- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
- Konu Sahibi Dingonunahiri
akkk görümcek ahhhhh.
eger anlattığın gibiyse abin paracı, arada soğukluk sezdıgınız anda devreye anne baba girmelıydı. böyle kaynana bızı bulmuyor yaaaaaa. bak şimdi daha cok uzuldum
yapacak bırsey yok gelın ıstemyor abınde laf dınletemıyorsa gorusemezsınız. ama hakkınız olanı alın derım. yok oyle hem saygısızlık yapacak hem borcu bana bırakacak hem karısının etegınden ayrılmayacak. o abiyi sap gibi bırakırım.
gelin hanım cok aılesıne guvenıyorsada bırazda aılesınden geçinsin.
kredıyı bıtır evi üzerine al. annen baban hatta ölmeden (allah kousun) butun malı uzerıne yapsın. bence hakettıklerınden cok fazlasını almışlar. sız böyle yapıp bunlarda duyulunca gelın hanım tıpış tıpış gelır merak etmeyın.![]()
canım abim paracının ta kendisi, eşi de asalak gibi kimin sırtından geçiniyim derdinde, Benden çok geçindi ama ben maymun gözünü açınca kötü oldum.... kötü olduk.
Hepiniz sorup nerede hata yaptığımızı anlamak istedim.... Dedikodularını duyunca , evin sırrını dışarı taşıdığınız duyunca tabii bizde cephe aldık ama çirkinleşmedik, yüzüne söyledik.. Görüşme derdin de değiliz, sadece annemler torun sevseydi diyorum içimden onlarda yanıyor ama yapacak bir şey yok
Son düzenleme: