- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
Kızlar merhaba tüp bebek sürecindeyim. Uzatmadan söyleyip fikrinizi almak istiyorum benim için önemli müsait olan bakabilir mi
4 tane embriyom var ve bunlar aynı tüp de dondurulmuş. Neden aynı tüp anlamadım ama sorduğumda aldığım cevap maliyeti az olsun diyeymiş.. Yaşım 25, Pcos dan olmuyor bebeğim
hocaya "siz bana bir embriyo transfer ettiğinizde diğer üçü çöp mü olacak yani" dedim maalesef çöpe gidiyormuş. Yaşımı sordu aslında yasal değil ama iki embriyo transferi yapabiliriz dedi. (Ben bunu sorduğum için)
Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Şimdi kızlar Allah bilir tutup tutmayacağını ama korkularım var herkes gibi. Ya bir tane embriyo transfer etseler tutmasa diyorum sonra sil baştan maddi manevi tekrar başa sarıcaz hiç embriyom kalmamış olacak ve maddi olarak hazır değiliz.. İki tane olsa diyorum yanlış anlamayın kısmette varsa o biri bölünür yine ikiz olur yada ikisi de tutmaz ama ikisi de tutsa sağlıklı olur mu erken doğum falan olur mu, iki taneden üçüz olanları da duydum.. Hayırlısı olacak inşallah ama siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?