- 11 Mayıs 2025
- 17
- -3
- 1
- 28
- Konu Sahibi efnan mira
Arkadaşlar ben 7 aylik evliyim ve esimle iki yil konuşarak severek evlendik ya ben bilmedigim bazi huylari var ve kafayi yiyeceğim devam etsem düzelir mi ya da katlanilabilir mi ya da yillarimi heba etmek de istemiyorum 25 yaşındayım çocuğumuz da yok sorun su esim annem ve kardesimin cok gelmesini ve bizim de cok gitmemisi istemiyor haftada bir yeter beb kalabaliksan hoslanmam diyor ve diger sorun da kavga ettik diyelim o kavga dışındaki bütün her şeyi söylüyor mesela ablan enistene boyle davraniyor annen babana bunu diyor haklisin diyemiyorum hakli olsa bile ailem sonra da beni es olarak gorup haklisin demiyorsun diykr kendi kati ailesine karsi hatalarini her seyini soyluyor ben hoslqnmiyorum hakli sa olsa ailemi elestirmesini ailem esinle iyi ol biz gerekirse cok gelmeyiz diyorlar zaten haftada bir anca geliyorlardi ama bu sekilde yurur mu sizce ya eşimi seviyorum evet ama ömürlük bir yol bu cimri degildir gelseler elinden geleni yapar agirlar isin kotu yani su ki ablam bu sebeble bir ay once bosandi ve bir kardesim de ogrenci babam emekli zaten evde dort kisi zor yetiyorlar birbirlerine hunun icin deger mi yuva yikmak mesela duzerlir mi acaba
Son düzenleme: