hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

dün adetin 8.günüydü kuzum..
Kuzum benimde bugün 7. günümdü en büyük 11mm yumurta var rahim kalınlığını bilmiyorum söylemedi. Ters giden bişey yok doktor ince leyip sık dokuyor gibime geldi :D Aslında böyle takip etmesi hoşuma gidiyor sadece sabırsızlık var işte geç olsun güç olmasın da inşallah pozitifi görelim :anneadayı: Haftaya pazartesi de artık yumurtam tam büyümüş olur rahim duvarıda iyiyse transfer olur o hafta inşallah, ters bsey olursa (İnşallah olmaz) bekleriz artık yapcak bsey yok :KK200:
Yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz bu sürecin inşallah hayırlısıyla transferini olursun canımm :dua:

Kuzum benimde bugün 7. günümdü en büyük 11mm yumurta var rahim kalınlığını bilmiyorum söylemedi. Ters giden bişey yok doktor ince leyip sık dokuyor gibime geldi :KK70: Aslında böyle takip etmesi hoşuma gidiyor sadece sabırsızlık var işte geç olsun güç olmasın da inşallah pozitifi görelim :anneadayı: Haftaya pazartesi de artık yumurtam tam büyümüş olur rahim duvarıda iyiyse transfer olur o hafta inşallah, ters bsey olursa (İnşallah olmaz) bekleriz artık yapcak bsey yok :KK200:
Yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz bu sürecin inşallah hayırlısıyla transferini olursun canımm :dua:
kuzum zaten 11mm ıse yumurta daha takıp etmesı gerekır ..
normal yanı işleyişte sorun yok :KK70: :KK70:
cunku yumurta buyudukce rahım de kalınlasıyor..
saglıkla olsunda bekelnıyor ya.. Rabbım hayırlısı ıle yavrularımızı bızlere bağışlasın da ay sonunda mutlu haberı alalım :KK36::KK200::anne:
amiinnn hepımız hayırlısı ıle trasnferımızı olalım..amin

Birde şeyi sordum yumurta çözüldükten sonra tekrardan dondurulsa dedim doktorda olur ama kalitesi düşer ve %50 sans olur dedi..
iki tane embriyo transferi için senin boyun kilon önemli taşıyabilirmisin taşıyamazmısın bunlara hep bakıcaz flan dedi. Boyum çok değil, 1.62 kilomda 58-60 gidip geliyorum bu ilaçlar kilo aldırdı şahsen..
Ben hala ne yapıcağım konusunda kararsızım gönlüm bir taneden yana ama mantık olarak düşünürsem geriye baktığımda hiç yumurtam olmamış olucak oyüzden iki tane mantıklı diyorum Allah yardımcımız olsun yeterki sağlıklı olsunda.. Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Birde şeyi sordum yumurta çözüldükten sonra tekrardan dondurulsa dedim doktorda olur ama kalitesi düşer ve %50 sans olur dedi..
iki tane embriyo transferi için senin boyun kilon önemli taşıyabilirmisin taşıyamazmısın bunlara hep bakıcaz flan dedi. Boyum çok değil, 1.62 kilomda 58-60 gidip geliyorum bu ilaçlar kilo aldırdı şahsen..
Ben hala ne yapıcağım konusunda kararsızım gönlüm bir taneden yana ama mantık olarak düşünürsem geriye baktığımda hiç yumurtam olmamış olucak oyüzden iki tane mantıklı diyorum Allah yardımcımız olsun yeterki sağlıklı olsunda.. Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
çözüp dondurma cok saglıklı degıl canım..
bana da kılo yaptı ılaclar ..
bende 1,68-62 kg falanım ..
benımkı ıkı trasnfer yapmıyor keısnlıkle :KK70:
ama şans artması açısından ısterdım..
ama bence senın embrıyo dondurulma seklınden dolayı sanırım ben olsam ıkı transfer ısterdım ..
şans daha fazla..
Amiinnnn

