- 23 Ağustos 2009
- 90
- 27
- 298
- Konu Sahibi Dingonunahiri
aynı bende öyle düşünürdüm ama değil.... Mesela ben bu konuyu açınca bazı arkadaşlar (onlara kesinlikle sözüm yok), belki onlarda karşılaştıklarından dolayı görümcemi deyip bi durdular, haklı olabilirlerde...
Nedense görümce kaka, gelin mazlum, kaynana cadı.. Değil öyle canlarım değil, her gelin kötü değil, her görümce kötü değil, her kaynana kötü değil.... Dedim ya önemli olan insan olabilmekte...Önemli olan adının geçtiği yerde insanların saygı duyması gerekmekte, kinle nefretle söylenmemekte..
Kötülük tohumu eken kötülük biçer
ewet kaynana gorumce adımız cıkmıs hep bı on yargıdır gıdıyor. gece yatarken nasıl rahat uyuyolar anlamıyorum yanı hıcmı allah korkusu yok yada ne bıleyım ben anneyı oglundan ayırırsam allahtan benı ımtıhan eder dıye hıcmı dusunmezler. bızde benzer seyler yasadıksuan gorusuyoruz ama benım ıcın travmatık oldu. karsıma cıkan hıcbı erkekle konusamıyorum. abım bıle boyle olduysa kıme guvencem ben dıye. bence bız bundan kaybedıyoruz. aılelerımız ıyı aman oglumun evı huzursuz olmasın ben hasret kalayım. bak kredılerını oduyosun senın emegınle ev sahıbı oluyolar.