çözüp dondurma cok saglıklı degıl canım..
bana da kılo yaptı ılaclar ..
bende 1,68-62 kg falanım ..
benımkı ıkı trasnfer yapmıyor keısnlıkle :KK70:
ama şans artması açısından ısterdım..
ama bence senın embrıyo dondurulma seklınden dolayı sanırım ben olsam ıkı transfer ısterdım ..
şans daha fazla..
Amiinnnn
evet hiç sağlıklı değilmiş canım oyüzden ona yanaşmadım..
Bende senin gibi düşünüyorum oyüzden iki tane istiyorum inşallah beşinci güne gelirlerse..
Her doktorun bi bildiği var işte hakkımızda hayırlısı olsun haberleşelim inşallah :KK200:

evet hiç sağlıklı değilmiş canım oyüzden ona yanaşmadım..
Bende senin gibi düşünüyorum oyüzden iki tane istiyorum inşallah beşinci güne gelirlerse..
Her doktorun bi bildiği var işte hakkımızda hayırlısı olsun haberleşelim inşallah :KK200:
evet canım bencede sankı cıft daha ıyı olur dıye dusunuyorum ..
aynen her doktor kendı yasadıkalrından yola cıkıyor ve bır onerıde bulunuyor ..
saglıkla olsun da tek cıft onemlı degıl .. Rabbım ol desın yeter :anne: :KK37: :KK200:

Evet canimm sabah aldık geldik bebisi😍🤲❤️
Güzel geçti on gün sonra burdan hamileyim haberi veririm Allah'ın izniyle 😍🤲
Sen naptın kuzu
Ayy aminn 🤲🏻 nasıl heyecanlı ya suan seninle 🥰 hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haber alırsın.. bende yarın kontrole gidicem canım hayırlısı bakalım doktor ne diyecek ☺️ rahim duvarı kalınlıgın kaçtı doktor ilaç flan verdi mi nasıl hissediyorsun nelere dikkat ediceksin simdi

Ayy aminn 🤲🏻 nasıl heyecanlı ya suan seninle 🥰 hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haber alırsın.. bende yarın kontrole gidicem canım hayırlısı bakalım doktor ne diyecek ☺️ rahim duvarı kalınlıgın kaçtı doktor ilaç flan verdi mi nasıl hissediyorsun nelere dikkat ediceksin simdi
Evet çok duygusal ya resmi bile var 🥺😍❤️inşallah benimle kalır sağlıkla gelir dünyaya 🌺🤲 ayy hadi sıra sende 💕
Kuzu rahim 10.5 di.. ilaç vs eklemesi progesteron da iyi çıktı..
Sadece progestan fitil kullanıyorum günde üç kere 🥰❤️
Normal hayata devam dediler de ben dinleniyorum, eşim yemek vs hallediyor uzanıyorum biraz yürüyorum evin içinde..
Bu hafta izinliyim evdeyim, 1subat test gubu hayırlısı ile pozitif görürüm diye dua ediyorum 😍🤲💕
Et,balık, yumurta çok pişmiş ye dediler.
Süt olarak pastörize süt,

Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi :KK200: 4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim :110:hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bence imkanjniz var ise genetik test yaptırıp saglam olani koydurun veya saglam iki tane cikarsa ikiz dusunurseniz onu koydurun ozaman Allah'ta nasip ederse tutma ihtimali cok daha yüksek oluyor. Hem tuttuktan sonra düşük ihtimalide daha az oluyor... Ben olsam bole yaptirirdim...

Evet çok duygusal ya resmi bile var 🥺😍❤️inşallah benimle kalır sağlıkla gelir dünyaya 🌺🤲 ayy hadi sıra sende 💕
Normal hayata devam dediler de ben dinleniyorum, eşim yemek vs hallediyor uzanıyorum biraz yürüyorum evin içinde..
Bu hafta izinliyim evdeyim, 1subat test gubu hayırlısı ile pozitif görürüm diye dua ediyorum 😍🤲💕
Yaa 🥹 maşallah inşallah senle kalır canım hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 şu mübarek günü rabbim nasip etsin bize ve tüm isteyenlere.. rahim kalınlıgı güzel maşallah dikkat et yorma kendini izin alarak iyi yapmışssın..
bende öyle yapmayı düşünüyorumda opuda 2 hafta rapor almıştım şimdi almaya çekiniyorum 😂 doktora geldim çıkınca yine haberdar ederim canım

Bence imkanjniz var ise genetik test yaptırıp saglam olani koydurun veya saglam iki tane cikarsa ikiz dusunurseniz onu koydurun ozaman Allah'ta nasip ederse tutma ihtimali cok daha yüksek oluyor. Hem tuttuktan sonra düşük ihtimalide daha az oluyor... Ben olsam bole yaptirirdim...
Aslında mantıklı dediğiniz ama her şey para gönül herseyi yaptırmak isterde işte..

Yaa 🥹 maşallah inşallah senle kalır canım hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 şu mübarek günü rabbim nasip etsin bize ve tüm isteyenlere.. rahim kalınlıgı güzel maşallah dikkat et yorma kendini izin alarak iyi yapmışssın..
bende öyle yapmayı düşünüyorumda opuda 2 hafta rapor almıştım şimdi almaya çekiniyorum 😂 doktora geldim çıkınca yine haberdar ederim canım
Naptın canimm ❤️
Aminnnn aminnnn🌺 bu güzel günlerde Rabb'im dualarımızı kabul etsin 😍
Yavrularımız sımsıkı tutunsun..
Kız niye iki hafta izin aldin opuda 😬ben ozaman bir gün izin almıştım rapor..

Kuzu ben cıktım rahim kalınlı 7,5 2 tane yumurta var biri baya büyümüş. Transfer içşn uygun ama Cuma günü yine cağırdı beni ozamana kadar cstlamıs olur diye. Catlamazsa çatlatma iğnesi flan dedi ama normalde dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi oluyormu bilmiyorum kafam karıştı. Doktor bana dediki sen bi limonsun biz seni sıkıp duruyoruz kafan nasıl psikolojikmen iyimisn çift transfer diyoruz ikiz olma ihtimali var bunu taşıyabilirmisin psikolojik olarak hazırmısın flan dedi bni hazırlıyor heralde kafam karıstı baya yine ama Allahıma bırakıyorum sonra doktora.

Kuzu ben cıktım rahim kalınlı 7,5 2 tane yumurta var biri baya büyümüş. Transfer içşn uygun ama Cuma günü yine cağırdı beni ozamana kadar cstlamıs olur diye. Catlamazsa çatlatma iğnesi flan dedi ama normalde dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi oluyormu bilmiyorum kafam karıştı. Doktor bana dediki sen bi limonsun biz seni sıkıp duruyoruz kafan nasıl psikolojikmen iyimisn çift transfer diyoruz ikiz olma ihtimali var bunu taşıyabilirmisin psikolojik olarak hazırmısın flan dedi bni hazırlıyor heralde kafam karıstı baya yine ama Allahıma bırakıyorum sonra doktora.
Oluyor evet yumurta çatlaması bana da vercekti doktor...
Güzel rahim kalınlığı da kalınlaşır iki üç güne daha .🥰🥰🥰🤲
Ala ala o ne demekkmis limon sıkıyoruz vs 😂😂😂
Valla bende doktorumda biz cok rahat ve neşeli geçirdik süreci psikolojik olarak da gayet iyiydim ben...
Sen onları hiç düşünme sımdiden,tek koyup çift olanlar bile var..nasip herşey.
Rabbim herşeyin en güzelini versin ikimizede.
En iyisini o bilir

Naptın canimm ❤️
Aminnnn aminnnn🌺 bu güzel günlerde Rabb'im dualarımızı kabul etsin 😍
Yavrularımız sımsıkı tutunsun..
Kız niye iki hafta izin aldin opuda 😬ben ozaman bir gün izin almıştım rapor..
24 yumurta topandı 10 gün karnım şiş 5 aylık gezdim kuzu elimde değildi :(

Oluyor evet yumurta çatlaması bana da vercekti doktor...
Güzel rahim kalınlığı da kalınlaşır iki üç güne daha .🥰🥰🥰🤲
Ala ala o ne demekkmis limon sıkıyoruz vs 😂😂😂
Valla bende doktorumda biz cok rahat ve neşeli geçirdik süreci psikolojik olarak da gayet iyiydim ben...
Sen onları hiç düşünme sımdiden,tek koyup çift olanlar bile var..nasip herşey.
Rabbim herşeyin en güzelini versin ikimizede.
En iyisini o bilir
Yani beni limona benzetti :D İşlem yapıp duruyoruz beynin nasıl sen iyimisin oda önemli diye saolsun aynı zamanda psikolojik danısman :D Seviyorum doktorumu. Aynen oyüzden Allahımdan gelen her şeye razıyım :) Bu gidişle transfer olmama daha 10-15 gün var gibi geç olsun güç olmasın..

Back
X